GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Mevzu bu zaten daha sane 4 ay olmuş feghouli ligde daha iyiydi denmiş mesela neye göre daha iyi adam daha geleli 4 ay olmuş. 4 ayı daha iyi dememin sebeplerinden biri de feghouli'nin derbi golünü hiç hatırlayamadım baktım 5 senede sadece 1 asit yapmış. Bir kanat oyuncusunun ligin en önemli maçlarında skor katkısı yapmamış olması sıkıntılı bir konu bence.
Feghouli bizde hiçbir zaman 1 sezon tamamında istikrarlı katkı sağlamamıştı. Kendisine boşuna 3 aylar topçusu denmiyordu.

Suheyl konuştukça dursunun suratı perşembe pazarına döndü
Adam özetle diyorki tff dahil hakem olayları dahil hepsini fifaya şikayet etmeliyiz
Fifa iç meseleniz deyip geri gönderir bir şey de olmaz. Bakınız şike nedeniyle ligde verilmeyen cezalar sonucu edilen şikayetler.

Fifa iç meseleniz deyip geri gönderir bir şey de olmaz. Bakınız şike nedeniyle ligde verilmeyen cezalar sonucu edilen şikayetler.
Sözleşme konularında fifa direkt olarak karışıyor hakem konularında ise fifa derken uefayi kastetti sanirim cunku uefabin yetkisi var
Önemli olan sen basin önünde bunlari yüzlerine vurarak yapacaksın kamuoyu oluşacak
Adamın söylediği her cümle dogru
Tabi suheyl eski chp vekili olduğu icin dursun extra çıldırdı

Sözleşme konularında fifa direkt olarak karışıyor hakem konularında ise fifa derken uefayi kastetti sanirim cunku uefabin yetkisi var
Önemli olan sen basin önünde bunlari yüzlerine vurarak yapacaksın kamuoyu oluşacak
Adamın söylediği her cümle dogru
Tabi suheyl eski chp vekili olduğu icin dursun extra çıldırdı
Teoride dediğin doğru olabilir ama gerçekte sizin iç işleriniz diyorlar ve hiç bir şey yapmıyorlar bunu yaşadık gördük. Dursun Özbek'te istediği kadar çıldırsın hak ediyor ben de Kerem'e Avrupa konusunda o izni verdiklerinde çıldırmıştım.

1765983967397.webp

Hatip ve Kavuk ellerini ovusturuyorlardir simdi, devre arasi bir an önce gelse de takimin anasini iyice bellesek diye.

Abi mantığım basit benim.

30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.

Bu mudur yani?

Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.

Uğurcan'ı hiç beğenmeyen ve hiç istemeyenlerdendim (beni yanılttı şu ana kadar, beklentimin üstünde son birkaç maçta hata frekansı bir tık artmaya başlasa da) ama bu yazdığın mantık değil. Belki "daha ucuz" kaleci alsan Uğurcan'ın yapmadığı kritik 3-5 hata yapacaktı ve 2-3 maçta daha puan kaybına neden olacaktı. Bilemezsin yani. O yüzden öyle "ben x-y dışında ekstra puan göremiyorum" diyerek hesap yapamazsıın. Zaten güvenilir kalecinin asıl olayı hata yapmaması veya çok çok az hata yapmasıdır bence ve bonservise değdi mi değmedi mi birinci belirleyici bence budur. (Ha yaşını falan da düşününce uzun vadede kolay kolay 30m'a değdi diyemeyiz asla o başka, genel bir kriter söyledim ben) Zaten gelmeden önce Uğurcan'ın yaptığı bir sürü "inanılmaz" kurtarışa rağmen istemememin iki ana sebebinden birisi hata sıklığının çok olduğunu düşünmemdi, özellikle milli maçlarda falan gördüğüm kadarıyla. Bence büyük takımlarda fahiş hataların verdiği zarar, inanılmaz kurtarışların getirisinden fazla oluyor büyük resimde. O yüzden "hatasızlık" bence asıl kriter kalecide.

Mevzu bu zaten daha sane 4 ay olmuş feghouli ligde daha iyiydi denmiş mesela neye göre daha iyi adam daha geleli 4 ay olmuş. 4 ayı daha iyi dememin sebeplerinden biri de feghouli'nin derbi golünü hiç hatırlayamadım baktım 5 senede sadece 1 asit yapmış. Bir kanat oyuncusunun ligin en önemli maçlarında skor katkısı yapmamış olması sıkıntılı bir konu bence.
Adamin iki sampiyonlugu var nasil daha iyi olmasin. Ligin 6. Haftasi miydi 7. Mi ne ilk geldigi sezon Tudor Bursa deplasmaninda 0-2 maglupken iki beki cikarmisti oyundan da Feg ile bir baskasini 60 gibi oyuna almisti. Herif girer girmez muhtesem bir gol attiydi. Yani onu bile gormedik daha Sane'den.

Basaksehir macindaki rovasatasini saymiyorum bile.

Geri
Üst Alt