GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Ezber yorum, kaç tane Maldini thuram Nesta stam geldi? Hmmm evet 18 tane Faroe Adaları ayarında takımlara karşı iyi savunan Ramos vardı dimi, skorer kanatlı sisteme geçilip takım olarak daha kollektif defans yapıldığı doğrudur ama eski futbolcular kalite olarak hertürlü hoplatır dostum
çok geldi
futbolda ortalama atletizm seviyesi acayip arttı
saydığın efsane adamlar hantallar arasında oynadıkları için göze batan kimseler

ayrıca savunmacıların topla da arasının iyi olması gerekiyor artık

çok geldi
futbolda ortalama atletizm seviyesi acayip arttı
saydığın efsane adamlar hantallar arasında oynadıkları için göze batan kimseler

ayrıca savunmacıların topla da arasının iyi olması gerekiyor artık
Savunmacıların topla arası iyi olması gerek,😄😄 1960ların videosunumu paylaştım diye şüphe ettim , haklısın dostum 🤝

Bizim ülkedeki düşük bütçeli anadolu takımlarıyla atıyorum La Liga'daki düşük bütçeli takımların -denklem açısından söylüyorum- aynı seviyede futbol oynadığını düşünüyorsan ciddi yanılgı içerisindesin. Barcelona geçen Albacete diye bir 2. lig takımıyla oynadı kral kupasında, biraz şans yanlarında olsa turu geçiyorlardı. O takımın oynadığı futbolu bizim ligde çok övülen Göztepe bile kırk fırın ekmek yese oynayamaz. Yanlış bakıyorsun olaya. Bugün en dandik Avrupa takımları bile futbolun temel doğrularını yapıyor, belirli bir futbol anlayışları var, alt yapılarından yetenekli oyuncular çıkartabiliyorlar. O yüzden de Real'i, City'yi bile denk getirir zorlar ve hatta yener. Senin ligindeki takımlar böyle değiller. 10 dk top oynasan dağılıyorlar anında. Nasıl kıyas yapabiliyorsun ben onu anlamadım.
Sen neyini anlamıyorsun ben onu anlamadım. Zaten her ligi kendi içinde değerlendir yine aynı mevzuya geliyoruz. Sen Elche'nin oyun planı var diyorsun, Göztepe'nin, Alanya'nın bir oyun planı, sistemi yok mu? Oynamadan galibiyet yok. Hele önümüzdeki fikstürde kimseyi küçümseme şansımız yok.

''350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı.''
Bu mantıkla bakarsak elimizde Mbappe var, 1.5 milyarlık takımımız var, Elche'yi yenemiyorsak kapatalım dükkanı desin bir Madrid taraftarı. Örnekler bitmez bu şekilde.

Lig maratonunda her daim sürprizler olur bunları takımın değerlerine göre bakıp yorumlamak yanlış, bu da son senelerde moda oldu.

Augsburg'u, Mainz'i gider Münih'e çelme takar, Elche gider Real'den puanı kapar, Antep gelir bizden puan alır.

Yani inanmazsın Real Madrid bu sezon 3 hafta üst üste İspanya'nın alt sıra takımlarına puan verdi.

Boşuna hesap kitap yapmayın fikstür diye ,bizim ligte psikolojik üstünlüğü rakibine hissettirirsen isi götürürsün yani 8jk macinda yenilmeyelim hatta kazanırsak ligi o gun çözeriz

Sen neyini anlamıyorsun ben onu anlamadım. Zaten her ligi kendi içinde değerlendir yine aynı mevzuya geliyoruz. Sen Elche'nin oyun planı var diyorsun, Göztepe'nin, Alanya'nın bir oyun planı, sistemi yok mu? Oynamadan galibiyet yok. Hele önümüzdeki fikstürde kimseyi küçümseme şansımız yok.

''350 milyonluk takım var bizde, ligin sonuna kadar tüm maçları alamıyorsak kapatalım dükkanı.''
Bu mantıkla bakarsak elimizde Mbappe var, 1.5 milyarlık takımımız var, Elche'yi yenemiyorsak kapatalım dükkanı desin bir Madrid taraftarı. Örnekler bitmez bu şekilde.

Lig maratonunda her daim sürprizler olur bunları takımın değerlerine göre bakıp yorumlamak yanlış, bu da son senelerde moda oldu.

Augsburg'u, Mainz'i gider Münih'e çelme takar, Elche gider Real'den puanı kapar, Antep gelir bizden puan alır.

Yani inanmazsın Real Madrid bu sezon 3 hafta üst üste İspanya'nın alt sıra takımlarına puan verdi.
İspanyadan ornek vermene gerek yok kendimizden ornek verelim yaw. O kafayla bakarsak liverpoolun icimizden gecmesi lzmdı. Barcaya bi devrede 4 gol atan atletico bizi gol manyağı yapmalıydı vs

Ornekler cogaltilabilir.

Real Madrid taraftarı öyle diyor zaten. Forumlarına da girip bakabilirsin renktaş, Xabi'ye ağır sövüyorlardı ezik mezik diye. Real kalkıp orta sıra takımlara puan bırakarak şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenecek bir kulüp değil. O yüzden Ancelotti ve Xabi'yi dehlediler. Barça harici Real'in mağlubiyet almaması lazım o ligde A. Madrid falan dahil.

O kadroyla Real'i coşturamayan hoca, o seviyenin hocası değildir.

Ancelotti ŞL'yi kazandığında dahi bu arada pek sevilmiyordu taraftarlar tarafından. Mourinho'yu da hiç sevmiyorlar gerçi. Real taraftarı olmak bambaşka bir şey hacı o kafayı anlamamız mümkün değil.

Göztepe'nin devre arası yaptığı takviyelerin hepsi traş

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sözcü tv kapatılmalıdır
uğur dündar, yılmaz özdil ve erman toroğlu hapse atılmalıdır
artık yeter

Geri
Üst Alt