GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ideal 11 bence:

_______________|Uğurcan|
Sallai ____Davinson Apoinho__Jakobs
_______Torreira ________Lemina
Barış*___________ Sara _________Lang
_______________Osimhen

Lemina/Tor yorulunca
-> Nhaga IN

*Sane, BAY ve Lang Form durumuna ve macina gore bakilir. Bazen Sara DMC olur, BAY Second Striker ve sayre... Ayrıca:

Bizim Power Play icin Osimhen ve Barış çok önemli

Karabasan gibi bundan daha zor bir fikstür olamaz bu saatten sonra ya tarih yazarız ya tarih oluruz.
1771719417220.webp

sane yedekten gelmeli
barış sağda, lang solda oynamalı.
daha akışkan oluyor.
sane oynadığında da bence sağda değil solda oynamalı.
çok tahmin edilebilir bir hale bürünüyoruz diğer türlü

Bu kadro sezonu tamamlamalı

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Barış - Yunus - Lang
Osimhen​
olabilir. lemina'nın halini pek beğenmedim bugün.
bir de torreira lemina yanyana olduğunda hücum biraz darbe yiyor.
yunus'un hali düşündürüyor ama takım en iyi futbolunu bu 11 ile oynadı juve'ye karşı.

jk maci herseyi belli eder zaten. Alirsak digerleride aliriz, ordan cikamasak gecmis olsun. Herseyi o mac belirleyecek.
bence de öyle. kaderimiz 2 hafta içinde belli olacak.
puantajda geriye düştüğümüz anda defteri kapatırız. evdeki fener maçı da ters teper. iyice rezil bir finish olur.
ama orayı dönersek o gazla dibine kadar gideriz.

h. yürekli maaşlar ödenmiyor demiş. gs sözlük'te okudum.
geçen p4 otopark kanalındakiler de benzer bir şey demişti.
dursun paraları öde

dursun paraları öde

Aynı haluk 1 hafta önce ödendiğini söylemiş klasik yılanlığını yapıyor. Galatasaray kulübünden bir yaptırım yemesi lazım artık.

Acilen çocuk falan işine girmek lazım. Bu Galatasarayi evladım anam babam gibi görme mevzusu feci tat kaçırıyor puan kayıplarında. Hala uyuyamıyorum bir paket sigara emcuklemisimdir maçtan bu yana. Hastalık bu kabul ediyorum
Bence yağmurdan kaçarken doluya yakalanma ama sen bilirsin yine de tabii. :asd:

dursun paraları öde
Eyvah maaş mevzuları dönmeye başladıysa patlayacağımız yakındır. En son 1200 sene önce şampiyon olmuş herifler 30 milyonlari çat diye harcarken biz maas ödeyemeyeceksek işimiz var

Lemina _ Torreria
_____ Sara

BU 3lü formda ve motive oldukları vakit çok iyi CL kalitesinde bir Orta Saha.

Ama bu tarz maçlarda Asprilla, Nhaga yi direk denemek ve şans vermek lazım. Hırslı, formayı isteyen oyunculara daha çok sana verilmeli kanımca.

Sara kusura bakmasın, ama böyle bir 11 ve kadro daha verimli olur (aşağıdaki diziliş***). Nhaga kötü çıkarsa, Sara oynar. Sara iyi hamle oyuncu olur veya büyük maçlarda oynar. Juventus daki gibi oynarsa devamlı, o vakit zaten banko ilk11 olur. Ama inişli çıkışlı dönemleri oluyor. Hayırlısı neyse o olsun.

________Leminan(6)
____Nhaga(8) _ Torreria (8)
Sane*_____ OSİ_______Lang*

*BAY (formda olan oynar)

Çok dinamik bir Orta Saha olur.
2X ciğersiz Box2Box style 8 Numaralarımız olur.

Daha ofansif gerektiren oyunlarda tabiki 1-2 daha ofansif oyuncu kadroya dahil edilir.

Beni korkutan senaryo şampiyon olunmadığı ve dursunun kaldığı senaryodur. Çünkü bu iş bilmezler dur hele bir CL ye elemeden kalabilirsek Yıldız yagdiracagiz ayağına elenirler üstüne topçu falan getiremez eldekiler de biz CL için vardık diyip kaçarsa işte o zaman avuclariz

Acilen çocuk falan işine girmek lazım. Bu Galatasarayi evladım anam babam gibi görme mevzusu feci tat kaçırıyor puan kayıplarında. Hala uyuyamıyorum bir paket sigara emcuklemisimdir maçtan bu yana. Hastalık bu kabul ediyorum
üstad dikkat et yaw.
tek yenilgi için 1 paket sigara içmeseydin keşke
biliyorum elde değil hatta yazarken ben de kahroluyorum

üstad dikkat et yaw.
tek yenilgi için 1 paket sigara içmeseydin keşke
biliyorum elde değil hatta yazarken ben de kahroluyorum
Valla haklısın abi. Ama bu Galatasaray benim organim gibi olmuş lanet olsun ki böyle. Bence herşeyin fazlası zarar. Benim de tek kötü huyum bu. Kaç Galatasaray puan kaybı maçı yüzünden kalp kirmisligim vardır sinirli olunca başka yere patliyoruz.

Keşke sadece hobi gibi olsa. Ama yok yani ne yapsam kurtulamıyorum bu durumdan. Tavsiyesi olan ben bu şekilde çözdüm senin gibiydim diyen varsa dinlerim. Belki faydası olur

Valla haklısın abi. Ama bu Galatasaray benim organim gibi olmuş lanet olsun ki böyle. Bence herşeyin fazlası zarar. Benim de tek kötü huyum bu. Kaç Galatasaray puan kaybı maçı yüzünden kalp kirmisligim vardır sinirli olunca başka yere patliyoruz.

Keşke sadece hobi gibi olsa. Ama yok yani ne yapsam kurtulamıyorum bu durumdan. Tavsiyesi olan ben bu şekilde çözdüm senin gibiydim diyen varsa dinlerim. Belki faydası olur
Seni gayet iyi anlıyorum.aslında benim durumda seninkine çok benzer
Hayattan zerre zevk almadığımdan hayatımın merkezi GS oldu, kaybedince ister istemez boşluğa düşüyorum
günlük hayata dönüp unutmaya çalışmak ve odak noktasını başka yere çekmeye çalışıyorum
maalesef bağımlılık gibi Gs içimize bir şekilde işlemiş, kolayca söküp atmamız pek mümkün görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt