GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene ilk 4 mac olur gibi oluyor ama sonra olmuyor. Sence neden böyle oluyor?
Fikrim yok en rahat sezon da bu sezondu yaz kampı yükleme vs açısından ön eleme falan yoktu

Yine aralıkta sıçmağa başlıyorduk ama üstüne geçen seneler yaşamadığımız sakatlıkları bu yıl yaşadık umarım toparlanırız diyek ne diyek

Gol kaçırır hata etti deriz, hocasıyla tartışır hatta taraftarla tartışır hata etti deriz. Barışın yaptığı hata değildi açıkça başkaldırdı ki o günden sonra da hiçbir şey oynamadı. Son zamanlarda biraz daha düzelmiş olsa da hala mücadele etmiyor ve kazanıp kaybetmeyi kafasına takmadığı çok belli. Herhangi bir topçu ondan daha iyidir şu an ve bence hala oynatılmaya devam etmesi takım yönetiminde zaafiyet yaratıyor. Zaniolo olmaz başkası olur ama sezona bu şekilde girmek ve sorunun çözüleceğini zannetmek büyük hataydı.
Ben Barış'ın (senin hata olarak görmediğin) malum davranışını da insani bir hata olarak görüyorum. En başta oradan ayrılıyoruz zaten, aynı düşünmemiz mümkün değil.

Bir de transfer döneminin son günleri olması, o dar süre zarfında kendisinin yerine bir oyuncu bulmanın imkansız olması gibi etmenler de eklenince, kalmasını ve kazanılmasını doğru bulanlardanım ben de.

E şu anda ligde lideriz, Kköy depini atlattık, ikili averajı vermedik. CL'de de 9 puan topladık, ilk 24'ün eşiğindeyiz. Barış'ın da bu noktada çok da fazla katkısı oldu gayet.

Kulüp yönetimi futbolcuları geçmişiyle değil gelecekte vereceği katkıyla değerlendirir, Barış mevzusunun bu duruma geleceği barizdi. İkisini aynı potada değerlendirmeyerek büyük bir hata yaptığını gördük artık neyde ısrar ediyorsun? Memnun musun konunun geldiği noktadan?

Sadece bu konu da değil belki İlkay transferini bile yapmayacaklardı, Hakan gelmek istediğinde karşı çıkan futbol dahilerinin yorumları da aklımızda. Her şeyi yanlış değerlendirip sonra da doğrusunu yapmış gibi davranıyorsunuz, hatalarınızdan ders çıkarın artık.
Yahu İlkay kendisi dedi öncelikleri vardı transferde onu beklemek zorunda kaldık diye. Çok önceden anlaşıldığını söyledi herif kendi ağzı ile.

Kulüp yönetimi futbolcuları geçmişiyle değil gelecekte vereceği katkıyla değerlendirir, Barış mevzusunun bu duruma geleceği barizdi. İkisini aynı potada değerlendirmeyerek büyük bir hata yaptığını gördük artık neyde ısrar ediyorsun? Memnun musun konunun geldiği noktadan?

Sadece bu konu da değil belki İlkay transferini bile yapmayacaklardı, Hakan gelmek istediğinde karşı çıkan futbol dahilerinin yorumları da aklımızda. Her şeyi yanlış değerlendirip sonra da doğrusunu yapmış gibi davranıyorsunuz, hatalarınızdan ders çıkarın artık.
Sjjddjsjjs ne anlatıyon sen ya

Ben Barış'ın senin hata olarak görmediğin malum davranışını da hata olarak görüyorum. En başta oradan ayrılıyoruz zaten, aynı düşünmemiz mümkün değil.

Bir de transfer döneminin son günleri olması, kendisinin yerine bir oyuncu bulmanın imkansız olması gibi etmenler de eklenince, kalmasını ve kazanılmasını doğru bulanlardanım ben de.
Şu noktada topçunun değeri dibe çakılmış ve takıma hiçbir katkısı yokken hala böyle düşünüyorsan sadece PES derim.

Fikrim yok en rahat sezon da bu sezondu yaz kampı yükleme vs açısından ön eleme falan yoktu

Yine aralıkta sıçmağa başlıyorduk ama üstüne geçen seneler yaşamadığımız sakatlıkları bu yıl yaşadık umarım toparlanırız diyek ne diyek
Bence hoca daha cok rotasyon yapmaliydi ama yedeklerimiz de duṣman baṣina guvenip oynatmadi. Gene sonuc geliyor hocanin hatasina. 2 yabanci u23 alinmaliydi boṣ birakmak yerine

Burda herkes biliyordu yusufla ahmedi kullanmayacagini hakli olarak tabi ama neden takimda tutuldu o vakit

Neyse hayirlisi diyelim

Şu noktada topçunun değeri dibe çakılmış ve takıma hiçbir katkısı yokken hala böyle düşünüyorsan sadece PES derim.
Topçunun değerinin dibe çakıldığı falan yok yav. Abartma. :asd:

Hem ligde hem de CL'de de gayet katkısı oldu.

Pes diyeceğin de bir durum yok bence. :D

Bence hoca daha cok rotasyon yapmaliydi ama yedeklerimiz de duṣman baṣina guvenip oynatmadi. Gene sonuc geliyor hocanin hatasina. 2 yabanci u23 alinmaliydi boṣ birakmak yerine

Burda herkes biliyordu yusufla ahmedi kullanmayacagini hakli olarak tabi ama neden takimda tutuldu o vakit

Neyse hayirlisi
Bak buna 100/100 katılırım.

Bir çok maçta Lemina'yı dinlendirip, Berkan ile falan başlayabilirdi. Jakobs yerine Eren'i kullanabilirdi. Özellikle CL dönüşlerinde.

Yusuf ve Kutucu olayı ise tam bir akıl tutulması idi gerçekten.

Topçunun değerinin dibe çakıldığı falan yok yav. Abartma. :asd:

Hem ligde hem de CL'de de gayet katkısı oldu.

Pes diyeceğin de bir durum yok bence. :D
Bunu da yaşayarak göreceğiz ama o gün de siz bu sefer yönetim değerinin altına sattı falan dersiniz. Ya da daha güzel bay güzel bi sözleşme alır yatarak devam eder ama güzel oynuyor dersiniz.

Herif takım kaybedince fln seviniyordur büyük ihtimalle.

Ulan aylardır blokluydu veliden dolayı gördüm diye bakim dedim iyi güldüm valla ya :asd:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu da yaşayarak göreceğiz ama o gün de siz bu sefer yönetim değerinin altına sattı falan dersiniz. Ya da daha güzel bay güzel bi sözleşme alır yatarak devam eder ama güzel oynuyor dersiniz.

Herif takım kaybedince fln seviniyordur büyük ihtimalle.
Biz kimiz yav?

Biz mi

Biz barışsporlularız

images (12).webp

Zaniolo 'nun kaldığı senaryo da yine de monaco maçında oynayamazmış. Barış ve Saneyi kesemezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt