GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı kart sınirini gorene kadar bende tottenham çiksın istiyordum gecme ihtimalimize karşin lakin o listeyi görünce fark eden bir seyde yokmuş dedim. En basitinden osimhen gorse ve deplasmanda olmasa elendik zaten. Spurs gelse bile.
Kimler sinirda?

Ayrica dedigim gibi elenmek beni uzmez ama savasan takim gormek istiyorum.

Dün orta sahamız bu kadar berbat olmasa ezilmezdik btw, bunu da konuşmak lazım. Juve orta sahası silindir gibi geçti üzerimizden. Bizim 3'lünün fizik kondisyon seviyesini geçtim bence teknik açıdan da birbiri ile alakası olmayan, uyumsuz bir üçlü.
Sara'nin mutlaka 8 oynamasi lazim. 10 numarada cok baska bir oyuncuya donusuyor. 8 numarada maksimum verimi aliyoruz. Dun Torreira cok kotuydu mesela. Sara Torreira yerinde oynayabilirdi, 10 numarada da Yunus veya Sane oynayabilirdi.

11. Sıradan itibaren sıralamayı paylaşayım

11. Man City
10. Psg
9. Chelsea
8. Galatasaray
7. Tottenham
6. Liverpool
5. Arsenal
4. Man United
3. Bayern
2. Real Madrid
1. Barcelona

Forma ve ürün satışından elde ettiğimiz bu devasa gelir dünya devleri seviyesindeyken maalesef yayın gelirleri olarak kıyas kabul etmeyecek kadar gerideyiz. Mesela bu listedeki takımların liglerinin yayın gelirlerine bakıyorum

Ligue 1 => 580 milyon €
La Liga => 995 milyon €
Bundesliga => 1.1 milyar €
Premier League => 1.8 milyar €

Pekii bizim ligimizde yayın geliri ne kadar ? 168 milyon € gerçekten korkunç bir fark

Sara'nin mutlaka 8 oynamasi lazim. 10 numarada cok baska bir oyuncuya donusuyor. 8 numarada maksimum verimi aliyoruz. Dun Torreira cok kotuydu mesela. Sara Torreira yerinde oynayabilirdi, 10 numarada da Yunus veya Sane oynayabilirdi.
Yunus kendisi oynamak istememiş ağrılarından dolayı. Herkesi her yerde deneyen buruk bey Sane'yi neden 10 numarada hiç denemedi buna ben de şaşırıyorum. Halbuki konsantre bir Sane o bölgeyi kotarabilir. Canı istediğinde epey geriye de koşuyor.

Başarıların dursun sayesinde geldiğini düşünmüyorsun heralde ahbert
Onun da hafif etkisi var, sonucta Erden Timur'u ekibe alan o, cogu kisi begenmese de Okan Buruk'u da getirdi.

Ama Esref Hamamcioglu'nun vizyonsuzlugunu aday oldugu zamandan biliyoruz. Sen de biliyorsun. O adam katiyen gelmemeli. Mumkunse baskasi bulunsun.

Yunus kendisi oynamak istememiş ağrılarından dolayı. Herkesi her yerde deneyen buruk bey Sane'yi neden 10 numarada hiç denemedi buna ben de şaşırıyorum. Halbuki konsantre bir Sane o bölgeyi kotarabilir. Canı istediğinde epey geriye de koşuyor.
Hoca da dun ambale oldu. Herkeste bir sudan cikmis balik havasi vardi. Okan Buruk da kontak kapatti futbolcular gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt