Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 16.882
- 18.775
- 2.323
Evet bir sezon intere gitmişti sonra bırakana kadar her 6 ayda bir Türkiye'ye geldi Fotospor sağolsunsayfada bir resim gördüm batıgol intere gitti mi ya bunu bilmiyordum valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bir sezon intere gitmişti sonra bırakana kadar her 6 ayda bir Türkiye'ye geldi Fotospor sağolsunsayfada bir resim gördüm batıgol intere gitti mi ya bunu bilmiyordum valla
Son anlarında gittisayfada bir resim gördüm batıgol intere gitti mi ya bunu bilmiyordum valla
Biz niye hiç derbi kazanamıyoruz bu sene
Bu ligde hiçbir anadolu takımının bir sistemi yok. Senin sistem dediğin şey dönemsel olarak parlayan takımlar. Bugün iyi görünür, yarın düşmemeye oynar. Çok övülen Samsun'un son 10 maçta galibiyeti yok. Bu mu sistem, bu mu oyun kültürü?Sen neyini anlamıyorsun ben onu anlamadım. Zaten her ligi kendi içinde değerlendir yine aynı mevzuya geliyoruz. Sen Elche'nin oyun planı var diyorsun, Göztepe'nin, Alanya'nın bir oyun planı, sistemi yok mu? Oynamadan galibiyet yok. Hele önümüzdeki fikstürde kimseyi küçümseme şansımız yok.
''350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı.''
Bu mantıkla bakarsak elimizde Mbappe var, 1.5 milyarlık takımımız var, Elche'yi yenemiyorsak kapatalım dükkanı desin bir Madrid taraftarı. Örnekler bitmez bu şekilde.
Lig maratonunda her daim sürprizler olur bunları takımın değerlerine göre bakıp yorumlamak yanlış, bu da son senelerde moda oldu.
Augsburg'u, Mainz'i gider Münih'e çelme takar, Elche gider Real'den puanı kapar, Antep gelir bizden puan alır.
Yani inanmazsın Real Madrid bu sezon 3 hafta üst üste İspanya'nın alt sıra takımlarına puan verdi.
7.2 rating. Kepaze oyuncu degil vb laflar zaten bu ülkede ne yazik ki gelişime engel. O sebeple profesyonel ekip oyuncu listesinin yapsın getirsin taraftara bakmasın
Onur daha bu sezon La Liga'ya çıkmış Elche'nin oyun planı, sistemi var diyorsun sanki doğma büyüme bunları takip ediyormuş gibi, Göztepe ve Alanya'yı takım yerine koymuyorsun. Makara mı yapıyorsun yav. 2 senedir izlediğimiz Göztepe dönemsel parlayan takım mı şimdi? Alanya'nın bu sezon deplasman karnesine bak, bu bile bir oyun planının parçası. Ts'den, Fb'den, Jk'den puan almış ve sadece 2 kez yenilmiş bir takım.Bu ligde hiçbir anadolu takımının bir sistemi yok. Senin sistem dediğin şey dönemsel olarak parlayan takımlar. Bugün iyi görünür, yarın düşmemeye oynar. Çok övülen Samsun'un son 10 maçta galibiyeti yok. Bu mu sistem, bu mu oyun kültürü?
Bu takım yeri geldiğinde Liverpool ile, Atletico ile kafa kafaya oynayan bir takım. Neyin zor maçı. Fenerden bile fersah fersah daha iyi bir takım var elde. Yok zor maçmış, yok kimseyi küçümsemeymiş filan geçelim bunları. Öyle bir kadro var ki, Sane'nin yokluğu bile umurunda değil kimsenin. 3 puan öndesin, rakibin senin evine gelecek, kalmış şurda 12 maç. 11 maçı kazan, rakibinle berabere kal en kötü ve şampiyon ol. Olamıyorsak bu bizim mallığımız olur. Bu ligde şu takımlara puan bırakmak için extra mal olmak lazım.
Avrupa'yi kaldıramadı kadroları.Samsun a noldu böyle yav
Okan Buruk ve taktik dehası sebebiyleBiz niye hiç derbi kazanamıyoruz bu sene
Alakası yok ,su an taraftar nedenini anlamadığım şekilde panik icinde sanki 4 senedir daha zor fikstur görmemişiz gibiİkinci devre bütün derbileri almak zorundayız ve diğer maçları da.
tjk maçı nolur cafom korkuyorumfbye kesin yenileceğiz
kalan bütün maçlarda kazanıp fbnin 1 maçta takılmasını beklemekten başka çaremiz yok
3-4 tane yeriztjk maçı nolur cafom korkuyorum
Emirhan topçuyu geçip pozisyona bile giremediğimiz bir jk maçı daha demek3-4 tane yeriz