Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Futbolu Sadri Baykam'dan iyi bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu Sadri Baykam'dan iyi bilmiyorum.
Dostum, beylik laflara karnım tok. Sahada olan aşikar. Çok iyi dediğimiz Sara 4 gün sonra veteran gibiydi. Adam 1 maç koşunca kötürüme döndü.Tüm evrene gerek yok ya, kendi içimizde olalım yeter.
Akp güdümlü tff açık açık düşmanlık yapıyor saklama gereği duymadan rezil bir twit atıyorlar da
Gs yönetimi ve başkanının pısırıkça susmaları geriyor ve soğutuyor futboldan
Dursun istifa demeyen gitsin feneri tutsun şu saatten sonra
Tamam kızma, bir dahakine beylik laflar etmeyiz, hanımlık laflar ederiz. :/Dostum, beylik laflara karnım tok. Sahada olan aşikar. Çok iyi dediğimiz Sara 4 gün sonra veteran gibiydi. Adam 1 maç koşunca kötürüme döndü.
Osimhen kalan 11 + 3 Avrupa maçında 4. vitesin altına düşerse geçmiş olsun.
Bak, olay sadece fiziken de değil mental olarak da önemli.
Şimdi sen futbolcu olsan Osimhen'i ilk 11'de görmen ile Icardi'yi ilk 11'de görmen arasında bile mental olarak dağlar kadar fark var. Benim taraftar olarak bile modum düşerken bir de oynayan futbolcuyu düşün.
Şu mesajı gsc twiter hesabından paylaşır mısınızAynen ne savaşıyor ama
İftiralar atan acunla düğünlere katılıyor
Gsye ırkçılık yapan mou için yabancı basına speşıl van çekiyor
Ali koçu mekanda saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor
Doğranıyoruz diyip her fırsatta yerli hakemleri övüyor maçlarımızı yabancılar değil yerliler yönetsin diyor kulüp olarak seni taca çıkarıyor
Her allahın günü gsyi itin götüne sokan hakaret eden iftira atan 3 kuruşluk adamların programlarına katılıyor
Kendisine yani gs hocasına iftira atıp dezenformasyonda bulunan aynalı tahire bile abi başlangıçlı SAYGI mesajı çekiyor
Müthiş savaşıyomuş cidden
Futbolu bilmiyorum.
Dün tetikçiler ve okan el ele çıldırttı çünkü milletiÇok kişi ceza yemiş ben de diyorum bugün çok suskun millet
Dün tetikçiler ve okan el ele çıldırttı çünkü milleti
hakeme sövenlerin cezası kaldırılmalı eğer ondan yiyen varsaOlsun küfür etmeyelim yine de sinirlendik diye. Ben de ağzımla çok sövüyorum ama yazmıyorum, kendi oyuncumuza hocamıza vs sövmeye gerek yok, yakışmıyor böyle şeyler.
Kemik kadro korunmali bence.Seneye bu kadroya çok büyük revizyon lazım çünkü çok doymuş bir kadro var elde. Genç hedefli oyuncular alınmalı ve takıma entegre edilmeli.
Dursun güya iktidar yanlısıAkp güdümlü tff açık açık düşmanlık yapıyor saklama gereği duymadan rezil bir twit atıyorlar da
Gs yönetimi ve başkanının pısırıkça susmaları geriyor ve soğutuyor futboldan
Dursun istifa demeyen gitsin feneri tutsun şu saatten sonra