GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Cok uzun zaman sonra bugun divanda eleştiri yapanlar gordum,pilavcilar azınlıkti
En son çıkan uye ,şimdiye kadar biten projenizyok deyince dursun çıldırdı 3 sene şampiyon olduk yetmiyor mu diye kıvırdı

@Arda Kerim @Naci Liboş @Vasfi Vural Lpgsporlulğu ve hemen akabinde 31'i bırakıyorum. Arz ederim.

Saygı ve sevgilerimle
Ulan :D
adanalı-dizisi-müzik.webp

adanalı-internet-kafe-1.webp

adanalı-internet-kafe-2.webp

Mevzu bu zaten daha sane 4 ay olmuş feghouli ligde daha iyiydi denmiş mesela neye göre daha iyi adam daha geleli 4 ay olmuş. 4 ayı daha iyi dememin sebeplerinden biri de feghouli'nin derbi golünü hiç hatırlayamadım baktım 5 senede sadece 1 asit yapmış. Bir kanat oyuncusunun ligin en önemli maçlarında skor katkısı yapmamış olması sıkıntılı bir konu bence.
Beni kast ediyorsan ben daha iyiydi filan demedim.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek adamın kontratını niye beleşe gitsin diye devre arası feshediyoruz ki

Hadi yusuf 0a 0 elde var sıfır da berkan tamamen atıl değil dursun kenarda sezon sonu gitsin nereye gidiyosa

Sözleşmesi sezon sonu bitecek adamın kontratını niye beleşe gitsin diye devre arası feshediyoruz ki

Hadi yusuf 0a 0 elde var sıfır da berkan tamamen atıl değil dursun kenarda sezon sonu gitsin nereye gidiyosa
Vay be gizli Okan burukcuymussun

Kadromuz geniş olduğu için yukleri bosaltiyoruz

Bir şey farkettim

11 değilde 14 yabancımız olsaymış yani 3 kontenjanı boş bırakmasaymışız berkan kutucu kaan üçlüsünden ikisini şl kadrosuna bildiremiyomuşuz

Yabancı hakkını bunları listeye yazabilmek için kullanmamış oha rezalete gellllllllllllll

Geri
Üst Alt