Sami Taha Özkan
Sarı Üye
- 12 Haziran 2025
- 599
- 218
- 63
Kenan gibi oyuncu lazım bize o yüzden de şu tartışmayı açmak istiyorum:
Kenana 75 m verilir mi? Vermeli miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi oyuncu. Her mevkide performans veriyor neredeyse.
5 milyon alacak diye okudum net maaş.net 2.5 alıyormuş sanırım senelik şimdi 4 alacakmış
Biraz alabileceğimiz olarak baktığımda Pape Mate Sarr ve normalde çok beğendiğim ama bu sene sakatlıktan oynayamayan uygun maliyete Dejan Kulusevki derdim tabi şu an çok riskli ve alınmamalı.
Biraz alabileceğimiz olarak baktığımda Pape Mate Sarr ve normalde çok beğendiğim ama bu sene sakatlıktan oynayamayan uygun maliyete Dejan Kulusevki derdim tabi şu an çok riskli ve alınmamalı.
Takımı güçsüzleştirirsin bu şekilde kanat kalmadı takımda beğenmedim.Bay —-> 25 m
Sara ——> 25 m
Sanchez ——-> 15 m
Sane——-> 15 m
Sallai——> 17 m
Simons, gallagher ve van de vene toplam 135 m sıkalım
Bi 60 m daha sıkıp sağ sol kanat alırız, kısaca bize rahat rahat takılmamız için 220 m bons parası lazımTakımı güçsüzleştirirsin bu şekilde kanat kalmadı takımda beğenmedim.
Bence ilk adaylar barış ve sara olur. Ayrıca dünya kupasında ki performansina göre supriz şekilde sane de gidebilir.Beyler sene sonu kimi satıp bütçe yaratacağız işin içinden çıkamıyorum torreira takımda kalıyor, sanchez kalıyor, icardi kalıyor. Gelecek sene 6.olursak iyi gibi
Seneye benim tahminim bonservise 150-200 milyon euro civarı harcayacağız. Sallai, Jakobs, Sara, Torreira, Davinson, İcardi, Zaniolo, Barış, Nelsson, Singo(bir ihtimal) bu isimlerin takımda büyük ihtimalle kalmayacağını düşünüyorum. Bu yaz takımda ciddi bir değişim olabilir.Bi 60 m daha sıkıp sağ sol kanat alırız, kısaca bize rahat rahat takılmamız için 220 m bons parası lazım
yıllık 30mye belki düşünür bizivan de veni almak için 30 salise düşünmem
Langın 30 ettiği evrende kenan 75 bedavaKenan gibi oyuncu lazım bize o yüzden de şu tartışmayı açmak istiyorum: