GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tedesco geldiğinde de yazmıştım bu arada, mekanik bir adam, takıntılı aynı zamanda, maçta puan kaybedilir gider oyuncuya hatasını söyler, kem küm etmez.

Belçika milli takımından gönderilme sebebi de tamamen iletişimdi, geldğinde de başarılı olabilir ama iletişimi kötü demiştim, kısacası doğru olabilir.

Size biraz gizli bilgi vereyim en derinden; herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar

Size biraz gizli bilgi vereyim en derinden; herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar
nE

IMG_7593.gif

Tedesco geldiğinde de yazmıştım bu arada, mekanik bir adam, takıntılı aynı zamanda, maçta puan kaybedilir gider oyuncuya hatasını söyler, kem küm etmez.

Belçika milli takımından gönderilme sebebi de tamamen iletişimdi, geldğinde de başarılı olabilir ama iletişimi kötü demiştim, kısacası doğru olabilir.

Uğurcan
Boey kim bassey estupinan
Hakan zambo
Sane bernardo barış
Havertz

Takım içi karışmış durumda, hoca ve futbolcuların arasında sorunlar var. Futbolcularla taraftar arasında ciddi sorunlar var. Bir halt olmaz onlardan. Hepsini geçtim daha geçen hafta kendi sahalarında Forest maçında bugün bizim yaşadığımıza benzer bir rezillik yaşadılar.
Takım içinde birbirinden hoşlanmayan, birbirini suçlayan futbolcuları var. Takım muhabirinin söyledikleri bunlar. Yakında medyaya da düşer zaten.

Juventus maç başlığında yazmıştım bunları. Kendi muhabirleri sus pus uzun süredir ama onlar da yakında özellikle Saran'a karşı olanlar başta olmak üzere konuşmaya başlar.

Ederson önderliğinde mi? Bu kadar ağırlığı olduğunu zannetmiyorum ya bu yüzden inandırıcı gelmedi. Gerçi kariyer açısından hepsinden önde gibi. Bu yüzden tesislerde, soyunma odasında oldukça sözü geçiyor olabilir. (Kante daha 1 ay oldu diye saymadım)

Asensio lige saklandığı için gitmedi. Başka ne için olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt