GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Yine aptal aptal transfer için o beklenecek şu beklenecek haberleri çıkmaya başlamış

şubatta gelecek transfere koyayım adamın alışıp takıma girmesi mart lig mayısta bitiyor 3-4 ay için adam mı alınır

Para yoksa da git bi stoper bi kanat kirala bu sezon yeter zaten

Uğurcan kalitesinde kaleciyi 7-8'e nereye alıyon Veli allah aşkına yav @Veli Baltacı

Petkovic dediğiniz kaleci Uğurcan'dan iyi değil, 2 senelik kaleciyi yerlere göklere sığdıramadınız forumda (sen yaptın demiyorum). Dün yediği goller de zaten bariz de neyse.

Valla siz Uğurcan'ı çok küçümsüyorsunuz.
Uğurcan kötü kaleci demiyorum ki.

30 yaşındaki normal seviye bir kaleci içte. Kendisine sırf yurt içinden büyük camialar arası transfer diye 30 verdik. Akıl alır iş değildi.

Transfer aklı olan bir kulüp, o seviye bir kaleciyi (o yaşta) çok rahat bulur 8 civarına. 30 yaşında kaleci alıyorsun.

John Vitor 8'e gitti mesela örnek. Aynı yaşlarda hemen hemen. Ne değişirdi bugün 30 verdiğimiz Uğurcan yerine kalede Vitor olsaydı mesela? Kaç gol daha fazla yerdik? Kaç puan daha az kazanırdık? Bence bir şey değişmezdi.

U-23,fizikli ve tackle becerili 6 numara, bir tane forveti de yedekleyebilecek aynı yaş grubundan kanat oyuncusu., bir de sol stoper yedeği. Bunlar elzem. Alacağın topçular da 1-1-5. m euro maaşı geçmemeli. Çok açıldık zaten maaş konusunda.

30 yaşındaki normal seviye bir kaleci içte. Kendisine sırf yurt içinden büyük camialar arası transfer diye 30 verdik. Akıl alır iş değildi.

Transfer aklı olan bir kulüp, o seviye bir kaleciyi (o yaşta) çok rahat bulur 8 civarına. 30 yaşında kaleci alıyorsun.

John Vitor 8'e gitti mesela örnek. Aynı yaşlarda hemen hemen. Ne değişirdi bugün 30 verdiğimiz Uğurcan yerine kalede Vitor olsaydı mesela? Kaç gol daha fazla yerdik? Kaç puan daha az kazanırdık? Bence bir şey değişmezdi.
Liverpool, Alanya maçını kesin kaybederdik, sakatlanmasaydı belki buna Monaco maçı da eklenirdi 1 puan olarak. . Uğurcan yaşından da dolayı 30 milyon verilecek bir kaleci değildi ama bahsettiğin kadar değersiz kaleci de değil 15 milyonla alınabilecek bir kaleci.

Son düzenleme:

Uğurcan normal seviye değil bence, iyi seviye bir kaleci. Normal seviye kaleci dediğin bence Altay'dır Günay'dır. Uğurcan iyi bir kaleci. Top tier değil elbette. 30 da etmez tabii ama değeri 7-8 değil. Ha John Vitor gelseydi o olsaydı bu olsaydı ne olurdu demek çok zor. Zira en azından ben Uğurcan sayesinde net alınmış bir 3 puanımız var (Alanya maçı) diyebiliyorum.

John Vitor gelseydi belki her şey çok daha kötü olacaktı? Bunu bilemeyiz.

Liverpool, Alanya maçını kesin kaybederdik.
Alanya maçı var diyebiliriz koskoca bir ilk yarı için ok. Ama bu sefer de Uğurcan olmasa belki de Fb maçını kazanırdık? Samsun maçında o gol yenmezdi mesela son saniyede Osi atmasa orada da puan kaybı geliyordu?

Total performansına bakılacsk olursa, Lig'de direkt fark ettirdi diyemeyiz bence.

Lpool maçını da direkt kaleci performansı ile aldığımızı düşünmüyorum açıkçası.

Total'de 30 m euro verilen bir kaleci katkısı alamadık kısacası kesinlikle.

Singo ve Uğurcan'a verilen toplam 60 m euro, büyük hata oldu. Açık ve net. 60 m euro. Dile kolay.

griezmanın kontratı bitmiyor ki bu sezonda da istisnasız her maçta kullanmışlar niye bıraksın adamlar

35 yaşındaki grizmani 20m maaşla al yunusu çöpe at. Bravo Okan bey.

Ne griezmani yaw salak salak işler
Valla Hagi'nin 34 yaş hali olsa bile istemem. Daha yeni Monaco maçında gördük. Adamlar sadece atletizm ile içimizden geçti. Hala daha 1 2 yıl perform verecek adamlar peşinde koşuluyorsa, yazık deriz.

Valla Hagi'nin 34 yaş hali olsa bile istemem. Daha yeni Monaco maçında gördük. Adamlar sadece atletizm ile içimizden geçti. Hala daha 1 2 yıl perform verecek adamlar peşinde koşuluyorsa, yazık deriz.

Adamlar atletizmle değil, sen oyuncu değiştiremediğin için yenildin. Yani kadro planlaman yüzünden. Hagi'nin 34 yaşındaki hali gelsin Monaco'yu oynatır. Oynatmışılığı da var zaten. Futbolu tamamen atletizmle karıştırıyorsun bu yorumunla.

Uğurcan normal seviye değil bence, iyi seviye bir kaleci. Normal seviye kaleci dediğin bence Altay'dır Günay'dır. Uğurcan iyi bir kaleci. Top tier değil elbette. 30 da etmez tabii ama değeri 7-8 değil. Ha John Vitor gelseydi o olsaydı bu olsaydı ne olurdu demek çok zor. Zira en azından ben Uğurcan sayesinde net alınmış bir 3 puanımız var (Alanya maçı) diyebiliyorum.

John Vitor gelseydi belki her şey çok daha kötü olacaktı? Bunu bilemeyiz.
30 milyon bonservis verilen 30 yaşında bir kaleci var. Ve koskoca bir yarı bitti ligde ve sadece 'Alanya maçında ekstra 3 puanımız var' diyebiliyoruz. İşte benim de vurguladığım nokta bu tam olarak. :)

Alanya maçı var diyebiliriz koskoca bir ilk yarı için ok. Ama bu sefer de Uğurcan olmasa belki de Fb maçını kazanırdık? Samsun maçında o gol yenmezdi mesela son saniyede Osi atmasa orada da puan kaybı geliyordu?

Total performansına bakılacsk olursa, Lig'de direkt fark ettirdi diyemeyiz bence.

Lpool maçını da direkt kaleci performansı ile aldığımızı düşünmüyorum açıkçası.

Total'de 30 m euro verilen bir kaleci katkısı alamadık kısacası kesinlikle.

Singo ve Uğurcan'a verilen toplam 60 m euro, büyük hata oldu. Açık ve net. 60 m euro. Dile kolay.
Fb maçında Uğurcan'ın hatası yok. Liverpool maçını sırf kaleci performansı ile kazanmadık ama Uğurcan'ın ilk kurtardığı Ekitike pozisyonu tam bir Uğurcan kurtarışıydı. John Vitor örneği veriyorsun Forrest ile bu sezon 1 maça çıkmış oyuncu. 30 milyon euroluk kaleci olmadığını zaten belirttim ama senin düşündüğün kadar değersiz bir kaleci de değil.

Adamlar atletizmle değil, sen oyuncu değiştiremediğin için yenildin. Yani kadro planlaman yüzünden. Hagi'nin 34 yaşındaki hali gelsin Monaco'yu oynatır. Oynatmışılığı da var zaten. Futbolu tamamen atletizmle karıştırıyorsun bu yorumunla.
Aynen haklısın orkun abi. Benim hatam.

15-16tı oktu bence uğurcana, 5-6 yıl performans alırız gibi bir aksilik olmazsa

ya o ya ederson noktasındaydık, edersona 10-15 bons yılda da 15 mayış domalmak çok daha kötü olacaktı

Ama nandonun gideceği aşikardı, koca sene kaleci bulup haziranda indirememek büyük rezillik kepazelik

Şimdi hala daha transfer toplantıları yapılacakmış da bilmemneymiş, bunlar yine son 1 hafta nerde tırt adam var doldurur getirir

Atletico yavaş yavaş kesiyor Griezmann'ı yazın salmak isteyebilirler belki ama şimdi salmazlar bence

Griezmann DK için sürekli 90 dakika oynayacağı bi yere gitmek istiyosa onu bilemicem ama

Bence Mertens boşluğunu en iyi dolduracak adamdır bu arada, Yunus Sane Griezmann ile futbola doyarız net şekilde

Geri
Üst Alt