GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener’in trabzon dan üc puan ile dönmesi yarisin son hafta’ya kadar sürecegi anlamina geliyor ismail kartal döneminde oldugu gibi

Bundan sonra her mac final

Bu arada Fener bu sene şamp olamazsa dağılırlar vs goygoyunu bi kenara bırakın.

Aksine sene sonu seçim var. Yeni gelen yönetimle daha da coşacaklardır isterlerse ligi 10. bitirsinler.

Her sene aynı geyiği yapıyonuz

Kanteyi ilk defa izledim bu herif dümdüz kendini yormadan bos bos kosuyor, bunun neyine verdiler o paralari cidden anlamiyorum. Ismail bundan cok daha faydali vir oyuncu.

Osimhen
İcardi
Barış
Lang
Yunus
Sane
Asprilla
Sara
Torreira
Lemina
İlkay
Renato
Jacobs
Davinson
Singo
Apo
Boey
Uğurcan

İki kulvara hayli hayli yetecek kadromuz var. Sakinn

Fener’in Trabzon’dan 3 puanla dönmesi şaşırtıcı bir durum değil genelde zaten sonuç böyle oluyor asıl şaşırtıcı olan buradakilerin bazılarının bu sonuca göre feneri şampiyon ilan etmesi
Saçmaladıkça saçmalıyor bazıları

Bu arada Fener bu sene şamp olamazsa dağılırlar vs goygoyunu bi kenara bırakın.

Aksine sene sonu seçim var. Yeni gelen yönetimle daha da coşacaklardır isterlerse ligi 10. bitirsinler.

Her sene aynı geyiği yapıyonuz

3 senedir şampiyon olursak biterler goygoyu yapıyordum ben de. Bi de yazacak bi şey bulamayınca ezbere döşüyordum bitecekler mesajlarını ama bu ülkede kimse bitmez. Hele bu kadar maddi desteği arkasına almış fb hiç bitmez.

Düşüncem bu yüksek maaş bonservis olaylarının bi yerde bitip tekrar daha az harcamalara dönüleceği yönünde. Orada erken uyanıp, gerekirse bir yıl feda edip ekonomik anlamda güçlü kalabilirsek daha uzun vadede sağlıklı kalabiliriz. Bu da yeniden 2 3 yıllık dominasyonun başlamasına sebep olabilir. Sanki bu dönem az para harcayarak daha iyi yaptık gibi.

Heryerden fırlayan reklamlar yüzünden artık saçma sapan yerlere basıp yanlış başlıklara atmaya başladım göndereceklerimi:crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt