GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Adıbelli

bi durun ya

Sadece osimhen üzerinden oynanan futbol beni tatmin etmiyor

olmadıgı zaman strese girmek istemiyorum

bide yerli topcularımızı tek başına bitirdi bagırıp cagırarak
Guzel dertmis, Allah yardimcin olsun.

Boyle bir sorunu cozmek istiyorsan kendi adina, once teknik heyeti degistirmen gerekiyor. Osimhen'den daha iyi veya benzeri kalitede birini alamazsin ama yine belli dunden beri goruyorum, kafaya takmissin yine sen artik bilerek yaptigini biliyorum. Kimse yemiyor artik.

Bu forumda herseye zit giden biri lazim demek o rol da sana ait.

Guzel dertmis, Allah yardimcin olsun.

Boyle bir sorunu cozmek istiyorsan kendi adina, once teknik heyeti degistirmen gerekiyor. Osimhen'den daha iyi veya benzeri kalitede birini alamazsin ama yine belli dunden beri goruyorum, kafaya takmissin yine sen artik bilerek yaptigini biliyorum. Kimse yemiyor artik.Bu forumda herseye zit giden biri lazim demek o rol da sana ait.
Mauro Icardi Galatasaray GIF by Sporbulteni

O gün Lemina yoktu, Yunus vardı. Sara'nın da dolaylı olarak yeri değişmiş ve efsanevi bir performans vermişti oyun kurucu olarak. Bu Torreira Lemina Sara üçlüsünde teknik açıdan anlamlandıramadığım bir uyumsuzluk var. Kapılar ise bücüre çıkıyor.
Onun etkiside olabilir de Mac boyu geride beklememiz ve bunuda becerememiz daha buyuk etken. Locatelli aldi bakti oyunun yonunu degistirdi rahat rahat bir kenana atti , bir concecaio ya 90 dakika. thuram yine oyle ki thuram fizigiyle oynayan bir eleman pas güclu bir yönü değil.

10 yaşındaki çocuklarla ucl de mac mi yapiyoz biz büyük iş o halde. Bu bagirip çagirmadan el koldan etkilenme işi saçmaliginin baska bir anlamı yok çunku.

Evet gelelim lemina torreira ilkay gibi futbol sahtekarlarından nasıl kurtulacağımıza

Özellikle torreira olduğu sürece bu takım her ortasahaya ezilmeye mahkum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt