GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Trans ne zaman açılıyor bilmiyorum ama.Hizlica 2 iyi adam indirmezlerse hic planlama vs diye kafa ütülemesinler gene batiracaklar demektir.Takimin ihtiyaci belli 2 iyi adam indir gerisine bakarsin.
5 Ocak'ta açılıyor hatta mümkünse açılır açılmaz 2 adam indirmek lazım.

5 Ocak'ta açılıyor hatta mümkünse açılır açılmaz 2 adam indirmek lazım.
Katiliyorum arada 1 kupa maci daha var sanki.Orda felan oynatirsin bi nebze daha erken alistirmaya calisirsin.Hep oyuncunun erken gelmesinin öneminden bahsederler bi zahmet alsinlar.Hem osi lemina felan ne zaman ne halde donecek muamma.Aldigin adamlari hazirla ligde kullan ozellikle leminayi pamuklara sar.Afrika da patlamazsa tabi.Atletico macina bugunden hazirlan.Gerisi allahtan bunlari yapmayacaklarsa küfür edecem artik

Katiliyorum arada 1 kupa maci daha var sanki.Orda felan oynatirsin bi nebze daha erken alistirmaya calisirsin.Hep oyuncunun erken gelmesinin öneminden bahsederler bi zahmet alsinlar.Hem osi lemina felan ne zaman ne halde donecek muamma.Aldigin adamlari hazirla ligde kullan ozellikle leminayi pamuklara sar.Afrika da patlamazsa tabi.Atletico macina bugunden hazirlan.Gerisi allahtan bunlari yapmayacaklarsa küfür edecem artik
Ocak ayı 2 tane CL üstüne kupa üstüne lig baya yoğun fikstür olacak bir nebze kolay fikstür var işi bitirip tamamen Avrupa'da devam ediyorsak oraya konsantre olabiliriz ama gidip ekleme yapmazsak olacağı söyliyeyim gene rakipleri ortak eder Şubat ve Mart gibi sancılı maçlar çıkarırız.

A sporda Ulaş Özdemir midir, ne halttır bir herif var. Maç biter bitmez ağzını Galatasarayı doladı ve bu trabzon beştaş maçının berabere bitmesinden en çok faydalanan gs imiş ve bu trabzona yapılan 'hakem kumpasında' nasıl bir kumpassa artık arkasında gs var imiş. Fenerli herif Şenol Ustaömer galiba bu maçın skoru fb gs her ikisine yaradı diyo bu sözde trabzonlu da hayır yalnız gsye yaradı diyo.

Ne günlere kaldık. Bakın ömrü hayatımda bu işin bu kadar şirazesinin kaydığına şahit olmadım. Bu kadar aleni bir gs düşmanlığı yapıldığını da hatırlamıyorum. Yahu sen ne diyorsun diyen de yok programda, vurun abalıya olmuş galatasaray. Afedersin yakında karı koca arasındaki kavgaların bile müsebbibi gs olacak!

Trans ne zaman açılıyor bilmiyorum ama.Hizlica 2 iyi adam indirmezlerse hic planlama vs diye kafa ütülemesinler gene batiracaklar demektir.Takimin ihtiyaci belli 2 iyi adam indir gerisine bakarsin.
son 1-2 gün alırlar adamları, ligin bitmesine 4 ay kala

Atletico maçı oynanıp ilk 24'e girdiğimiz tescillenmeden umarım yüksek maliyetli oyuncu alınmaz. Sağ bek alıp beklemek lazım ama tabi böyle olmayacak. Planlama uzmanı sayın hocamız en az 4 hatta 5 oyuncu istiyormuş.

Bunlara nasıl küfür etmeden yorum yapabiliriz var mı bir yolu acaba

Geri
Üst Alt