GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biraz alabileceğimiz olarak baktığımda Pape Mate Sarr ve normalde çok beğendiğim ama bu sene sakatlıktan oynayamayan uygun maliyete Dejan Kulusevki derdim tabi şu an çok riskli ve alınmamalı.

Beyler sene sonu kimi satıp bütçe yaratacağız işin içinden çıkamıyorum torreira takımda kalıyor, sanchez kalıyor, icardi kalıyor. Gelecek sene 6.olursak iyi gibi

Biraz alabileceğimiz olarak baktığımda Pape Mate Sarr ve normalde çok beğendiğim ama bu sene sakatlıktan oynayamayan uygun maliyete Dejan Kulusevki derdim tabi şu an çok riskli ve alınmamalı.

Bay —-> 25 m
Sara ——> 25 m
Sanchez ——-> 15 m
Sane——-> 15 m
Sallai——> 17 m

Simons, gallagher ve van de vene toplam 135 m sıkalım

Beyler sene sonu kimi satıp bütçe yaratacağız işin içinden çıkamıyorum torreira takımda kalıyor, sanchez kalıyor, icardi kalıyor. Gelecek sene 6.olursak iyi gibi
Bence ilk adaylar barış ve sara olur. Ayrıca dünya kupasında ki performansina göre supriz şekilde sane de gidebilir.

singo ozan van de ven kerkez
sarr hakan
barış bernardo kenan
osimhen

Bi 60 m daha sıkıp sağ sol kanat alırız, kısaca bize rahat rahat takılmamız için 220 m bons parası lazım
Seneye benim tahminim bonservise 150-200 milyon euro civarı harcayacağız. Sallai, Jakobs, Sara, Torreira, Davinson, İcardi, Zaniolo, Barış, Nelsson, Singo(bir ihtimal) bu isimlerin takımda büyük ihtimalle kalmayacağını düşünüyorum. Bu yaz takımda ciddi bir değişim olabilir.

Tüpraş Stadyumu açıldığından beri Beşiktaş-Galatasaray derbileri

Beşiktaş: 7 galibiyet
Beraberlik: 1 beraberlik
Galatasaray: 1 galibiyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt