GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bodo 2026'ds yalnizca 3 adet SL maci yapmis. City ve Inter'i yendiler, ATM'ye 2-1 yenildiler. Nasil oluyor da konsantrasyonlarini ust seviyede tutabiliyorlar? Bir bilene sormak lazim.
Bence konsantrosyondan ziyade bu turnuva kalitesine alistilar.Zaten etkili top oynuyordu cok rahat kaleye gidebiliyorlar.Gecen sene Uefa yari final simdide sampiyonlar ligi son 16 kapisindalar.Alt yapilari da saglam anladigim kadariyla birbirlerini kucuk yasta taniyan oyuncular diyr tahmin ediyorum

Sonunda bu herifin kime benzediğini buldum

Ekli dosyayı görüntüle 316385

GdSRx2_XoAANWY8.jpg

İşimiz çok zor evet ama enseyi de karartmamak lazım. Rotasyon kelimesinin kemerburgazda yasaklanması lazım. Her maç ucl maçı gibi hazırlanılması lazım. Rotasyon türkiye kupasında, kendi evindeki kolay rakibe karşı olur. rotasyon küme düşme potasının 1 puan üstünde yeni td değiştirmiş şehir takımına yapılmaz.

İşyerine geldik fenerlilerle uğraşıyoruz. Ulan şu kadroyla şu rezil oyunu oynamak büyük marifet.

Bu sekiztaşlılardaki Okan hoca nefretini çözemedim. Hepsi de ağız birliği ofsayt diyor.

Profilinde aslan öldüren fotosu olan da ben Galatasarayliyim diyip yorum yapmasın bir zahmet

Maaşlar ödenmiyormuş bu doğru mu yoksa paralı kalemler iş başında mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt