Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.019
- 10.506
- 2.223
Bebeklik fotolarına filan takılmayın kenan gs li menajeri en iyi bilen zaten
Ne topçu be
Bu da kanat barış ta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bebeklik fotolarına filan takılmayın kenan gs li menajeri en iyi bilen zaten
Senin eski nickin neydibeyler üyeliğim ilk üye hesabımla birleşti
2009 kayıtlıyım
ona göre yani
attığım mesajlara like atın hürmet gösterin
eyv
Senin eski nickin neydi
O anlık sinirle abartmış olabilir ama hoca ve takım sert eleştiriyi haketti. Şans yanımızda olmasa elenmiştikHasan'ın zoruna gittiyse bu kadar utandıysa Juve için kura çeksin evde... Rezalet bir yayındı dinledim maalesef soğukkanlılığını kaybetmiş bir şekilde ağır saçmaladı.
Bundan önceki neydiValla hatırlamıyorum çok değiştirdim abi. Leo Franco transferinin olduğu günlerde gelmiştim foruma, çok zor zamanlardı.
Benim kaderim bu anasını satayım o zamanlarda da Rijkaard TD midir adam mıdır değil midir kavgası dönüyordu hsdhadhsds
Bundan önceki neydi
Katılıyorum ki Hasan'ı severim zaten. Adrenalini çok yüksek ve saat de geç olduğu için gereksiz yükseldi takıma.O anlık sinirle abartmış olabilir ama hoca ve takım sert eleştiriyi haketti. Şans yanımızda olmasa elenmiştik
Çok sinirlenmiş belli ki taraftarın çoğu böyleydi. Tarihi rezaletin kıyısından dönüldüKatılıyorum ki Hasan'ı severim zaten. Adrenalini çok yüksek ve saat de geç olduğu için gereksiz yükseldi takıma.
Yok Erman kılıç
Senin gibi dinazor tanimazsa biz nasıl taniyalimBu Nedim benle kafa buluyor kim abi bu adam
Devam eden tek İtalyantam bir cocuk