GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo'da şu süreçte ritim yakalarsa hayvan gibi atletik takım oluyoruz takım hayvanlaştıkça gegenpress'in yeni kitabını çıkarırız.

Boey, Sallai, Sanchez, Singo, Boey, Jakobs, Lemina, Barış, Osimhen

Resmen aygırlaştıkça durdurulamaz bir güç olmaya doğru gidiyoruz.
Tek eksik 10 numara mevkisinde bence. Orada kim oynasa idare ediyor. Genç Mertens bulursak 10 numarası bile basan bir takım olacağız

Napıyorlarsa yapsınlar şu stadyumu büyütsünler resmen cehennem ya içinden çıkabilen yok inanınca

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bu özgüven ve geniş kadroyla biz lige buldozer gibi gireriz diye düşünüyorum

Dün Okan hoca daha röportajında ilk söylediği şey Konyaspor maçı oldu.

Asla bizimkilerin şımarmasına izin vermeyecektir.

Bu arada bu özgüven ve geniş kadroyla biz lige buldozer gibi gireriz diye düşünüyorum

Dün Okan hoca daha röportajında ilk söylediği şey Konyaspor maçı oldu.

Asla bizimkilerin şımarmasına izin vermeyecektir.
avrupayı lig kadar kafaya takmıyor, algıcı şerefsizlere pabuç bırakmak istemiyor içerde.

Beyler yemin ediyorum yepyeni bi insan gibi uyandım güne, aldığım hava bile başka, ne depresyon kaldı ne bir şey anasını avradını yeniden doğmuşum gibi hissediyorum

Bu avrupalılar bu yüzden bu kadar mutlular demek ki, City taraftarı olsam Barça taraftarı olsam mutluluktan ölümsüz oluruz

bi insan hem barça taraftarı olup hem nasıl depresyona girebilir ki

giren şerefsizdir
vefasızdır

Dün ki maçın fenerlilerden sonra en mutsuzu bu şahıstır. Ne güzel yangın yayını yapacaktı etkileşim kasacaktı gitti etkileşimler. Saran sponsorluğunda yangın yayını gitti adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt