GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+4 U23 olacak sanırım yabancı kuralı, yazın muhtemelen Jakobs,Lemina,Torriera ile yolları ayıracağız ve en muhtemelen gidecek yerlide Barış olacak. Bu durumda Osimhen-Sane-Singo-Sallai zaten net şekilde takıumda tutulmalı kalmalı, Tor yerine ciddi birini bulmamız lazım. Ngaha dışında diğer yabancılar zaten kira muhtemelen yol alır onlar, Lang iş yaparsa kalır diye düşünüyorum.
Ben Sara'nın da transfer yapacağını düşünüyorum.
Sara = 30m Euro
BAY = 45m Euro
Sanchez = 10m Euro
Torreira = 6m Euro
Sallai = 20m Euro
Satışlar böyle olur aşağı yukarı. Icardi 1 sene uzatılır nezaketen. Jakobs kalır.

Sene sonu kadroda revizyona gidelim işte omurgayı yenileyelim diyoruz da,

Bunu kim yapacak? Yeni yönetimin gelmesi de mesele değil, bu transfer işlerine kim bakacak olay bu.

Apokerim
Sanchez
Torreira
Lemina
Barış
Mertens
İcardi

Şu oyuncuların toplam bonservisi 30 milyon euro civarı.

Bu işlere bakacak kişide olması gereken özellikler;
1- Ramos varken ve taraftar RAMOOOOOS diye yırtınırken ona gitmeyip Sanchez'e gidecek cesaret ve akıl
2- Gelmeye sıcak bakmayan önemli isimleri ikna etme kabiliyeti
3- Pazarlık becerisi yüksek

Eğer kadro yapılanmasına giderken transfer işlerinden sorumlu kişide bu 3 özellik yoksa batarız çok net. Ağır yamuluruz.

Bunu kim yapacak? Yeni yönetimin gelmesi de mesele değil, bu transfer işlerine kim bakacak olay bu.

Apokerim
Sanchez
Torreira
Lemina
Barış
Mertens
İcardi

1- Ramos varken ve taraftar RAMOOOOOS diye yırtınırken ona gitmeyip Sanchez'e gidecek cesaret ve akıl

Eğer kadro yapılanmasına giderken transfer işlerinden sorumlu kişide bu 3 özellik yoksa batarız çok net. Ağır yamuluruz.
Mertens futbola devam ediyor ha

Sezonun kalanında şampiyonlar ligi başta olmak üzere bazı maçlarda sanki 3’lü oynayacağız gibime geliyor.

3 lü varsa icardi - osimhen ikilisini kullanır hoca ÇİFT forvette. 3 lü defans ve çift forvet tiksindiriyor beni hayattan.
Sanmıyorum hocam çift forvet olacağını. 3-4-3 oynatır

Uğurcan
Singo davinson Abdül
Boey/sallai torreira sara jakobs
Sane osimhen barış/lang

Juventus ilk maçında şöyle bir 11 tahmin ediyorum. Singo’yu 6 numarada kullanmak istiyor vs hurafe gibime geldi

Günaydın. Transfer bitti birazda Okanball konuşalım

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo 6 numara oynayamaz. Niye 6 ya yazıyorsunuz anlamadım. Adam stoper ve sağ bek rotasyoneri konumunda şu anda. İleride formayı alır mı göreceğiz.

Apokerim
Sanchez
Torreira
Lemina
Barış
Mertens
İcardi

her oyuncuya 20-25 m bonservis verecek tipler var su an yonetimde bunlar bu isi beceremez bir de tek tek oyuncu transfer ediyorlar her biri 1 ay surse 3-4 oyuncu bile almayi beceremezler

fenerin forvet rotasyonunu atar misiniz biraz eglenelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt