- 12 Haziran 2015
- 34.596
- 27.812
- 2.533
@Alper Altun @Emrah Yıldırım moderatörlüğü ve hemen akabinde forumu bırakıyorum. Arz ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper Altun @Emrah Yıldırım moderatörlüğü ve hemen akabinde forumu bırakıyorum. Arz ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Yetmiyor Sayın başkanCok uzun zaman sonra bugun divanda eleştiri yapanlar gordum,pilavcilar azınlıkti
En son çıkan uye ,şimdiye kadar biten projenizyok deyince dursun çıldırdı 3 sene şampiyon olduk yetmiyor mu diye kıvırdı
Yallah kardeşim selametle hadi ya :d@Alper Altun @Emrah Yıldırım moderatörlüğü ve hemen akabinde forumu bırakıyorum. Arz ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Yallah kardeşim selametle hadi ya :d
Ulan@Arda Kerim @Naci Liboş @Vasfi Vural Lpgsporlulğu ve hemen akabinde 31'i bırakıyorum. Arz ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Beni kast ediyorsan ben daha iyiydi filan demedim.Mevzu bu zaten daha sane 4 ay olmuş feghouli ligde daha iyiydi denmiş mesela neye göre daha iyi adam daha geleli 4 ay olmuş. 4 ayı daha iyi dememin sebeplerinden biri de feghouli'nin derbi golünü hiç hatırlayamadım baktım 5 senede sadece 1 asit yapmış. Bir kanat oyuncusunun ligin en önemli maçlarında skor katkısı yapmamış olması sıkıntılı bir konu bence.
Hatip ve Kavuk ellerini ovusturuyorlardir simdi, devre arasi bir an önce gelse de takimin anasini iyice bellesek diye.
Helal olsun sana bu herif benim karabahtim. Kimliğimi çaldıYallah kardeşim selametle hadi ya :d
Vay be gizli Okan burukcuymussunSözleşmesi sezon sonu bitecek adamın kontratını niye beleşe gitsin diye devre arası feshediyoruz ki
Hadi yusuf 0a 0 elde var sıfır da berkan tamamen atıl değil dursun kenarda sezon sonu gitsin nereye gidiyosa
Kadromuz geniş olduğu için yukleri bosaltiyoruzSözleşmesi sezon sonu bitecek adamın kontratını niye beleşe gitsin diye devre arası feshediyoruz ki
Hadi yusuf 0a 0 elde var sıfır da berkan tamamen atıl değil dursun kenarda sezon sonu gitsin nereye gidiyosa
3 sene şampiyon yabdıVay be gizli Okan burukcuymussun
Kaynak hakkında bilgim yok rtş.Bu nasil kaynak?