GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

yunus sağlam olup 10 no oynadığında fark açık belli ediyor 10 no eksikliği

gözlerinin önündekini bile göremiyorlar

sen al 10 no yunusla rekabete girsin

barışı sağbeke çekip yunusu solaçık yapabilirsin hertürlü yürürsün!

bıktım vallahi bıktım bu futbol özürlü insanlardan!

yok ilkay var 10 no oynar yok icardi var oynar yok sarq var
yok kardeşim yok bunların hiçbiri 10 numara değil!

123123.jpg

fb'in devre arasında sörloth için 35 m euro bonservis + çift haneli maaş gibi bir bütçe ile teklif yapacağı konuşuluyor.

ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. doğruysa bile çılgınlık. sörloth elbette iyi oyuncu ama 30 yaşını devirmiş biri olarak bu bütçenin ayrılması?

bir de koç'tan sonra fb'in elindeki mevcut kontratlar da düşünüldüğünde, fb'in ara transferde bu kadar hareket alanı kaldı mı yav? asencio'yu bile, noname stoperlerini arabistana hikayeden okutup limit açarak son anda yapabilmişlerdi. ee nasıl olacak bu iş? nesiri'yi yalandan 30'a falan sattıklarını mı gösterecekler acaba? :asd:

fb'in devre arasında sörloth için 35 m euro bonservis + çift haneli maaş gibi bir bütçe ile teklif yapacağı konuşuluyor.

ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. doğruysa bile çılgınlık. sörloth elbette iyi oyuncu ama 30 yaşını devirmiş biri olarak bu bütçenin ayrılması?

bir de koç'tan sonra fb'in elindeki mevcut kontratlar da düşünüldüğünde, fb'İn ara transferde bu kadar hareket alanı var mı yav? asencio'yu bile, noname stoperlerini arabistana hikayeden okutup limit açarak son anda yapabilmişlerdi. ee nasıl olacak bu iş?
Fb'nin şu an 8 milyonluk bir açığı varmış bunu 20 milyona çıkarıp hedef sol kanat, forvet, orta saha almak istiyorlarmış. Tedesco forvete gerek yok diyormuş.

Geri
Üst Alt