GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun da hafif etkisi var, sonucta Erden Timur'u ekibe alan o, cogu kisi begenmese de Okan Buruk'u da getirdi.

Ama Esref Hamamcioglu'nun vizyonsuzlugunu aday oldugu zamandan biliyoruz. Sen de biliyorsun. O adam katiyen gelmemeli. Mumkunse baskasi bulunsun.
Okan'ı MÖ getirdi. ET o sıralar yabancı hoca arayışındaydı. Rose ile De Zerbi peşindeydi

Herif harbi turu bize getiren adamlardan biri ama dun 3 tane atakta oyle cuvalladi ki, amator topcu bile daha cok is yapabilirdi. Yani insanlarin yorumlarini 180 derece cevirebilen oyuncu sayisi azdir. Baris dun kendisine saglam kufrettirdi ama ayni zamanda turu getiren adamlardan biri. Cik isin icinden cikabilirsen.

Başarıların dursun sayesinde geldiğini düşünmüyorsun heralde ahbert
Dursun Özbek sayesinde gelmedi ama Osimhen'i vb. gibi fırsat olduğunda onu alabilecek biri olması lazım başkanın. Eşref Hamamcıoğlu'nun başkan adayı olduğunda düşüncelerini az çok belli etti sonuçta. O tarzın başarılı olması çok zor. Bize gerektiğinde büyük oyuncu almaktan kaçınmayacak ama Özbek gibi de haybeye para harcamayıp harcayacağı paraları daha verimli harcayabilecek bir futbol yapısı kuracak başkan ve yönetim lazım. Özbek'in yolu da yeterince sürdürülebilir değil çünkü.

Sara'nin mutlaka 8 oynamasi lazim. 10 numarada cok baska bir oyuncuya donusuyor. 8 numarada maksimum verimi aliyoruz. Dun Torreira cok kotuydu mesela. Sara Torreira yerinde oynayabilirdi, 10 numarada da Yunus veya Sane oynayabilirdi.
İşte enn büyük sıkıntı o bence biz kadro planlamasını yaparken merkez orta saha olarak Torreira ve Lemina ikilisini düşünüp onlara bir alternatif alma merakına gittik. Yunus 'u da 10 numara olarak düşündük ama Yunus da tıpkı Torreira gibi oynadığı her maçta daha kötüye gidiyor

Biz orta saha planlamasını yaparken Sara 'yı 8 numara olarak düşünüp yanında Torreira veya Lemina 'dan birini düşünmemiz gerekiyordu şüphesiz 10 numara almak lazımken biz orayı Yunus 'a emanet ettik

Kesinlikle merkez orta saha rotasyonunda Sara / İlkay Toreira / Lemina 'ya da takviye gerekiyordu ama bize asıl 10 numarada takımın hücumunu şekillendirecek 1 oyuncu gerekiyor. Osimhen hemen her maçta o istediği pasları alamazken çıldırması artık benim zoruma gidiyor. Barış / Yunus filan topla buluşuyor ama ya Osimhen 'i düşünmeyip rakibe kaptıyor topu ondan sonra da panik yapıp hemen topu Osimhen 'e vereyim diye salak saçma pas hataları yapıyorlar amatör futbolcular gibi

Bizim gerçekten 10 numara pozisyonunda De Bruyne Bernardo Silva gibi kaliteli kuruculara ihtiyacımız var.

Bu arada Sara ilk maçta 8 numara olarak oyunu domine etti ve dünki o rezalet maçımızda bile bakıyorum hücumcu orta saha olarak çıktığı maçta 70. dakikada oyundan çıkana kadar 4 tackle yapmış 12 ikili mücadeleye girip 7 tanesini kazanmış şu istatistikleri yapmasını beklediğim 103 dakika sahada kalan Torreira sadece 1 tackle ile oynamış girdiği 6 ikili mücadeleden sadece 1 tanesini kazanmış.

Sadece osimhen üzerinden oynanan futbol beni tatmin etmiyor

olmadıgı zaman strese girmek istemiyorum

bide yerli topcularımızı tek başına bitirdi bagırıp cagırarak

icardinin ilk dönemi gibi bi futbol ve oyun stili istiyorum

sarayı 8 e cekip güzel bi 6 ile 10 almalıyız dünya capında bide bitirici forvet

bruno fernandes olabilir
Ilk sene tek kulvar idik ve biri mecburi 2 ara olunca yıpranmadik.
Icardi ve Mertens topu iyi dağıtıyordu + Kosovalı da iyi çıkmıştı + Sergio da iyiydi.
Şimdi ise bir kere 10 no yok.
Torreira yaş aldı
Sara çok yetersiz
Zaten mevcut takıma 6 ve 10 alsan otomatikman seviye artacak.
Bir konuda hak veririm. Bence Osimhen iyi duvar olmuyor ve top dağıtımı iyi değil ( çok kötü değil) ama atıyorum 2022 Icardi olsa hala 10 numaran olmadığı gerçeğini değiştirmiyor veya ideal 6 veya Sara'yi daha dirençli yapmazdı. Bizdeki sorun hem 10 yok hem de BAY sadece fizikle oynadığı için bence Osimhen ile uyumsuzlar. Yine de esas sorunumuz orta sahada. Benim için 2 + 2 = 4 kadar net.

Hiç haketmedik elemeyi ya. Aldığımız 11 m euroyu da hayır kurumlarına bağışlayalım en iyisi. İlk maçtaki 5-2lik galibiyeti de sildirelim kayıtlardan abi
Yav sus, haketmemisik ne demek ilk maçı Sekerspor mu oynadı.

Git ötede ağla memnun değilsen.

gsnin hakan çalhanoğlu'na ihtiyacı var
bence seneye çıtamızı yükseltmek için en az 1 yıldız tecrübeli stoper artı locatelli gibi tor ve lemina yerine 2 yıldız orta saha ve kesinlikle genç gelecek vaadeden pır pır bir forvet lazım martinez ve aguera tarzı .Yani 3ü kaliteli 4 transferle seneye rahat rahat en kötü yine ilk 16 ya gireriz bence

bence seneye çıtamızı yükseltmek için en az 1 yıldız tecrübeli stoper artı locatelli gibi tor ve lemina yerine 2 yıldız orta saha ve kesinlikle genç gelecek vaadeden pır pır bir forvet lazım martine ve aguera tarzı .Yani 3ü kaliteli 4 transferle seneye rahat rahat en kötü yine ilk 16 ya gireriz bence
değişim lazım kesinlikle ama ne olur nasıl olur bilmiyorum daha kötülerini de alma ihtimalleri de var ama Hakan olmalı kesinlikle , Locatelli'nin falan çok çok üstü direkt Locatelli'nin hayallerinde olabileceği bir adam.Bu tarz ama sadece Hakan olsun geri kalanları genç alsınlar stoperde de Van dijk alamayacağımız için genç birine falan da gidilebilir bilmiyorum 2 tane lazım hem sol hem sağ

Yunus kendisi oynamak istememiş ağrılarından dolayı. Herkesi her yerde deneyen buruk bey Sane'yi neden 10 numarada hiç denemedi buna ben de şaşırıyorum. Halbuki konsantre bir Sane o bölgeyi kotarabilir. Canı istediğinde epey geriye de koşuyor.

Sane serbest 10 gibi çok işe yarayabilir. Yok abi adam dikine gitmiyor gidemiyor bir şekilde. Madem bu kadar topu içeriye çekme arzusundasın e tamam geç forvet arkasında orada direkt topla buluş ne yapacaksan yap,

Uğurcan
Singo Konate VanDayk Ferdi
Bilmiyorum Thuram Bruno
Bernardo Osimhen BAY

Konate beleş
Van Dayk beleş
Bernardo beleş

Sara 25
Davinson 15
Torri 10
Jacobs 10

100 kasa 60 satış ile minimum 160 milyon bütçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt