- 5 Eylül 2014
- 82.986
- 67.902
- 4.393
Üfledin mi7 dünya büyüklüğü ev 70 huri, hap yok macun yok, afedersin top sektiricez dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üfledin mi7 dünya büyüklüğü ev 70 huri, hap yok macun yok, afedersin top sektiricez dostum
Hayır antibiyotik kullanıyorumÜfledin mi
Gerçek GS'liler olarak 10,15 kişi kalıyoruz hep hardhanddünkü trabzon galibiyetinden sonra kimsenin foruma giresi yok galiba
sabahtan beri 5 kişi yazıyoruz, Uğur İz de gelip zurnupacılar diye bizi kalaylıyor toplam 6 kişiyiz
Sen Real'in kültürden bahsediyorsun biraz, o konu farklı. Xabi'yi de ligde o puan kayıplarından sonra değil süper kupa finalinde Barça'ya kaybedince kovdular bu arada. Yoksa ligdeki puan kayıpları sonrası yine kazanmaya başlamıştı, Atl. Madrid'i de eleyip finale kaldılar. Barça'dan kupa alınsa devam ederdi yine.Real Madrid taraftarı öyle diyor zaten. Forumlarına da girip bakabilirsin renktaş, Xabi'ye ağır sövüyorlardı ezik mezik diye. Real kalkıp orta sıra takımlara puan bırakarak şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenecek bir kulüp değil. O yüzden Ancelotti ve Xabi'yi dehlediler. Barça harici Real'in mağlubiyet almaması lazım o ligde A. Madrid falan dahil.
O kadroyla Real'i coşturamayan hoca, o seviyenin hocası değildir.
Ancelotti ŞL'yi kazandığında dahi bu arada pek sevilmiyordu taraftarlar tarafından. Mourinho'yu da hiç sevmiyorlar gerçi. Real taraftarı olmak bambaşka bir şey hacı o kafayı anlamamız mümkün değil.
Bazı fenerliler akillanmaya başlamış, hemen uefadan elenip şampiyonluğa odaklanmaliiyiz diyorlar, boyle zekici seyler beklenmez normalde
Bi youtube GS kanalı açmayı düşünüyorum isim konusunda kararsız kaldım
a) Game Changer: Osimhen
b) Zurnupacı Nedim
c) Yav Nedim
d) Maç Kaybetmem Diyordun
Şimdiki topçuların çok iyi olduğu zannedilmesinin sebebi şu dönemde internetin olmamasıdır