GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sinirlenmiş belli ki taraftarın çoğu böyleydi. Tarihi rezaletin kıyısından dönüldü
Evet ama olmayan bir şeyin üzerinde fazla tepiniyoruz. Toplum olarak kültürümüzde var zaten acıdan beslenmek ve olmayan şeyleri yaşanmış gibi dramatik hale getirmeyi seviyoruz.

Trajedi olabilirdi ama olmadı ya hani. Turu geçtiğimiz için seviniyorum şahsen hayıflanmak için gerçekçi sebep bulamıyorum.

Özeleştiri yapılır sonu ligde şampiyonluk olur umarım aynı hatalar yapılmaz.

Olm ben bu herifin ismini Başar sanıyordum, 2-3 defa ismini gördüm hatta ve oha lan adamın ismini resmi hesapta bile yanlış yazmışlar insan dikkat eder falan demiştim

Ciddi ciddi herifin ismi Bışar'mış
Adının gereğini yapmış.
Bışar, Arapça kökenli bir isimdir ve genelde 'iyi haber getiren' anlamına gelir.😍

Bizim bu 4.torba belasından kurtulmamız icin her sene şampuan olup uclye katilmamiz şart

Evet ama olmayan bir şeyin üzerinde fazla tepiniyoruz. Toplum olarak kültürümüzde var zaten acıdan beslenmek ve olmayan şeyleri yaşanmış gibi dramatik hale getirmeyi seviyoruz.

Trajedi olabilirdi ama olmadı ya hani. Turu geçtiğimiz için seviniyorum şahsen hayıflanmak için gerçekçi sebep bulamıyorum.

Özeleştiri yapılır sonu ligde şampiyonluk olur umarım aynı hatalar yapılmaz.
Büyük takımlar 5-2'nin rövanşında bukadar futbol olarak ezilmeyi ve bu büyük hataları kolay hazmedemez. Boş ver yav deseydik fb ve bjk gibi olurduk. Sadece sonuca bakıp gerçekleri halı altına süpürmek büyük takım geleneklerine terstir.

Büyük takımlar 5-2'nin rövanşında bukadar futbol olarak ezilmeyi ve bu büyük hataları kolay hazmedemez. Boş ver yav deseydik fb ve bjk gibi olurduk. Sadece sonuca bakıp gerçekleri halı altına süpürmek büyük takım geleneklerine terstir.
Evet özeleştiri bu yüzden var. Dozajını ayarlayamadığımız için de kafalar çok karışık; duygularını çok yoğun yaşadı taraftar.

İstanbul'da 1 veya 2 farkla yenip şu oyunla turu geçsek eyvallah derdim ama 3 farklı yenip üzerine beleş penaltıyı adamlara hediye edip, onlarda kırmızı görüp alın tur sizin dedikten sonra hocanın maçı bitirememesi beni çok üzdü. Resmen sinir küpü etti. Bunları gelistirsin canımı yesin.

Evet özeleştiri bu yüzden var. Dozajını ayarlayamadığımız için de kafalar çok karışık; duygularını çok yoğun yaşadı taraftar.
Juventus'un bu maçı sezonun maçı gibi göreceği kesindi. Skor 3-0 da olabilir lakin rakip 10 kişi kalmışken 2 gol yiyip rezalet futbol oynarsan hiç direnç göstermezsen taraftarın büyük hayal kırıklığına uğraması normal. Futbolcular bile soyunma odasında sevinmemiş

Juventus'un bu maçı sezonun maçı gibi göreceği kesindi. Skor 3-0 da olabilir lakin rakip 10 kişi kalmışken 2 gol yiyip rezalet futbol oynarsan hiç direnç göstermezsen taraftarın büyük hayal kırıklığına uğraması normal. Futbolcular bile soyunma odasında sevinmemiş
Doğal. Şapkayı önüne koyup ders çıkarılması gerekiyor maç özelinde. Sevinme, kutlama işini sonra yapar tadını çıkarırlar tur atlamanın.

1772116102537.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt