GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus kendisi oynamak istememiş ağrılarından dolayı. Herkesi her yerde deneyen buruk bey Sane'yi neden 10 numarada hiç denemedi buna ben de şaşırıyorum. Halbuki konsantre bir Sane o bölgeyi kotarabilir. Canı istediğinde epey geriye de koşuyor.

kanatta bile 150 top kaybeden şu anki sane o kalabalığın içinde bu rekoru 450ye taşır herhalde

Bizim altyapıdan emre colak tarzı yere saglam basan hücum oyuncusu çıkarmamız lazim tabi altyapiyi torpil yuvasından kurtarabilirsek

Uğurcan
Singo Konate VanDayk Ferdi
Bilmiyorum Thuram Bruno
Bernardo Osimhen BAY

Konate beleş
Van Dayk beleş
Bernardo beleş

Sara 25
Davinson 15
Torri 10
Jacobs 10

100 kasa 60 satış ile minimum 160 milyon bütçe
@Keramettin TANRIVERDİ

fadsfasdfaf.webp

Torreira babası hastalığından beri kafasi burada degil gibi konsantre olamıyor bazı maçlarda
Allah şifasını versin ama bunla alakası olduğuna inanmıyorum. Bu kadar sorunsa getirsin abi ailesini buraya. Özel uçak var, dünyanın en gelişmiş sağlık sistemlerinden biri var. Burdan iyi mi bakıyorlar sanki ülkesinde. Mevzu teknik-taktik bana göre.

Allah şifasını versin ama bunla alakası olduğuna inanmıyorum. Bu kadar sorunsa getirsin abi ailesini buraya. Özel uçak var, dünyanın en gelişmiş sağlık sistemlerinden biri var. Burdan iyi mi bakıyorlar sanki ülkesinde. Mevzu teknik-taktik bana göre.
O mevzunun etkisi var bence ,nando gibi ailesine yakın olmak istiyor olabilir artik onun disinda doymuslukta var gibi ama yinede teknik ekip yoneticiler filan oyuncuları motive edebilir ama bizde maalesef ikiside yok

Yas yav, bazilarinda erken basliyor fizki düsüs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt