GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giyilmediğini nereden biliyorsun dostum? Elinden olunca yapmaya çalışılmıştır o dönemde sonuçta tarifi belli renklerimizin.

2004-2005 sezonu yüzüncü yıl forması ile başladı bu turuncu bordo furyası. Öze dönüş adı altında 100 sene çöpe atıldı. Ondan önce benim gördüğüm tüm formalar normal sarı kırmızı, turuncu bordo değil.

2004-2005 sezonu yüzüncü yıl forması ile başladı bu turuncu bordo furyası. Öze dönüş adı altında 100 sene çöpe atıldı. Ondan önce benim gördüğüm tüm formalar normal sarı kırmızı, turuncu bordo değil.
Benim hatırladığım eski dönemlerde öyle belirli bir sarı ve kırmızı olmuyordu sürekli tonlarda farklılıklar oluyordu. Kumaşa göre bile değişiyordu sponsora vb. göre bile.

Bi üstteki formaların kaliteye canlılığa bak bir de alttakine

200 sene sonra tok turuncuyla vişne kırmızısının farkına varılmış galiba

Bordo turuncu değil kardeşim sarı kırmızı bizim renklerimiz

forma2.webp
images.webp

ifbli mallar gibi turuncu bordo demeyi sonlandırmanızı öneririm, zira renk turuncu falan değil cırtlak bir sarı değil sadece

Benim hatırladığım eski dönemlerde öyle belirli bir sarı ve kırmızı olmuyordu sürekli tonlarda farklılıklar oluyordu. Kumaşa göre bile değişiyordu sponsora vb. göre bile.

Dün giyilen sarı formanın renklerini beğenmedin mi? Ben çok beğendim. Olması gerektiği gibi.

1772654061885.webp
1772654118706.webp

Rengi falan geçtim de bu formanın hali ne yav not kağıdı gibi her yerinde ayrı bir şey yazıyor.

Bi üstteki formaların kaliteye canlılığa bak bir de alttakine

200 sene sonra tok turuncuyla vişne kırmızısının farkına varılmış galiba

Bordo turuncu değil kardeşim sarı kırmızı bizim renklerimiz

Ekli dosyayı görüntüle 317279Ekli dosyayı görüntüle 317280

Koyduğunuz şeye iyi baktınız mı? Eski formalar öyle 1 sezonluk değil, hele ilk sarı-kırmızı forma... 1908-1929 arası... Eğer paylaştığınız görsel doğruysa o forma tam 21 sene giyilmiş ve bugünkü renklere gayet yakın koyu tonlarda işte... 100 sene giyilmemiş, sonradan uydurulmuş değilmiş demek ki... Sonra neden daha açık sarı-kırmızı tonlarına geçilmiş bilmiyorum... Bin türlü nedeni olabilir... Moda kaynaklı olabilir... Savaşlar sırasında veya sonrasında kumaş-boya vs sıkıntısı çekilmiş yıllar olabilir atıyorum...

Katılıyorum renktaş. Orijinalliği, tarihi savunan arkadaşlar 100 seneyi çöpe atıyor ona şaşırıyorum.

Eğer o görsel doğruysa 1908-1929 arasında 21 sene giyilmiş ilk sarı-kırmızı formaya baktınız mı? 100 seneyi çöpe atmamışız demek ki... 100 sene deyip durduğunuzun sürecin başlarında 21 sene bu renkler varmış işte... Sizin mantığınızla bugün ille onlar olsun diye ısrar ettiğiniz renklere geçilince de baştaki 21 seneyi çöpe atmışız, 2000'lerde o hatadan dönmüşüz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt