GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DK sansini kaybetmek uzere olan bir oyuncu Osimhen'e gel yedek ol diye gelmez yani onu demek istedim. Hollanda'da zaten suan santrafor kitligi var.
Biliyorum da o işler belli olmaz. Hem extra kazanabilir hem de Osimhen sık sakatlaniyor + çoğunlukla 70 gibi çıkması gerekiyor + Osimhen sakat olmasa da arada rotasyona girmesi gerekiyor + Kupa maçlarında garanti 11 + Bir ihtimal 2 veya 4 UCL maçı oynayabiliriz + Şampiyonluk şansı.
Iyi bir iletişimle ikna edilebilir.

Biliyorum da o işler belli olmaz. Hem extra kazanabilir hem de Osimhen sık sakatlaniyor + çoğunlukla 70 gibi çıkması gerekiyor + Osimhen sakat olmasa da arada rotasyona girmesi gerekiyor + Kupa maçlarında garanti 11 + Bir ihtimal 2 veya 4 UCL maçı oynayabiliriz + Şampiyonluk şansı.
Iyi bir iletişimle ikna edilebilir.
O dedigin yetmez iste, oyuncu cunku United'da az sure buluyor artik buradan baska bir takima gidecekse daha cok 11 garantisi ister yoksa Dunya Kupasina bye bye demek uzere olabilir. Osimhen yorulunca oynarsin veya sakat oldugunda oynarsin ile ikna edilecegini sanmam, yani aptal degilse tabi :asd:

Milli takimin basinda Koeman diye bir hoca da var, adam az sure bulan oyunculari cagirmiyor.

O dedigin yetmez iste, oyuncu cunku United'da az sure buluyor artik buradan baska bir takima gidecekse daha cok 11 garantisi ister yoksa Dunya Kupasina bye bye demek uzere olabilir. Osimhen yorulunca oynarsin veya sakat oldugunda oynarsin ile ikna edilecegini sanmam, yani aptal degilse tabi :asd:

Milli takimin basinda Koeman diye bir hoca da var, adam az sure bulan oyunculari cagirmiyor.
zirkzee osimhen çift santrafor oynayabiliriz. 442 veya 4411 gibi gayet oynar hedef santrafor mantıklı değil zaten
hala hazırda zaten takımda 10 numara yok

zirkzee osimhen çift santrafor oynayabiliriz. 442 veya 4411 gibi gayet oynar hedef santrafor mantıklı değil zaten
hala hazırda zaten takımda 10 numara yok
Zirkzee denen oyuncu icin "cift forvet" sistemine gecen futbol aklini kulup icinde bulup doverim.

zirkzee zaten direkt santrafor falan değil. bağlantı oyuncusu elmanderin üst düzey hali gibi düşünebiliriz. Maksimum 15 gol atmış samattanın 30 gol attığı ligde.
Osimhen ve Saneden sonra buraya gelmez falan hikayeleri bitti. Şampiyonlar ligi son 24 takımıyız, herkes gelir. İyi sezonda da son 16 ve son 8 belki.

1766152557583.webp

tek santrafor oynatırsan adam gol atamıyor 25 tane nasıl olacak peki?
Bize forvet arkasi oynayabilen ve Osimhen 'e dogru paslari atabilecek oyuncular lazim. Zirkzee'de bu kumas yok.

Amma abarttiniz ha oyuncuyu, Zirkzee goren de ne super oyuncu zannedecek.

bence de dediğin gibi 10 numara lazım da, öyle bir şey istenmiyor.
Onu bilemem, Mertens ile 2-3 sene nasil oynanmis onu dusunsun hoca. Degisik bir oyun anlayisi istiyorsa kendi bilir, ben yinede gider Hakan'i alirim en azindan orta sahadan topu dogru adrese atabilecek bir oyuncumuz olur, duran toplari da mermi gibi kullaniyor.

Onu bilemem, Mertens ile 2-3 sene nasil oynanmis onu dusunsun hoca. Degisik bir oyun anlayisi istiyorsa kendi bilir, ben yinede gider Hakan'i alirim en azindan orta sahadan topu dogru adrese atabilecek bir oyuncumuz olur, duran toplari da mermi gibi kullaniyor.
Mertens de 10 numara değildiki

Bahsettiğin 10 numaralar artık pek yok, olan da çok pahalı.

Bahsettiğin profil Sara aslında ama yaşananlar malum, Mertens gibi düşük nabızla oynayanın da anca yaşlısını o da belki bulursun.

Bahsettiğin profil Sara aslında ama yaşananlar malum, Mertens gibi düşük nabızla oynayanın da anca yaşlısını o da belki bulursun.
önde osimhen, arkasında zirkzee sağda sane solda barış oynayamaz mı?

Benim bahsettigim 10 numara eski Lincoln, Sneijder vari oyuncular da degil zaten. Yani bugunku sartlarda kimi soylesem, Griezmann mesela. Eskiden kanat oyuncusu olan, sonradan forvete gecen ama zekasi ve teknigi ile artik forvet arkasi rolunde oynayabilen oyuncular. Mertens'de boyle bir oyuncuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt