GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanmiyorumm. Bu adamin fizigi yillardır böyle
Iki fotoğraftaki kasların ebatları ile bölgeleri neredeyse aynı.
Testo bağimlilik yapardi daha fazlasini istemediğine göre spor yaparak ideal vucut formunu yakaliyor. Bunun için uyguladigi guclu bir diyet programi var
Ciddi ciddi detayli cevap yazman hata :asd:

Renktaş üzücü bir haberim var. Bu herifin testo basmaktan topları bezelye kadar kalmadıysa benim adım Gürbüz değil.
O konu da yıllardır öyle hocam. yani bak hep kendi kendini çürütüyorsun.
eskiden beri küçük penisli ve küçük yumurtalıydı.

şu videoya bakarsan şaşırıp kaldığı penis taş çatlasın 15 dir. fazlası yok

Ciddi ciddi detayli cevap yazman hata :asd:
Gürbüz hocamı severim her zaman beni ciddiyetle dinler üstat.

O konu da yıllardır öyle hocam. yani bak hep kendi kendini çürütüyorsun.
eskiden beri küçük penisli ve küçük yumurtalıydı.

şu videoya bakarsan şaşırıp kaldığı penis taş çatlasın 15 dir. fazlası yok

Gürbüz hocamı severim her zaman beni ciddiyetle dinler üstat.

Ben bu konuda ikimizden de daha akil olabilecek ve daha tarafsız gscimbom üyelerinin görüşlerini merak ediyorum. Benim düşüncem sabit. Testo ve penis boyutu hakkında anket açılırsa oyumu veririm.

eğer parayı 10 numara ve 6 numaraya harcayacaksak, kanat olarak 6m servis kalır maddesi doğruysa Samsundan Musaba almak çok mantıklı.

Musaba
Andre
Zirkzee
Ucuza sol stoper-Marcao tarzı
Taha Şahin
Aral Şimşir

Ben bu konuda ikimizden de daha akil olabilecek ve daha tarafsız gscimbom üyelerinin görüşlerini merak ediyorum. Benim düşüncem sabit. Testo ve penis boyutu hakkında anket açılırsa oyumu veririm.
Bu anketi açalım ama normal sayılan ölçü ney? bu bilgiyi bilmiyoruz. Bana normal gelen senin için kısa olabilir

Frankfurtun kis transferleri. Yazin sol bekleri ve OS den biri gidebilir diye, simdiden gencleri topluyor herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt