Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.312
- 91.222
- 5.093
GS yi bıraktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence konsantrosyondan ziyade bu turnuva kalitesine alistilar.Zaten etkili top oynuyordu cok rahat kaleye gidebiliyorlar.Gecen sene Uefa yari final simdide sampiyonlar ligi son 16 kapisindalar.Alt yapilari da saglam anladigim kadariyla birbirlerini kucuk yasta taniyan oyuncular diyr tahmin ediyorumBodo 2026'ds yalnizca 3 adet SL maci yapmis. City ve Inter'i yendiler, ATM'ye 2-1 yenildiler. Nasil oluyor da konsantrasyonlarini ust seviyede tutabiliyorlar? Bir bilene sormak lazim.
3 tane koyup gönderdik. Biraz daha fokus olsunlar söylersinBodo 2026'ds yalnizca 3 adet SL maci yapmis. City ve Inter'i yendiler, ATM'ye 2-1 yenildiler. Nasil oluyor da konsantrasyonlarini ust seviyede tutabiliyorlar? Bir bilene sormak lazim.
Konya'ya da atsaydı keşke hocan.3 tane koyup gönderdik. Biraz daha fokus olsunlar söylersin
Elden değil Ayaktan gidiyo abi. Futbol ayakla oynaniyor o yuzdenSize de ayip yani. Tamam, kizin kufredin falan da sampiyonluk elden gitti nedir arkadas?
Konya'da elimize verdi gönderdi Sami. 12 maçtır galibiyeti yoktu. Ramazanda sevaba girdik yüzlerini guldurduk3 tane koyup gönderdik. Biraz daha fokus olsunlar söylersin
Konya'ya da atsaydı keşke hocan.
Konya'da elimize verdi gönderdi Sami. 12 maçtır galibiyeti yoktu. Ramazanda sevaba girdik yüzlerini guldurduk
GS yi bıraktım.
3 tane koyup gönderdik. Biraz daha fokus olsunlar söylersin

Bana birakmw diyordun. Neyse belki bir süre izlememek sağlığa iyi gelecektir. Dizi izliyorum
bırakmadın mı
Osimhen sözde bu yüzden kadro da yokmuş. Bunlar paralı köpek diyoruz. 1 tanesi böyle tweet atıyor bütün paralı köpekleri hemen aynı tweeti paylaşıyor. Organize kötülük bunlar.Maaşlar ödenmiyormuş bu doğru mu yoksa paralı kalemler iş başında mı