GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Maestro ya Alanya 10 istiyormuş. Birde Türkiye'de olunca mezata çeviriyor Anadolu kulüpleri. 10 milyon sikacaksak bir zahmet Avrupa'dan birilerini bulsunlar
Fener 5-6ya alınca yine konuşuruz.
Maestro için ahmet kutucu,berkan
Taha şahin için halil

Takasla gidip anlaşacaksın, mevzu iş çözmek

Stopere yedek genç oyuncu istemiyorum. Manasız bir hamle olduğunu düşünüyorum.

Stoper dediğin full oynamadıça gelişmez ki. Kanat oyuncusu belki 15 maç oynayıp gelişebilir ama stoper öyle bir mevki değil. En çok düzenli oynaması gereken mevki. Sezon ortasında da problemsiz stoper tandemini bozmanın hiçbir anlamı olmaz, bu sezon sonunun konusu olmalı bence.

Yedek stoper dediğin ya gelişimi durmuş ve kalibresi idare eden biri olur ya da eskiden çok çok iyi olup artık yaşı itibariyle senede 15 maç faydalanacağın biri olmalı diye düşünüyorum.

Not: Apokerim’in gayet iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. Bazen yorumlar geliyor Haaland vs Apokerim diye sırf küçümsemek için. Dünya yıldızı stoperler de gördük Haaland gibi oyuncuların karşısında ne yaptılar ne yapamadılar.
Apoya yedek alınacaksa alınmasın daha iyi

Fener 5-6ya alınca yine konuşuruz.
Maestro için ahmet kutucu,berkan
Taha şahin için halil

Takasla gidip anlaşacaksın, mevzu iş çözmek
Fener'e verirler, bize vermiyorlar o fiyatlara, spor bakanindan tut, saraya kadar heryerden müdahale oluyor. Ha oyuncu zeki ise only Galatasaray derse belki şansımız olur

Sara'ya daha gıcık olmaya başlıyorum ufaktan.

Sane 2 kişi ekarte etmiş topla geliyor - Sara dibine geliyor boş alan açmak ya da kendini boşa çıkarıp top istemek yerine falan.

Küçük detaylarda Sara geçen senin gerisinde epey yav. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.

Andre zamanında Brezilya'da sezonun genç oyuncusu seçilmiş, ondan sonraki sene de sezonun 11'ine girmiş biri

Boş bi Fluminense takımı da değildi, Libertadores'i kazanmışlardı (o kıtanın CL'si). Melo'nun da eski takım arkadaşı belki aklını çelebiliriz

Yine de bizim oyuna ne kadar uygun bilmiyom. Aslında regista gibi oynayan bi çocuk, ikili mücadelelerde fena değil ama öyle müthiş savunmacı değil

Asıl olayı pasörlüğü bir de presten güzel çıkması

Allah rızası için bari şu futbolun yakasını bırak ,
İki kuruşluk tek keyfimiz zaten

Maestro‘yu Adana‘dayken alin diye bas bas bagirdik

Al bakalim simdi alabiliyorsan Alanya‘nin fbli baskanindan

Ulan bu kadar da kötü yönetilmez bir kulüp be

Geri
Üst Alt