GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım öyle olur ama ben takıma ve hoca grubuna güvenemiyorum sene basından beri o guveni birtürlü veremediler bana
o yüzden hakemler tff vs vs bunlardan önce takımın ciddiyetsizligi 1.neden bana göre şu durumda olmamızın
o yuzden bence taraftar ayar vermeliydi cunku ucl devam ettıkce bunlar yine mac sececek yıne laubali olacak ,bunu herkes biliyor

Artık şunun şurasında kaldı 10 maç. Göreceğiz zaten. Çıkmamış candan ümit kesilmez.

Peki sizlere bir soru
tum sezon geneli tff ve hakemler kısmen daha düzgün olsa şampiyonluk ve puan kayıpları fikriniz ne olurdu?
Kocaeli maçında 82. dk'da nizami golü saymadılar. Üstüne üstlük 5 dakika VAR incelemesi yaparak oyunu soğuttular. Oyunu rakip sahaya yıkmıştık ve o gol sayılsa en kötü 1 puanı alırdık. Belki o moralle 2. golü bile bulurduk ama en az 1 puanı kesin alırdık.

Fb maçını doğru düzgün bir hakem yönetse, 3 puanı alırdık. Adam nefes aldırmadı yav, nefes. Ona rağmen zor kurtardı Fb. Son anda gitti 2 puan.

Dünkü Konya maçında da 1-0 öne geçsek bence maçı net olarak kazanırdık. 2 ve 3'ü bile bulabilirdik.

Sadece bu üç başlık, Gs'a +5 puan yazarken, Fb'e -1 puan yazıyor.

Fb'in maçlarına bakmadan, sadece bu açıdan bile Gs şu an maç fazlası ile 9 puan + ikili averajda +1 önde olabilirdi.

Demek istediğini, varmak istediğin yeri anlıyorum. Önce kendimize bakalım, puan kayıplarında iyi oynamadık diyorsun ve haklısın. Evet bu puan kayıplarının hiç birini, daha iyi oynasak yapmayabilirdik.

Ancak sorun tam olarak bu. Her iki takım maçlarında sergilenen hakem yönetimleri, sana kötü oynama hakkı tanımıyor. Diğer taraf ise kötü bile olsa kaybettirilmiyor.

Tff'in bugün attığı tweet, Gs'ın Juventus'u 5'lediği akşam 'haber dilinde' attığı tweet ve küçücük bir 'tebrik ederiz' bile yazılmaması, bunlar normal şeyler değil.

Ha üstünden gelir miyiz? Geliriz. Futbolcular da hoca da makine modunu açacak. Taraftarlar da ocu/şucu/bucu olmayı bırakıp, savaş baltalarını gömüp koşulsuz destek verecek. 3 aylık bir kenetlenme ile hepsinin içinden geçeriz bunların.

Federasyon'un açıkça savaş ilanından sonra, birlik olmayan herkes haindir.

Burada yazdığınız tek harfin bile etkisi var. Savaş baltalarınızı gömün ve kalan 10 maçı koşulsuz şartsız destekleyin.

Başlatmayın İcardi'nizden de, Okan'ınızdan da, haklı olma çabanızdan da. Tamam en çok siz biliyorsunuz. Şu 10 hafta bir şey bilmeyin, sonra yine bilirsiniz.

Bak yukarıda ülkenin resmi federasyonu, cl son 16 arefesindeki ülke takımına nasıl dalga geçer gibi üslupla neler yazıyor. Unutmayın bunu.

10 maç, 2.5-3 ay birlik olun.

Aynen ne savaşıyor ama

İftiralar atan acunla düğünlere katılıyor

Gsye ırkçılık yapan mou için yabancı basına speşıl van çekiyor

Ali koçu mekanda saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor

Doğranıyoruz diyip her fırsatta yerli hakemleri övüyor maçlarımızı yabancılar değil yerliler yönetsin diyor kulüp olarak seni taca çıkarıyor

Her allahın günü gsyi itin götüne sokan hakaret eden iftira atan 3 kuruşluk adamların programlarına katılıyor

Kendisine yani gs hocasına iftira atıp dezenformasyonda bulunan aynalı tahire bile abi başlangıçlı SAYGI mesajı çekiyor

Müthiş savaşıyomuş cidden

Birlik olana değil sahada canı top oynamak isteyip rakibini yenene 3 puanı veriyorlar.

Birlik olana değil sahada canı top oynamak isteyip rakibini yenene 3 puanı veriyorlar.

Zaten bu saatten sonra iş taktik teknik bundan çıktı çok net. Oyuncuların her biri tek tek bu işi şahsi meselesi haline getirmek zorunda. Alanya maçında göreceğiz bakalım. Daha ilk 10 dakikada belli olur durum öyle söyleyeyim. Hatta hatırlarsam seni etiketleyip yazacağım, Alanya maçında ilk 15-20 dk şampiyon olacak mıyız olmayacak mıyız gösterecek.

Sıkıntı surda karşıda öyle onun bunun çocuğu bir grup var ki öyle bir kötülük var ki önemi olmayan 4-2 hatay maçını saymazsanız anadolu takımlarının fenere karşı en son galibiyeti 2022 yılında Giresun 2-1 lik galibiyeti 4 sene olacak 4 sene 4 senedir fener anadolu takımlarını satın aliyorlar

Aynen ne savaşıyor ama

İftiralar atan acunla düğünlere katılıyor

Gsye ırkçılık yapan mou için yabancı basına speşıl van çekiyor

Ali koçu mekanda saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor

Doğranıyoruz diyip her fırsatta yerli hakemleri övüyor maçlarımızı yabancılar değil yerliler yönetsin diyor kulüp olarak seni taca çıkarıyor

Her allahın günü gsyi itin götüne sokan hakaret eden iftira atan 3 kuruşluk adamların programlarına katılıyor

Kendisine yani gs hocasına iftira atıp dezenformasyonda bulunan aynalı tahire bile abi başlangıçlı SAYGI mesajı çekiyor

Müthiş savaşıyomuş cidden
Futbolu Sadri Baykam'dan iyi bilmiyorum.

Zaten bu saatten sonra iş taktik teknik bundan çıktı çok net. Oyuncuların her biri tek tek bu işi şahsi meselesi haline getirmek zorunda.
Ben şimdiden söyleyeyim, iş geçen seneki mevzuya gidiyor. O sezon da Osi sinmeyen, bu işi kişiselleştiren tek adamdı ve tek başına şampiyon yaptı bizi desek yeridir. (Lemina faktörü de var tabii)
Hiç kimseye zerre güvenim de inancım da kalmadı, yaparsa Osi yapar yine.

Lemina belli etmeye basladiydi kendini. Istedigi zaman acayip maclar cikariyor liverpool gibi ama her mac yapamiyor bunu yasida geldi aynisi torreira icin gecerli. Oraya bi adam almamak sacmaligin en büyügü. Birde cli gecersen oraya üst düzey biri lazim olmayacakmi? Kendileri inanmadi heralde tura. Asil rotasyon oraya lazim. 30m€ larden basladilar sonra acik biraktilar orayi. Ha nhaga transferi iyi olabilir ama o gelecek icin transfer.

Ben şimdiden söyleyeyim, iş geçen seneki mevzuya gidiyor. O sezon da Osi sinmeyen, bu işi kişiselleştiren tek adamdı ve tek başına şampiyon yaptı bizi desek yeridir. (Lemina faktörü de var tabii)
Hiç kimseye zerre güvenim de inancım da kalmadı, yaparsa Osi yapar yine.

Abicim yapsın da zaten, şimdi takımın başında Okan hoca değil X hoca olsun tamam mı? Fark etmez yani.

Biz Osimhen'e bu parayı 1) ŞL performansı için verdik. 2) Lig'de zorlu maçlar için. Şimdi önümüzdeki 11 maçın 8 tanesi net zor maçlar. Osimhen de bi zahmet bu maçlarda oynayacak ve bu takımı sırtında taşıyacak. Çünkü burası öyle üst seviye bir lig değil, Osimhen seviyesindeki her oyuncu buranın içinden geçer içinden.

Dizim ağrıyor başım ağrıyor yok abi. Osimhen'i hayvan gibi seviyorum ama Prime İcardi'nin bizi ilk sezon tüm zorlu maçlardan çıkartması gibi Osimhen de bu sezon bunu yapmak zorunda.

Osi zaten yazın kamp yapmadı sezona geç başladı. Üstüne Afcon'a gitti. Çok kritik lig maçlarında sakat şekilde oynadı yeterince efor sarf edemedi.

Osimhen şu 11 maçın 8'ine de imzasını atmak zorunda.

Akp güdümlü tff açık açık düşmanlık yapıyor saklama gereği duymadan rezil bir twit atıyorlar da

Gs yönetimi ve başkanının pısırıkça susmaları geriyor ve soğutuyor futboldan

Dursun istifa demeyen gitsin feneri tutsun şu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt