GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evet sevgili Hasan Şaş'tan mükemmel bir taraftar ve futbolcu olurken neden iyi bir teknik adam veya yardımcı antrenör olamayacağı çok belli işte.

Bunlar çok ama çok yanlış laflar.

Hadi size şöyle anlatayım dün Hüseyin Kıyıcı çok güzel bi örnekle verdi bunu;

2000'lerin başlarında Real Madrid'in grubunda Bayern Münich var, Bayern bunları içerde dışarda yeniyor, Real grup 2.si olarak çıkıyor. Sonra yarı finalde tekrar eşleşiyorlar, Real kendi evinde 2-0 mı ne yeniyor, deplasmanda da 2-1 bir ne yeniliyor veya 3-1. Deplasman golü kuralıyla geçiyorlar finale çıkıyorlar ve şampiyon oluyorlar.

Bayern hocasına soruluyor Real Madrid'le bu sene 4 kere karşılaştınız 3'ünde siz kazandınız 1'inde Real, ama onlar finale çıktı siz elendiniz. Bayern hocası diyor ki evet ama onlar en doğru maçı kazandı maalesef.

Yani turu o hak etti bu hak etti. Sanki hakem hatalarıyla kazanmışız gibi konuşuluyor. Kim böyle konuşuyorsa da hakikaten en ağır küfrü hak ediyordur. Juventus da burada bizden 5 gol yemeseydi bilader, evet rövanşta kötü oynadık, evet 2. yarı tel tel döküldük. Ama öyle ya da böyle uzatmalarda da 2 golle fişi çektik. Juventus gibi dünyanın en baba takımlarından da birini eledik. Bizim Avrupa zaferlerimiz adamların normal yaşantılarının bir parçası. Böyle bi kulübü eledik sonuç ne olursa olsun.

Gerçek rezillik arayanlar Tromsö facialarına bakabilir. Ha Young Boys faciası da var sahi. Rezillik bunlardır.

Dünkü şey değildir bence.

Son düzenleme:
Senin eski nickin neydi

Valla hatırlamıyorum çok değiştirdim abi. Leo Franco transferinin olduğu günlerde gelmiştim foruma, çok zor zamanlardı.

Benim kaderim bu anasını satayım o zamanlarda da Rijkaard TD midir adam mıdır değil midir kavgası dönüyordu hsdhadhsds

Hasan'ın zoruna gittiyse bu kadar utandıysa Juve için kura çeksin evde... Rezalet bir yayındı dinledim maalesef soğukkanlılığını kaybetmiş bir şekilde ağır saçmaladı.
O anlık sinirle abartmış olabilir ama hoca ve takım sert eleştiriyi haketti. Şans yanımızda olmasa elenmiştik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt