GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan
tohum
eren

Dr Steve Brule Yes GIF
avatarına bayıldım. şişman insanlar harikaalar :love:

Yine mi sag bek istiyor okan buruk hasretleri? O vakit önce Singoyu zarar etmeden elden cikarirsiniz ondan sonra alirsiniz yeni bir sag bek, sirk mi burasi bu kacinci bek olacak Okan Buruk döneminde? Allah askina bunlar hic istsedikleri oyuncularin maclarini izlemiyormu? Bu adamlar orda nasil oynyuor hangi sistemele basarili gözüküyor diye inceleme olmuyormu? Okan Buruk Singo icin ne demisti aslinda Stoper olarak düsünmüs ama bek olarak oynatmis, CL ilk 24 de kalamazsak bek almazdim singo ile sallai ile sezon sonuna kadar idare etsin.

Yine mi sag bek istiyor okan buruk hasretleri? O vakit önce Singoyu zarar etmeden elden cikarirsiniz ondan sonra alirsiniz yeni bir sag bek, sirk mi burasi bu kacinci bek olacak Okan Buruk döneminde? Allah askina bunlar hic istsedikleri oyuncularin maclarini izlemiyormu? Bu adamlar orda nasil oynyuor hangi sistemele basarili gözüküyor diye inceleme olmuyormu? Okan Buruk Singo icin ne demisti aslinda Stoper olarak düsünmüs ama bek olarak oynatmis, CL ilk 24 de kalamazsak bek almazdim singo ile sallai ile sezon sonuna kadar idare etsin.
sağ bek almayı düşünmekten önce singoyu sahaya çıkarsınlar bi zahmet

osimheni saymazsak kulüp tarhinin en pahalı transferi singo

bu kadar müsriflik fazla artık. yok mu camia içinde siz ne yapıyorsunuz diyecek birisi

Afrika Kupası da bittikten sonra sakatlık belasız gidersek 2. yarı için kadromuz

1. Uğurcan
2. Günay
3. Singo
4. Sallai
5. Sanchez
6. Kaan
7. Bardakçı
8. Jakobs
9. Eren
10. Kazımcan / Yerli Bek
11. Torreira
12. Lemina
13. Sara
14. İlkay
15. Berkan
16. Barış
17. Sane
18. Yunus
19. Osimhen
20. İcardi

şeklinde olacak.

2. yarı için:

Gitmesi gerekenler:

1. Arda (kiralık Süper Lig)
2. Yusuf (bonservisi ile)
3. Metehan (fesih)
4. Kutucu (kiralık)

Gelmesi gerekenler:

1. Lemina profili orta saha
2. Kanat forvet
3. Ozan Kabak (Yerli Stoper)
4. Yerli Bek (Kazımcan yerine)

Bunları yaparsak kadroda ki yedekten girince düşüş problemi ortadan kalkar.

Lemina profili orta saha en kritiği transferlerin arasında.

Çünkü:

1. Lemina yokken takımın düşüşü olağan üstü oluyor.
2. Lemina stoperde de şahane oynuyor ve onu yaş aldıkça orada değerlendirmek güzel tercih olur.

En kritik 2. transfer: Kanat forvet

1.
Barış-Sane-Yunus yeterli görünüyor ama Yunus olmayınca takımın yaratıcılığı sıfıra iniyor.
2. Yunus'un forvet arkası performansı iyi ve bence ön alan baskısında çok değerli. Mertens ve Sneijder gibi oynuyor orada.
3. Hücumda tekniği de olan ve güçlü 3. bir kanat takımın çehresini değiştirir. (Sane 55 sonrası bitiyor ve idare ediyor, Barış'ta 30-40 dakika yüksek efor sonrası düşüyor)

Yedekten Kutucu yerine böyle biri girdiği an takım 2 seviye atlayacak bana göre.

Olmazsa olmaz üçüncü: Yerli stoper

1. Arda tecrübesiz.
2. Bardakçı'nın alternatifi yok ve yaşı artıyor.
3. Metehan ceza aldı, almasa da bizde işi yoktu zaten.

Buraya Ozan Kabak tek aday olmalı.

Çünkü:

1. Alt yapımızdan ve o kontenjana takviye şart.
2. Sakatlık sonrası yeni dönüyor ve oynamaya ihtiyacı var.
3. 11 seviyesinde Sanchez dahil herkesi zorlayabilir. (Vazgeçilmezlerin biraz rekabete sokulması lazım. Nelsson varken daha formda idi Sanchez)

Bu üç hamle yapılırsa 4. elzem değil o kadar.

Afrika Kupası da bittikten sonra sakatlık belasız gidersek 2. yarı için kadromuz

1. Uğurcan
2. Günay
3. Singo
4. Sallai
5. Sanchez
6. Kaan
7. Bardakçı
8. Jakobs
9. Eren
10. Kazımcan / Yerli Bek
11. Torreira
12. Lemina
13. Sara
14. İlkay
15. Berkan
16. Barış
17. Sane
18. Yunus
19. Osimhen
20. İcardi

şeklinde olacak.

2. yarı için:

Gitmesi gerekenler:

3. Metehan (fesih)
4. Kutucu (kiralık)

Gelmesi gerekenler:

2. Kanat forvet

Çünkü:

2. Lemina stoperde de şahane oynuyor ve onu yaş aldıkça orada değerlendirmek güzel tercih olur.

1.
Barış-Sane-Yunus yeterli görünüyor ama Yunus olmayınca takımın yaratıcılığı sıfıra iniyor.
2. Yunus'un forvet arkası performansı iyi ve bence ön alan baskısında çok değerli. Mertens ve Sneijder gibi oynuyor orada.
3. Hücumda tekniği de olan ve güçlü 3. bir kanat takımın çehresini değiştirir. (Sane 55 sonrası bitiyor ve idare ediyor, Barış'ta 30-40 dakika yüksek efor sonrası düşüyor)

Yedekten Kutucu yerine böyle biri girdiği an takım 2 seviye atlayacak bana göre.

1. Arda tecrübesiz.

Çünkü:

3. 11 seviyesinde Sanchez dahil herkesi zorlayabilir. (Vazgeçilmezlerin biraz rekabete sokulması lazım. Nelsson varken daha formda idi Sanchez)

Dinamik orta saha
Driplingçi ofansif adam
Stoper (alternatif)

Ben de bu profilde 3 isim diyorum.

Galatasaray'ın satıp savacak çok arsasına ne de olsa savur paraları gitsin!!!

Dursun Özbek, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mauro Icardi ile yola devam etmeyi planlıyor.

Galatasaray, 2 yıllık bir teklif üzerinde dururken, Mauro Icardi ise 3 yıl için toplam 20M€ istiyor.

Griezmann'a hayir demem. Zaten kendisi de Atletico'da az oynuyor bu sezon. O da gelmek ister herhalde.

Fıfa Arap kupası diye bir şey varmış. 18 Aralık'ta Fas-Ürdün maçı ile finali oynanacak.

Hemen ardından yine Fas'ta Afrika kupası başlayacak malum.

Bu nedir ya? İyice boku çıkmış bu işin.

Petrolcülerin parasını alacağım diye, Fifa'nın girmediği şekil kalmadı.

O coğrafyadan Messi olsa topçu alınmaz gerçekten.

Uğurcan kalitesinde kaleciyi 7-8'e nereye alıyon Veli allah aşkına yav @Veli Baltacı

Petkovic dediğiniz kaleci Uğurcan'dan iyi değil, 2 senelik kaleciyi yerlere göklere sığdıramadınız forumda (sen yaptın demiyorum). Dün yediği goller de zaten bariz de neyse.

Valla siz Uğurcan'ı çok küçümsüyorsunuz.

1. Uğurcan
2. Günay
3. Singo
4. Sallai
5. Sanchez
6. Kaan
7. Bardakçı
8. Jakobs
9. Eren
10. Kazımcan / Yerli Bek
11. Torreira
12. Lemina
13. Sara
14. İlkay
15. Berkan
16. Barış
17. Sane
18. Yunus
19. Osimhen
20. İcardi

şeklinde olacak.

2. yarı için:

Gitmesi gerekenler:

3. Metehan (fesih)
4. Kutucu (kiralık)

Gelmesi gerekenler:

2. Kanat forvet

Çünkü:

1.

1. Arda tecrübesiz.

Çünkü:

3. 11 seviyesinde Sanchez dahil herkesi zorlayabilir. (Vazgeçilmezlerin biraz rekabete qqsokulması lazım. Nelsson varken daha formda idi Sanchez)

Yerli bek gelecegine genç 10 no alsinlar

Vitaly Janelt olabilir gelebilecek isim, Korayyo Gökkereş de bundan bahsetmiş. Sağlam topçudur.

Transfer muhabbeti gittikçe FUT kartı almaya benzemekte.

ön çalışma ve hazırlık yapılmamış ise işimiz iş.

Hickimse beğenmiyor bunu sosyal medyada vasat diyorlar

Sosyal medyadaki hıyarlara kafamız girsin Güneyim, maç izledikleri yok. Ya özetlere bakarlar ya da ne dersek acaba biraz yangın yapıp etkileşim alırız peşindeler.

Bana La Liga sor veya Bundesliga sor bilmem, gerçekten izlemiyorum yani anca denk gelirsem falan. Ama PL ve Championship izliyorum yıllardır kaçırmadan. Sara'nın transfer konusunda bile bi yorumum var maalesef tamamen gerçek çıktı. Başlarda çok iş yapar ama sonra form kaybederse hayatta işimize yaramaz demiştim.

Bu herif bizde iş yapar dibine kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt