GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadromuz genişledi ama orta saha rotasyonumuz bana göre halen dar, ayrıca yaratıcı bir 10 numara eksikliği gün gibi ortada. Zorlu maçlarda kiliti açacak, inceci bir adam eksikliğini yaşıyoruz. Çok zor deplasmanlar var, kağıt üzerinde basar geçeriz demek en kolayı ama her maçın hikayesi başka oluyor. Bjk maçında sanchez atılmasa en az 3 yerlerdi ama olmadı. Yine şikecilerin maçında yedekler sağlam olsa arda oyuna girmez o golü yemezdik. Antep maçı ve usg maçları yine rezil yedek kulübe yüzünden verildi. Kocaeli maçı işleyen düzene çomak sokan okan hocam, çift forvet fantezisi, icardi'yi ısrarla oyundan almayıp orta sahayı güçlendirmemesi ve aptalca bir mağlubiyet. Şikeciler orta sahada çok üstünler ama forvet yok deniliyor, yalnız adam ismail, gendouzi, kante ile başlayıp zaten ilerde asensio ve talisca yapınca bir şekilde golü buluyor. Talisca zaten ligin bugu ve gol yüzdesi çok yüksek, asensio desen takımın yarısı resmen. Hainoğluda son maç fena değildi böyle devam ederse o da skor katkısı verir. Yani futbolda en önemli unsur orta sahadır, barca en iyi dönemini xavi, iniesta dönemi yaşadı. Biz uefa kupasını aldığımızda tabanca gibi orta sahamız vardı. Orta saha üstünlüğünü kaybettiğimiz hiç bir maçı kolay kazanamayız. Ama okan hoca nedense bunu hiç önemsemiyor. Bana kalsa devre arası kendini ispatlamış ne vereceği az çok belli iyi bir 6 ve 10 almalıydık, boey ve aspirilla gereksiz oldu. Umarım okan hoca icardi'nin eyüp performansına aldanıp 10 no başlatmaz, bir ara eyüp bile geçiş yaptı bize, o sistem kesinlikle puan kaybettirir. İnşallah finishde mutlu sona biz ulaşırız, juveyi elemek hoş olurdu ama bir yanımda ligi vermemek için devam etmemek mantıklı diyor. Yani bir sonraki turda totenham geldi eledik, sonra liverpool/chelsea geldi elendik, sonra tüm yaz şikecilerin şampiyonluk kutlamalarını ben kaldıramam. Ayrıca tarihin en pahalı osimhen'li kadrosuyla şikecilere şampiyonluk vermek bizi bayağı demoralize eder.

lemina - en güvenilir adam ama sakatlanmaya meyilli olması korkutuyor.

sara - yükselen formuyla orta sahada 2. sırada ve her maç oynamalı.

torrreira - form düşüklüğü bariz ama bu sezon böyle bitecek artık, sezon sonu oturup adam gibi konuşulmalı.

yunus - bana göre 10 numara bölgesinin adamı değil, sağ kanata rotasyon olur, ayrıca form düşüklüğünü bir türlü aşamıyor.

nhaga - çok genç, hırslı, fiziği iyi, daha net bir fikir vermesede daha fazla süreler bulmalı.

ilkay - ben toparlayacağını sanmıyorum, az süre alması avantajımız olur.

kaan ayhan - son 5 dk filan oyuna atılır, orta saha rotasyonunda sadece bir sayıdan ibaret.

Ya arkadaşlar biz fenerle şampiyonluk yarışındayken ne zaman Trabzon yenmiş feneri? o nedenle fazla takılmamak lazım. Trabzon un gücü bu kadar. fener bariz şekilde üstündü. biz kendi işimize bakacağız, rize deplasmanı mesela herkes korkuyordu,zordu rahatça yendin, ligde yenemeyeceğiz takım yok. bırakın fenerliler düşünsün.

Tjk hariç puan kaybı beklemiyorum. O sahada şansımız tutmuyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 puan kaybetme kredimiz var...
O çoook zor dediğimiz deplasmanları galibiyetsiz geçsek bile fb maçı içerde olacağı için hala büyük avantaj sahibiyiz.
O maça kim cebinde beraberlik kredisiyle çıkacak tüm mesele o.

Tjk hariç puan kaybı beklemiyorum. O sahada şansımız tutmuyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şahsen ben de öyle düşünüyorum, adamları yeni stadlarına geçtikten sonra adam akıllı yenemedik. 1 galibiyetimiz var o da musrati kendi kalesine attı:) umut nayirle bile yenmişlerdi. zaten oradan galibiyetle çıkarsak olay biter.

Ugurcan
Singo Davinson Apo Jakobs

Lemina- Toreira - Sara

Sane Lang

Osi

Ligde su kadroya dayanabilecek bir takim goremiyorum ..
Biz sampiyonlugu verirsek kendi ozel cabamizla veririz..
Daha su kadroya yazmadigimiz Sallai - Yunus- Baris - İcardi - Asprilla - Nhaga - İlkay - Eren var

Deplasmanda fenerle son dk berabere kaldik pozisyon vermeden derme catma defans hattiyla.. Kupa macinda da su an 11 yazacagimiz 4-5 adam yoktu basta Osimhen olmak uzere ..
Sadece her maca motive olmamiz lazim

Banada sürpriz gibi geldi ama mac kadrosuna bakinca nedense simeone full yedek cikmis hatta kulubeden bile as oyunculari almadı
Bence de şampiyon olamayacaklarını biliyor LaLiga'da dolayısıyla Barça maçını çok önemsediler kupada. Rayo maçında rotasyona sokmuş takımı ki deplasmanda Club Brugge maçını daha fazla önemsediği belli.

Konya D
Alanya
Beşiktaş D
Başak
Göztepe D
Trabzon D

Şuradan en az 15 puan lazım

Fener maçının saydığın maçlardan sonra olması büyük avantaj oldu bizim açımızdan aslında

Eğer erkenden oynasaydık zaten lideriz diyerek beraberliğe yatabilirdik sonra bir kaza kurşununa gidebilirdik belki de.

Fakat oralarda yapacağımız olası puan kayıpları sonrası 3 puan geri düşsek bile angutları yendiğimizde yeniden lider oluruz.

Birde ufak bir detay daha vereyim , bizim zorlu deplasman maç haftalarında fenerin o haftaki rakipleri de önemli olacak . Puan kaybetme ihtimali arttıkça daha çok stres olacaklar

25.HAFTA
beşiktaş vs Galatasaray
fb vs samsun ( samsun her ne kadar düşüşte olsa da , 3 yıldır tekme takıyor içerde dışarda )

27.HAFTA
göztepe - Galatasaray
fb vs gaziantep ( bu maçtan çok ümidim yok ama maxim ve m.bayo belki bişi çıkarırlar )

28.HAFTA
ts vs Galatasaray
fb vs bjk ( namağlup muhabbetine asılabilirler )

32.HAFTA
samsun vs Galatasaray
fb vs başakşehir ( defans bomba olsa da hücumda baya zorlarlar gibi )

Kimse bos yere o olur bu olur demesin biz 3 puan ondeyiz maclarimizi alip sampiyon olacaz simdi Sampiyonlar ligi zamani once Juventus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt