- 26 Kasım 2012
- 184.807
- 255.769
- 5.998
hoca,arslan kardesimizi onore etmis
Muhteşem görüntüler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca,arslan kardesimizi onore etmis
Bizim sorunumuz topla dikine giden orta saha.
Torreira gidemiyor yakalanıyor
Sara 2 metre sonra yakalanıyor
Ilkay 1 metre sonra yakalanıyor
Lemina 1 maç yakalanmaz ama sonraki 3 maç oynamaz.
Berkan görece hızlı ama çok sakar.
Artık 10 görünümlü 8 yerine topla dripling yapan orta saha lazım. Diğer türlü topu çabucak kaptırıp yine atak yiyoruz.
Diğeri de Icardi tarzı yedek yerine Osimhen tarzı yedek almalıyız.
Düzeltme : Alınan orta saha maksimum 25 filan olmalı.
Sanmam. Bizim takimda ilk 11'i kaldıramaz ama Kaan yerine yedekte olsa daha iyidir.
Orta saha 2 olmalı birisi daha deneme oyuncusu olabilir.
Ara transferde o dediğin zor olabilir.Sanmam. Bizim takimda ilk 11'i kaldıramaz ama Kaan yerine yedekte olsa daha iyidir.
Bence direkt 11 oyuncusu lazım. Ya riske girip ucuz scout ya da pahalı scout.
Ben benzer maliyetleri olacağını düşündüğüm için Ugarte'yi daha çok isterim illa yüksek maliyetli transfer yapılacaksa.
Aslında bu işi Yunus 10 numara bölgesinde ileride yapabilir ama defanstan çıkarken geriden topu alıp baskıdan çıkaracak 1 tane adam yok. 6/8 oynayacak adamlardan 1 tanesinin böyle olması gerekiyor aslındaBizim sorunumuz topla dikine giden orta saha.
Torreira gidemiyor yakalanıyor
Sara 2 metre sonra yakalanıyor
Ilkay 1 metre sonra yakalanıyor
Lemina 1 maç yakalanmaz ama sonraki 3 maç oynamaz.
Berkan görece hızlı ama çok sakar.
Artık 10 görünümlü 8 yerine topla dripling yapan orta saha lazım. Diğer türlü topu çabucak kaptırıp yine atak yiyoruz.
Diğeri de Icardi tarzı yedek yerine Osimhen tarzı yedek almalıyız.
Düzeltme : Alınan orta saha maksimum 25 filan olmalı.
Katılıyorum. Ortasahaya 1 tane torreira seviyesinde topçu bulmamız lazım. Üst seviye takımlarda oynamış kaliteli bir futbolcu olmalıKanatta Sane gibi, forvette Osimhen gibi orta sahada da imza bir isime ihtiyaç var cidden orta sahamız evlere şenlik
Lemina kronik,sara seviyemizin altında,İlkay yaşından dolayı istikrar sağlayamıyor. Torreira’nın yanına Torreira bulmamız lazım gerekirse devre arası bütçenin büyük kısmını buraya bağlayalıp tartışmasız bir hamle yapmak lazım
Ben benzer maliyetleri olacağını düşündüğüm için Ugarte'yi daha çok isterim illa yüksek maliyetli transfer yapılacaksa.
Katılıyorum. Ortasahaya 1 tane torreira seviyesinde topçu bulmamız lazım. Üst seviye takımlarda oynamış kaliteli bir futbolcu olmalı
Kislyakolaitan gedsondan daha iyi topçu