GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-0 olsa şu anda ne oluyordu acaba

1772117011010.webp

Dün orta sahamız bu kadar berbat olmasa ezilmezdik btw, bunu da konuşmak lazım. Juve orta sahası silindir gibi geçti üzerimizden. Bizim 3'lünün fizik kondisyon seviyesini geçtim bence teknik açıdan da birbiri ile alakası olmayan, uyumsuz bir üçlü.

Dün orta sahamız bu kadar berbat olmasa ezilmezdik btw, bunu da konuşmak lazım. Juve orta sahası silindir gibi geçti üzerimizden. Bizim 3'lünün fizik kondisyon seviyesini geçtim bence teknik açıdan da birbiri ile alakası olmayan, uyumsuz bir üçlü.
Farkli bir orta saha ile çikmadilar 5-2 yendigimizde yoklari oynayanlarda ayni elemanlardı yani bizim genel planimiz kotuydu oyunculardan ziyade.

2027 yılı için

osimhen ve sanenin satışı sonrası
150 m € + gs kasamızdan 100 m bütçe ile

torreira sanchez lemina icardi osimhen ilkay sane gönderilip yeni bi kadro kuracagız
@Alper Altun yardımcı olur musun

2027 yılı için

osimhen ve sanenin satışı sonrası
150 m € + gs kasamızdan 100 m bütçe ile

torreira sanchez lemina icardi osimhen ilkay sane gönderilip yeni bi kadro kuracagız
@Alper Altun yardımcı olur musun
Yeni kadroyu neden kuruyoruz? Macera mi ariyoruz ?

Bizim bu 4.torba belasından kurtulmamız icin her sene şampuan olup uclye katilmamiz şart
Seneye CL'ye tekrar katilirsak 3. torbadan girecegiz suanki tabloya gore.

Yeni kadroyu neden kuruyoruz? Macera mi ariyoruz ?
Sadece osimhen üzerinden oynanan futbol beni tatmin etmiyor

olmadıgı zaman strese girmek istemiyorum

bide yerli topcularımızı tek başına bitirdi bagırıp cagırarak

icardinin ilk dönemi gibi bi futbol ve oyun stili istiyorum

sarayı 8 e cekip güzel bi 6 ile 10 almalıyız dünya capında bide bitirici forvet

bruno fernandes olabilir

Farkli bir orta saha ile çikmadilar 5-2 yendigimizde yoklari oynayanlarda ayni elemanlardı yani bizim genel planimiz kotuydu oyunculardan ziyade.
O gün Lemina yoktu, Yunus vardı. Sara'nın da dolaylı olarak yeri değişmiş ve efsanevi bir performans vermişti oyun kurucu olarak. Bu Torreira Lemina Sara üçlüsünde teknik açıdan anlamlandıramadığım bir uyumsuzluk var. Kapılar ise bücüre çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt