GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene aynı senaryo. Artık 4. yılın be adam...

Artık bahaneler sunmak yerine bir şeylere çözüm bulman gerekiyor ve bunu transfer ile çözmeden yapman gerekiyor.

Biz sana orta saha rotasyonun dar dediğimizde "12 kişi mi oynayacağız?" ehuehhuehu diye espri yapıyordun...

Şimdi adama sorarlar ne oldu diye? Gerçekten okyanusu geçip her defasında derede boğuluyor bu adam. Oynattığı futbol saçma bir taktik ve sürdürülebilirliği yok.

Maalesef gerçekler bu önce bunu kabul edip ona göre şekil almamız lazım. Hocanın değişeceği yok, bu yönetiminde Okan'dan iyi hoca getirme ihtimali yok...

Resmen iki ucu b.klu değnek olan bize oluyor. Avrupa gitti de bari ligi vermese...

şu anda sakinledim, okan hocayla öyle yada böyle bu sezon bitecek. itoğlu itleri sevindirmemek için bu sene de şampiyon bitirip sezon sonu artık bi değişime gidilmeli

itoğlu itler tetikte bekliyor, düşseler de ümüğünü sıksak gsnin diye

Güzel yorumlamış. Transfer konusunda doğru noktalara parmak basmış.

yönetim biraz pısırıklığı bırakıp hocaya maç sonu gündem olacak şeyleri yasaklayıp sen sadece takımı konuş hakemleri ağzına alma deyip, ağzı laf yapan karşıdakilere çatara patara girişecek birini yönetime dahil etmek olmalı

Güzel yorumlamış. Transfer konusunda doğru noktalara parmak basmış.

Bunlar şey tayfa değil mi ya

Mağlubiyetlerde pısıp galibiyetlerde OKAN HOCAMIZI ELEŞTİREN CAHİLLER GÖRDÜNÜZ MÜ diyip üst perdeden konuşan zatlar

İstifa diyo mu demiyo mu video da diyosa izleyelim

Takımın "abi"lerinden kurtulup genç, kendini göstermeye istekli ve atletik oyunculara ihtiyacı var.

Kaan yerine tercihen solak bir stoper.
Berkan yerine Lemina tarzı bir orta saha.
Kutucu yerine golcü kanat.
Icardi yerine Osi stili forvet.
Yusuf yerine herhangi biri.

Bunlar şey tayfa değil mi ya

Mağlubiyetlerde pısıp galibiyetlerde OKAN HOCAMIZI ELEŞTİREN CAHİLLER GÖRDÜNÜZ MÜ diyip üst perdeden konuşan zatlar

İstifa diyo mu demiyo mu video da diyosa izleyelim
Koray Gök'ten bahsettiğin tarz bir yorum hiç görmedim. İstifa demiyor, tarzı öyle değil. Normal eleştiriyor. Sen beğenmezsin boş ver.

Adam 2010da falan yaşıyor heralde ramos yazmış sonuna bile koymuş falan

Ben Gs Hocasını destekliyorum Okan'dan ziyade. senin aksine tuttuğum takımın hocasına nefret kusup elin TD leri gelsin diye methiyeler düzmüyorum.
Alakası yok ama bu işin desteklememek ile ben takımımızın başarısını istiyorum Emrahcığım. Hocanda bize Ctiy'i tutsunlar diye dalga geçiyordu.

Alakası yok ama bu işin desteklememek ile ben takımımızın başarısını istiyorum Emrahcığım. Hocanda bize Ctiy'i tutsunlar diye dalga geçiyordu.
Gayet alakası var. gün 1 den beri hocaya nefret kusanlar ile bugün aynı kişiler. Yarın bir gün Okan gittiği(uzun yıllar kalıp başarıdan başarıya koşması dileğiyle) zaman başkasının istemediği hoca gelince bu sefer tekrar aynı döngü olacak.

Takımın "abi"lerinden kurtulup genç, kendini göstermeye istekli ve atletik oyunculara ihtiyacı var.

Kaan yerine tercihen solak bir stoper.
Berkan yerine Lemina tarzı bir orta saha.
Kutucu yerine golcü kanat.
Icardi yerine Osi stili forvet.
Yusuf yerine herhangi biri.
Bahsettiğin bu isimler abilikten değil katkı verememekten dolayı istenmiyor zaten. Yoksa sanchez,torreira,apo da abi ama katkı veriyorlar sonuçta. Bizim yedek kulübesinde hep hocanın fazla oynatmak istemediği ve verim alamadığı isim oyuncular var

tehlikenin farkında mısınız

hem hoca hem yönetimden UEFA ve TFF limitlerine uymak zor tarzı açıklamalar geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt