GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Cuesta, Zaniolo, Nelsson, Jelert(sakatlık sonrası gayet iyi oynadığına dair yorumlar okudum) şu anda takımlarında iyi gidiyorlar gibi. Bu 4'lüden 35 milyon euro civarı bir para çıkarsak çok iyi olur. Tam bir A Plus orta saha parası sezon sonu için yada Lang'ın parası çıkmış olurdu.

Biz niye hiç derbi kazanamıyoruz bu sene

Ligde TS maçı mallık ötesiydi

BJK maçında kırmızı yedik.. 10 kişi kalmasaydık o maçı kazanırdık diye düşünüyorum.

Fener maçında da net üstündük. Unutmamak lazım ki 2. yarı tarihi bir hakem katliamına maruz kaldık ve son dk kafa golüyle berabere kaldık.

İkinci yarı net bu derbileri kazanmamız lazım, kazanacak kadro da var.

Sen neyini anlamıyorsun ben onu anlamadım. Zaten her ligi kendi içinde değerlendir yine aynı mevzuya geliyoruz. Sen Elche'nin oyun planı var diyorsun, Göztepe'nin, Alanya'nın bir oyun planı, sistemi yok mu? Oynamadan galibiyet yok. Hele önümüzdeki fikstürde kimseyi küçümseme şansımız yok.

''350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı.''
Bu mantıkla bakarsak elimizde Mbappe var, 1.5 milyarlık takımımız var, Elche'yi yenemiyorsak kapatalım dükkanı desin bir Madrid taraftarı. Örnekler bitmez bu şekilde.

Lig maratonunda her daim sürprizler olur bunları takımın değerlerine göre bakıp yorumlamak yanlış, bu da son senelerde moda oldu.

Augsburg'u, Mainz'i gider Münih'e çelme takar, Elche gider Real'den puanı kapar, Antep gelir bizden puan alır.

Yani inanmazsın Real Madrid bu sezon 3 hafta üst üste İspanya'nın alt sıra takımlarına puan verdi.
Bu ligde hiçbir anadolu takımının bir sistemi yok. Senin sistem dediğin şey dönemsel olarak parlayan takımlar. Bugün iyi görünür, yarın düşmemeye oynar. Çok övülen Samsun'un son 10 maçta galibiyeti yok. Bu mu sistem, bu mu oyun kültürü?
Bu takım yeri geldiğinde Liverpool ile, Atletico ile kafa kafaya oynayan bir takım. Neyin zor maçı. Fenerden bile fersah fersah daha iyi bir takım var elde. Yok zor maçmış, yok kimseyi küçümsemeymiş filan geçelim bunları. Öyle bir kadro var ki, Sane'nin yokluğu bile umurunda değil kimsenin. 3 puan öndesin, rakibin senin evine gelecek, kalmış şurda 12 maç. 11 maçı kazan, rakibinle berabere kal en kötü ve şampiyon ol. Olamıyorsak bu bizim mallığımız olur. Bu ligde şu takımlara puan bırakmak için extra mal olmak lazım.

Bu ligde hiçbir anadolu takımının bir sistemi yok. Senin sistem dediğin şey dönemsel olarak parlayan takımlar. Bugün iyi görünür, yarın düşmemeye oynar. Çok övülen Samsun'un son 10 maçta galibiyeti yok. Bu mu sistem, bu mu oyun kültürü?
Bu takım yeri geldiğinde Liverpool ile, Atletico ile kafa kafaya oynayan bir takım. Neyin zor maçı. Fenerden bile fersah fersah daha iyi bir takım var elde. Yok zor maçmış, yok kimseyi küçümsemeymiş filan geçelim bunları. Öyle bir kadro var ki, Sane'nin yokluğu bile umurunda değil kimsenin. 3 puan öndesin, rakibin senin evine gelecek, kalmış şurda 12 maç. 11 maçı kazan, rakibinle berabere kal en kötü ve şampiyon ol. Olamıyorsak bu bizim mallığımız olur. Bu ligde şu takımlara puan bırakmak için extra mal olmak lazım.
Onur daha bu sezon La Liga'ya çıkmış Elche'nin oyun planı, sistemi var diyorsun sanki doğma büyüme bunları takip ediyormuş gibi, Göztepe ve Alanya'yı takım yerine koymuyorsun. Makara mı yapıyorsun yav. 2 senedir izlediğimiz Göztepe dönemsel parlayan takım mı şimdi? Alanya'nın bu sezon deplasman karnesine bak, bu bile bir oyun planının parçası. Ts'den, Fb'den, Jk'den puan almış ve sadece 2 kez yenilmiş bir takım.

''Yok zor maçmış, yok kimseyi küçümsemeymiş filan geçelim bunları.''
He geçelim. Sağından atıp solundan geçelim. Hoca ve topçular da senin gibi düşünmüyordur umarım. Kibir, rehavet iyi değil.

''Bu ligde şu takımlara puan bırakmak için extra mal olmak lazım.''
Evde Antep'e puan bıraktık. Bak bundan bahsediyorum. Kadro değeri ile olmuyor, küçümsersen, ciddiye almazsan bir bakmışsın puan kaybı gelmiş istersen 15 milyonluk takım gelsin önüne.

Hem takım değeri üzerinden bakıp, 350 milyonluk takım ligde herkesi yenmeli yoksa dükkan kapansın diyorsun, hem de Liverpool ve Atl. Madrid örneği veriyorsun. Evinde de USG'ye yenildin bak çelişki burada.

İkinci devre bütün derbileri almak zorundayız ve diğer maçları da.

@Cengiz Güneş dogru yazmışın en dogru kelimede kibir rehavet ve buz bizde net olarak vardi kupa maci Antep maçı ,sonra toparladık fakat o modda gitseydik ligi vermeyi bırak 3.bile olabilirdik
İşte bu yuzden ucl den acilen elenmeliyiz diyorum günlerdir çünkü hocayı ve takimi cok iyi tanıyorum bunlar avrupada kasıp ligi 2.plana alırlar eger elenmezsek ve hep bahaneler üretirler, bunu söylemek tabiki hoşuma gitmiyor ama bizim su an buyuk belamızı fener filan degil ,ucl belası ve kibir içine giren oyuncu kitlesi ve hoca grubu

İkinci devre bütün derbileri almak zorundayız ve diğer maçları da.
Alakası yok ,su an taraftar nedenini anlamadığım şekilde panik icinde sanki 4 senedir daha zor fikstur görmemişiz gibi
Bizim icin ligi alma maci 8jk derbisi bence o macta yenilgi asla olmamalı heleki 3 puanı alırsak ligi orada kırmış oluruz
Bizim ligi psikolojik üstünlüğü götüren takim slir herzaman, bu hic degismedi

fbye kesin yenileceğiz

kalan bütün maçlarda kazanıp fbnin 1 maçta takılmasını beklemekten başka çaremiz yok

Geri
Üst Alt