Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 23.302
- 20.447
- 2.198
Analiz: Hocam bunlar iyi takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Bruno daha iyi durumdaBernardo Silva' nın sözleşmesi bu yaz bitiyor ve Pep ille kalsın demezse almak çok daha kolay. Hem daha çok yönlü oyuncu olması da avantaj; skor katkısı her zaman en önemli husus değildir...
Senin ppen 2010 faysbookda acilen coluk cocuk hesaplari animsatiyorAnaliz: Hocam bunlar iyi takım
Siyah beyaz formaları var, 11 kişiyle oynuyorlar.Analiz: Hocam bunlar iyi takım
Singo ikili mücadelede yıkılmayıp dripling yapabildi diye mi bu güven? Dani de fena dripling yapardı mesela...juve maçına
boey - singo - sanchez - jakobs
4'lüsü ile çıkılmalı maceraya gerek yok sallai - apo'nun hakkı falan
Neden futboljuve maçına
boey - singo - sanchez - jakobs
4'lüsü ile çıkılmalı maceraya gerek yok sallai - apo'nun hakkı falan
Ben de asıl stopere çekersek yapılan yatırımın büyük kazığa gideceğini düşünüyorum.Daha görmedik abi, frankfurt maçını ölçü almıyorum o maç mistik bir maçtı.
Kötü olacağını düşünmüyorum ben. Eğer öyleyse giren kazık büyük olacak.
Neden futbol
grup maçlarında apoyu beğenmedim çok yavaş hız lazım böyle maçlardaSingo ikili mücadelede yıkılmayıp dripling yapabildi diye mi bu güven? Dani de fena dripling yapardı mesela...
en sevdigimAnaliz: Hocam bunlar iyi takım
Denemediğim için bilemiyorum doktor.en sevdigim

İyi deneme
İyi deneme
genelde oranda gariplik varsa yani olması gereken gibi değilse o maç patlıyor, düşünsene ligin 3.cüsü ile 2.cisi maç yapıyor ve maç 3.ünün evinde ve bu 3.sıradaki takım evinde nağmağlup, maç 1.9 gol atmış 0.8 gol yemiş ama oranlarda net favori fb,sadece kadro gücü ile bu kadar olmaz fark bence bunun kanıtı da şu; oran fbnin geçen haftadaki kocaelispor maçındaki oranıyla aynı nerdeyse , kocaeli maçında fbnin oranı da 1.65 lerdeydi, gaziantep deplasmanında da 1.65 lerdeymiş oran, başak maçında da, yani trabzon ile kocaeliyi,antebi aynı kefeye koymuşlar resmen, garip bence oranlarBu oran varsa berabere biter