Kadromuz genişledi ama orta saha rotasyonumuz bana göre halen dar, ayrıca yaratıcı bir 10 numara eksikliği gün gibi ortada. Zorlu maçlarda kiliti açacak, inceci bir adam eksikliğini yaşıyoruz. Çok zor deplasmanlar var, kağıt üzerinde basar geçeriz demek en kolayı ama her maçın hikayesi başka oluyor. Bjk maçında sanchez atılmasa en az 3 yerlerdi ama olmadı. Yine şikecilerin maçında yedekler sağlam olsa arda oyuna girmez o golü yemezdik. Antep maçı ve usg maçları yine rezil yedek kulübe yüzünden verildi. Kocaeli maçı işleyen düzene çomak sokan okan hocam, çift forvet fantezisi, icardi'yi ısrarla oyundan almayıp orta sahayı güçlendirmemesi ve aptalca bir mağlubiyet. Şikeciler orta sahada çok üstünler ama forvet yok deniliyor, yalnız adam ismail, gendouzi, kante ile başlayıp zaten ilerde asensio ve talisca yapınca bir şekilde golü buluyor. Talisca zaten ligin bugu ve gol yüzdesi çok yüksek, asensio desen takımın yarısı resmen. Hainoğluda son maç fena değildi böyle devam ederse o da skor katkısı verir. Yani futbolda en önemli unsur orta sahadır, barca en iyi dönemini xavi, iniesta dönemi yaşadı. Biz uefa kupasını aldığımızda tabanca gibi orta sahamız vardı. Orta saha üstünlüğünü kaybettiğimiz hiç bir maçı kolay kazanamayız. Ama okan hoca nedense bunu hiç önemsemiyor. Bana kalsa devre arası kendini ispatlamış ne vereceği az çok belli iyi bir 6 ve 10 almalıydık, boey ve aspirilla gereksiz oldu. Umarım okan hoca icardi'nin eyüp performansına aldanıp 10 no başlatmaz, bir ara eyüp bile geçiş yaptı bize, o sistem kesinlikle puan kaybettirir. İnşallah finishde mutlu sona biz ulaşırız, juveyi elemek hoş olurdu ama bir yanımda ligi vermemek için devam etmemek mantıklı diyor. Yani bir sonraki turda totenham geldi eledik, sonra liverpool/chelsea geldi elendik, sonra tüm yaz şikecilerin şampiyonluk kutlamalarını ben kaldıramam. Ayrıca tarihin en pahalı osimhen'li kadrosuyla şikecilere şampiyonluk vermek bizi bayağı demoralize eder.
lemina - en güvenilir adam ama sakatlanmaya meyilli olması korkutuyor.
sara - yükselen formuyla orta sahada 2. sırada ve her maç oynamalı.
torrreira - form düşüklüğü bariz ama bu sezon böyle bitecek artık, sezon sonu oturup adam gibi konuşulmalı.
yunus - bana göre 10 numara bölgesinin adamı değil, sağ kanata rotasyon olur, ayrıca form düşüklüğünü bir türlü aşamıyor.
nhaga - çok genç, hırslı, fiziği iyi, daha net bir fikir vermesede daha fazla süreler bulmalı.
ilkay - ben toparlayacağını sanmıyorum, az süre alması avantajımız olur.
kaan ayhan - son 5 dk filan oyuna atılır, orta saha rotasyonunda sadece bir sayıdan ibaret.