Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.079
- 5.632
- 1.983
şu pozisyon gol olsa gittiydik
Erenjn hakkini da yemeyelim iyi kapatmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu pozisyon gol olsa gittiydik
Guzel dertmis, Allah yardimcin olsun.Sadece osimhen üzerinden oynanan futbol beni tatmin etmiyor
olmadıgı zaman strese girmek istemiyorum
bide yerli topcularımızı tek başına bitirdi bagırıp cagırarak
hayri bey 2027 yılı icin 250 m € bütce ile bana takım kurarmısınız![]()
bi durun ya
Guzel dertmis, Allah yardimcin olsun.
Boyle bir sorunu cozmek istiyorsan kendi adina, once teknik heyeti degistirmen gerekiyor. Osimhen'den daha iyi veya benzeri kalitede birini alamazsin ama yine belli dunden beri goruyorum, kafaya takmissin yine sen artik bilerek yaptigini biliyorum. Kimse yemiyor artik.Bu forumda herseye zit giden biri lazim demek o rol da sana ait.
hayri bey 2027 yılı icin 250 m € bütce ile bana takım kurarmısınız
kimleri gönderelimne 250si 25 harcarsak öpüp başımıza koyalım
ama bu sene revizyon yapılabilir fırsat bu fırsat
bazı sevdiğimiz demirbaşlara veda edebiliriz.
Onun etkiside olabilir de Mac boyu geride beklememiz ve bunuda becerememiz daha buyuk etken. Locatelli aldi bakti oyunun yonunu degistirdi rahat rahat bir kenana atti , bir concecaio ya 90 dakika. thuram yine oyle ki thuram fizigiyle oynayan bir eleman pas güclu bir yönü değil.O gün Lemina yoktu, Yunus vardı. Sara'nın da dolaylı olarak yeri değişmiş ve efsanevi bir performans vermişti oyun kurucu olarak. Bu Torreira Lemina Sara üçlüsünde teknik açıdan anlamlandıramadığım bir uyumsuzluk var. Kapılar ise bücüre çıkıyor.
kimleri gönderelim
Kaan da gitmeli mi üstad ?yaşı kemale yaklaşan herkes gidebilir torera ve sanchez de dahil
yeni kan gerekiyor gibi ekibe
osimhen 28 oluyo kemale ermiş gibiyaşı kemale yaklaşan herkes gidebilir torera ve sanchez de dahil
Kaan da gitmeli mi üstad ?
osimhen 28 oluyo kemale ermiş gibi
Dursun u gönderip ET başkan ı kurtarıp onunla yapalım yeni yapılanmayı.yaşı kemale yaklaşan herkes gidebilir torera ve sanchez de dahil
Dursun u gönderip ET başkan ı kurtarıp onunla yapalım yeni yapılanmayı.
Evet gelelim lemina torreira ilkay gibi futbol sahtekarlarından nasıl kurtulacağımıza
Özellikle torreira olduğu sürece bu takım her ortasahaya ezilmeye mahkum