GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Daha görmedik abi, frankfurt maçını ölçü almıyorum o maç mistik bir maçtı.

Kötü olacağını düşünmüyorum ben. Eğer öyleyse giren kazık büyük olacak.
Ben de asıl stopere çekersek yapılan yatırımın büyük kazığa gideceğini düşünüyorum.

Yanına onu tamamlayacak sağlam bir sol stoper alınırsa belki olabilir, basitçe şu baba stoper diye tabir edilenlerden. Yoksa Apo ile Singo girdap. Sanchez bile bu sezon savruk diye eleştiriliyor, 25 yaşında Singo 50 maç oynamış mı ki stoperde. Kafa topuyla, fiziksel güçle olacak işler değil.

Juventusu analiz etmek bence cok zor degil kanatlari Kenan ve Conceicao yu kullaniyorlar duran toplarda etkililer onun disinda cok ust duzey bir oyunlari yok.Kenani ve Conceicao yu durduracak oyuncularimiz var.Forvetleri normal duzeyde oyuna agirligimizi koyarsak cok etkili olamazlar.Defanslarinin da cok iyi oldugunu dusunmuyorum.Bremerin duran toplarda kafa vuruslarina onlem alirsak maci da aliriz hatta bir adim ileri gideyim Eyup macinda dogru rotasyon yaparsak ve bir gun once oynuyoruz Juveye gore onlarda İnter macinda rotasyon yapamayacaklari icin tur icin istedigimiz skoru da aliriz.

Bu oran varsa berabere biter
genelde oranda gariplik varsa yani olması gereken gibi değilse o maç patlıyor, düşünsene ligin 3.cüsü ile 2.cisi maç yapıyor ve maç 3.ünün evinde ve bu 3.sıradaki takım evinde nağmağlup, maç 1.9 gol atmış 0.8 gol yemiş ama oranlarda net favori fb,sadece kadro gücü ile bu kadar olmaz fark bence bunun kanıtı da şu; oran fbnin geçen haftadaki kocaelispor maçındaki oranıyla aynı nerdeyse , kocaeli maçında fbnin oranı da 1.65 lerdeydi, gaziantep deplasmanında da 1.65 lerdeymiş oran, başak maçında da, yani trabzon ile kocaeliyi,antebi aynı kefeye koymuşlar resmen, garip bence oranlar

Geri
Üst Alt