Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.106
- 23.572
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oneşar OwnlordOlm ben bu herifin ismini Başar sanıyordum, 2-3 defa ismini gördüm hatta ve oha lan adamın ismini resmi hesapta bile yanlış yazmışlar insan dikkat eder falan demiştim
Ciddi ciddi herifin ismi Bışar'mış
Evet ama olmayan bir şeyin üzerinde fazla tepiniyoruz. Toplum olarak kültürümüzde var zaten acıdan beslenmek ve olmayan şeyleri yaşanmış gibi dramatik hale getirmeyi seviyoruz.Çok sinirlenmiş belli ki taraftarın çoğu böyleydi. Tarihi rezaletin kıyısından dönüldü
Ayni sey degil diyon bende birbirine bagli diyorum. Sonucta fizik olarak hazir degil boey. Daha iki maci var en azindan.yazdığımı tekrar oku
Adının gereğini yapmış.Olm ben bu herifin ismini Başar sanıyordum, 2-3 defa ismini gördüm hatta ve oha lan adamın ismini resmi hesapta bile yanlış yazmışlar insan dikkat eder falan demiştim
Ciddi ciddi herifin ismi Bışar'mış
boyle deyince cocuk cocuk tweet paylasiyor arkadas. Sanki kotu bir sey soyluyoruzSamiyende aslan deplasmanda kedi gibiyiz. Bunu okan hoca da kabul etti basın toplantısında. Bukadar fark olmaz iç saha ve deplasman arasında
Büyük takımlar 5-2'nin rövanşında bukadar futbol olarak ezilmeyi ve bu büyük hataları kolay hazmedemez. Boş ver yav deseydik fb ve bjk gibi olurduk. Sadece sonuca bakıp gerçekleri halı altına süpürmek büyük takım geleneklerine terstir.Evet ama olmayan bir şeyin üzerinde fazla tepiniyoruz. Toplum olarak kültürümüzde var zaten acıdan beslenmek ve olmayan şeyleri yaşanmış gibi dramatik hale getirmeyi seviyoruz.
Trajedi olabilirdi ama olmadı ya hani. Turu geçtiğimiz için seviniyorum şahsen hayıflanmak için gerçekçi sebep bulamıyorum.
Özeleştiri yapılır sonu ligde şampiyonluk olur umarım aynı hatalar yapılmaz.
Evet özeleştiri bu yüzden var. Dozajını ayarlayamadığımız için de kafalar çok karışık; duygularını çok yoğun yaşadı taraftar.Büyük takımlar 5-2'nin rövanşında bukadar futbol olarak ezilmeyi ve bu büyük hataları kolay hazmedemez. Boş ver yav deseydik fb ve bjk gibi olurduk. Sadece sonuca bakıp gerçekleri halı altına süpürmek büyük takım geleneklerine terstir.
Juventus'un bu maçı sezonun maçı gibi göreceği kesindi. Skor 3-0 da olabilir lakin rakip 10 kişi kalmışken 2 gol yiyip rezalet futbol oynarsan hiç direnç göstermezsen taraftarın büyük hayal kırıklığına uğraması normal. Futbolcular bile soyunma odasında sevinmemişEvet özeleştiri bu yüzden var. Dozajını ayarlayamadığımız için de kafalar çok karışık; duygularını çok yoğun yaşadı taraftar.
Doğal. Şapkayı önüne koyup ders çıkarılması gerekiyor maç özelinde. Sevinme, kutlama işini sonra yapar tadını çıkarırlar tur atlamanın.Juventus'un bu maçı sezonun maçı gibi göreceği kesindi. Skor 3-0 da olabilir lakin rakip 10 kişi kalmışken 2 gol yiyip rezalet futbol oynarsan hiç direnç göstermezsen taraftarın büyük hayal kırıklığına uğraması normal. Futbolcular bile soyunma odasında sevinmemiş
Bu sistemde torbanın önemi yokkiBizim bu 4.torba belasından kurtulmamız icin her sene şampuan olup uclye katilmamiz şart
Taraftar da sevinecek kızgınlık geçince ama bu rezalet unutulmamalı. Allah koruduDoğal. Şapkayı önüne koyup ders çıkarılması gerekiyor maç özelinde. Sevinme, kutlama işini sonra yapar tadını çıkarırlar tur atlamanın.