GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu açıklamanın 5 ay sonrasında bu adama 4-5 tane 100 milyonu bulacak maliyetli adam alınmasını ben "ihanet" olarak yorumlarım.
Bu ancak şu şekilde delinebilirdi. 2-3 oyuncun çok uzun sakatlık yaşar ve sayısal olarak eksik kalırsın anlarım ama şu sözleri söyledikten sonra sana 1'den fazla oyuncu alan yönetim benim gözümde değerini kaybeder.
25-26 maçı geride bırakacağız Ocak sonu itibariyle ondan sonra 17-18 maç ancak kalıyor. Galatasaray yönetimine yalvarıyorum; transfer yapmayın.

Her açıklaması skandal adamın. Şimdide 28 Ocak diye birsey zirvaladi

Ocak ayı bittiğinde kalacak 17-18 maç haftada tek maça düşeceğiz artık playoflar sonrası. Gelecek 3-4 oyuncunun en az ikisi acilen Ocak ayı başı gelmeli, ocak bittikten sonra transfer olmasada olur. Ocak ve Şubat15e kadar tüm sıkıntı yoğun fikstür burada.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birazda bunu düşünerek yazıyorum esasında çünkü son gün burada adam beklenecek bunu 25 yıllık deneyimim ile söylüyorum haliyle Şubat'ta gelecek adamın bize lig hedefinde pek bir artısı olmaz çünkü CL'de tarih yazsak dahi maksimum 4 maç oynamış olacağız.

Öte yandan bu adamın şu şekil sınırsız yetki ile donatılması kulüp için ciddi bir buhran; Fatih Terim gibi adam "ocağa kadar gemiyi limana yanaştırmaya çalışacağım" dediği için linç edilmişti.

Göztepe'den Dennis'i isteyen çok.
10 milyon istiyorlarmış. Galiba Göztepe Ahmet'i istemiş

Bizim kadroya levent atlatacak 2 topçu 1 adet angus bir adet de mctominay tipi toplam 2 topçudur.Yok stopermis yok forvetmis yok kanatmış 2. 3. planda benim için
Osimhen sakatlanıp Icardi'ye kalırsak ne olacak?
Forvet de birinci öncelik olmalı.
Zaten stoper işini de ondan dolayı rafa kaldırmışlar gibi

Birazda bunu düşünerek yazıyorum esasında çünkü son gün burada adam beklenecek bunu 25 yıllık deneyimim ile söylüyorum haliyle Şubat'ta gelecek adamın bize lig hedefinde pek bir artısı olmaz çünkü CL'de tarih yazsak dahi maksimum 4 maç oynamış olacağız.

Öte yandan bu adamın şu şekil sınırsız yetki ile donatılması kulüp için ciddi bir buhran; Fatih Terim gibi adam "ocağa kadar gemiyi limana yanaştırmaya çalışacağım" dediği için linç edilmişti.
İşte saçmalıklar orada başlıyor zaten avrupada dünyada hiçbir hocaya bu denli yetki verilmiyor ,medya takim maclar transfer hakemler herseyle neden hoca ugrasiyor ?
Dursun denen herifin etkisi var herseyi hocanın üstüne yıkayım başarısız olursa tepkiyi o yer diye dusunuyor muhtemelen işin daha ilginci camiada divanda dahi bu durumu eleştiren hic kimse yok,dediğiniz gibi Terim bile nasil elestirilirdi ama okan hoca 4 senedir bir kere bile elestirilmedi ,elestiri olmadığı icin hatalarını göremiyor, ben neden uğraşıyorum hakemlerle transferle yonetim uğraşmali demesi lazımken kankasiyla birlikte gereksiz saçmalıyorlar, basin toplantilarinda bile hocaya elestirile soru soran kimse alınmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt