GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kephen Thuram bizim orta sahaya cuk gidermiş yav, ekmek banarak izledim. Keşke 2024 yazında kabul etseydi de alsaydık. Buradan top seviyeye gider artık. Salak Manu 50-60 basıp alsa saçma sapan adamlara para vereceğine, hazır Casemiro'da gidiyor.

sanchez & torreira ikilisi sefilleri oynuyor bu sezon.
Tipik Güney Amerikalılar

5 büyük lig dışı bir yerde oynadıklarında ilk 2 sene fark yaratıp sonra başta para olmak üzere çeşitli şeyleri bahane ederek yatışa geçerler. Hatta yeri gelir takımı sabote ederler

Sene sonu tüm hermano tayfasını temizlemek lazım. Amerika ve Afrika kıtasından maksimum ikişer oyuncu bulunduracaksın kadronda

İki ayaklı eleme oyununu 7-5 kazanan takım için turu hak etmedi demek cahilliktir usta. Hasan Şaş da neticede futbolcu, futbolcular ekseriyetle cahil insanlardır. Onların evinde 3-2 yenilsek, burada 5-1 kazansak bize hak etmişiz diyecekti. Skorlar aynı, yorum farklı işte.

İki ayaklı eleme oyununu 7-5 kazanan takım için turu hak etmedi demek cahilliktir usta. Hasan Şaş da neticede futbolcu, futbolcular ekseriyetle cahil insanlardır. Onların evinde 3-2 yenilsek, burada 5-1 kazansak bize hak etmişiz diyecekti. Skorlar aynı, yorum farklı işte.
Bos yorumlara hic bakmamak lazim.Hasan Sasa sormak lazim o zaman 2001-2002 sampiyonlar ligi maclarini.2.turda Roma Liverpool Barcelona vardi hepsi bizden kalite olarak ustundu mucadele olarak hak etsek turu gecmeyi skorlari koruyamiyordik Liverpool deplasmani Roma deplasmani Barcelona deplasmani Hasan Sasin mantigiyla bizim ordan puan alamamiz gerekiyordu.2012-2013 Shalke deplasmani skoru aldik ama Shalke de orda baskin futbol oynadi o zaman ordada hak etmedik.İnsanlar herhalde sadece biz basarili olalim baskalari olmasin diye dusunuyor.

178 milyon maaş gideri nasıl oluyor yav. Ben bu işi anlamadım. Vergileri de mi dahil etmişler buna?
Acikladigimiz maaslarin üzerine iyi bonuslar eklersen (mesela Ziyech 2,85 milyon aciklanirken, bonuslar sayesinde 5 aliyor diyorlardi), kiralik yolladigimiz bazi oyunculardan iyi gelir almistik, ordan maaslarin bir kismini devam ediyoruz desen, bence net giderimiz rahat 100 milyonu geciyordur. Vergi eklersen, olabilir o rakamlar. Bence o rakam söyle bir 30-40 milyon düsmeli. CL yapamazsan yoksa asiri zor duruma gireriz.

Seneye bütün pl topluca şampiyonlar ligine katılıyor heralde, bu ne yav insafsızlar. Araya bizi de alın diye yalvartacak herifler 🤣

Senelerdir burada söylüyorum, Bu or çocukları biz eşkaza şampiyonlar ligini ya da avrupa ligini alsak onu bile bir şekilde küçümseyecekler.

Ama biricik kobanileri köyferans kupasını alsa dünyanın en büyük başarısı diye böbürlenecekler. Böyle bir şerefsiz, namussuz, ahlaksız, vatan haini ve anasının bilmem neresinden fırlatılmış bir camia ve yardakçıkarı ile karşı karşıyayız işte.

bizi gururlandıran fbmize teşekkürler ediyorum. ALden elenme mutluluğu ve şerefini bizlere yaşatmak herkese nasip olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt