GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Halim senin büyük ninen pollyanna falan mı hocam? Herif Ali Koç a efendi diyor sen hala olması gereken bu falan diyorsun yapma yav Allah aşkına
Bu ortamdan şikayetçi değil miyiz zaten? Tam tersi bunların olmaması gerekmiyor mu? Futbolumuzun gelişmesinde en büyük engellerden biri de bu saçmalıklar değil mi? @Halim Kırıkçı dostum. Nasıl olması gereken bu açıklamalar oluyor?

soy sop ana avrad ced ecdad küfür
1773080554161.webp

Yav Halim senin büyük ninen pollyanna falan mı hocam? Herif Ali Koç a efendi diyor sen hala olması gereken bu falan diyorsun yapma yav Allah aşkına
Adamın bize laf atmasın veya söylediği seyler yanlış ve rezilce ama bizim ligte isler boyle yürüyor, bizim rezil yönetim neden yapmıyor çıksın konuşsun ayni seyleri söylesin
Bu herifin söyleme amacını söyledim ben yanlış dogru o ayri konu ama bizim ligte çıkıp konuşmazsan × 2 ezerler

oldu fetö de desin bize o zaman olur böyle şeyler diyelim
Dediler ki zaten hatta fazlasını dediler koc ta dedi hepsi dedi kulübün kurucusuna kufur ettiler daha ötesi var mı
Beni ,karsi tarafin ne dediği ilgilendirmiyor beni kendi kulübüm nekadar haklarımızı koruyor neler diyor neler yapiyor o ilgilendirir
Yoksa bu herifler tabiki konuşacak ,ses çıkarmayan olduğunu biliyorlar neden konusmasinlar
Hakemler icin söylediğim şeyi söylüyorum az bile yapıyorlar ,dursun ve çetesinin suratına galiz kufur etseler bunlar yine birsey diyemez

Gsye vurayım taraftarlarımı uyutayım da moda oldu türk futbolunda

Bu ortamdan şikayetçi değil miyiz zaten? Tam tersi bunların olmaması gerekmiyor mu? Futbolumuzun gelişmesinde en büyük engellerden biri de bu saçmalıklar değil mi? @Halim Kırıkçı dostum. Nasıl olması gereken bu açıklamalar oluyor?
Bu ortamdan şikayetçiyiz ama bu ortam değişmeyecek hasan imkan ve ihtimsl dahilinde degil ,hayalperest biri değilim ben
İlerde birgun ülkede tepede birseyler değişirse ozaman değişim olabilir ams onun disinda emin olun değişmeyecek sadece ali gibi tipler olmadığında dozajlar azalacak ama bu ortamin olması birilerinin işine geliyor
Ve su da var gs kulubu 4 yıldır yonetimsiz baskansiz bu masayı devirecek yürekte bir başkan 3 büyüklerin hiçbirisine gelmedi oyle bir başkan olsa belki farklı seyler konusurduk

Bu ortamdan şikayetçiyiz ama bu ortam değişmeyecek hasan imkan ve ihtimsl dahilinde degil ,hayalperest biri değilim ben
İlerde birgun ülkede tepede birseyler değişirse ozaman değişim olabilir ams onun disinda emin olun değişmeyecek sadece ali gibi tipler olmadığında dozajlar azalacak ama bu ortamin olması birilerinin işine geliyor
Ve su da var gs kulubu 4 yıldır yonetimsiz baskansiz bu masayı devirecek yürekte bir başkan 3 büyüklerin hiçbirisine gelmedi oyle bir başkan olsa belki farklı seyler konusurduk
Bu ortamın değişmesi bu söylemlerin alıcı bulmaması ile bağlantılı. Koç gitti mesela bak kulüpler arasında en azından artık terör muhabbeti bir noktaya kadar yok artık. Diğer söylemlerde ne zaman alıcı bulmamaya başlar o zaman bu söylemlerde biter. Yoksa bu söylemlerin hepsi yöneticilerin kendine gelen tepkiyi azaltma numaraları. Yoksa tüm kulüplerin şikayetçi olduğu MHK nasıl hala aynı kalıyor? Tff desen zaten sadece bizim açıklamalara karşı açıklama yapıyor diğer kulüplerin açıklamasına bir şey dememelerinden anlıyoruz zaten danışıklı dövüş olduğunu yoksa onlara da cevap verirlerdi herhalde.

Koç yokken bile köpekliğini yapmayı ihmal etmiyorlar arkadaş ya bir de şunlara ayıp olmasın diye 8 yaşında çocuk gibi paylaşım yaptılar sosyal medyadan.

Valla sıktılar artık. Osimhen sane falan olmasa bizi bile gram takip etmem. İğrenç bir futbol iklimi var

Valla bıktık bu ligden. Hiç keyif vermiyor artık Koç hanedanlık kurduğundan beri. Futbol da başka bir yere gidiyor artık dünyada, şu Avrupa Süper Ligi tarzı birşey kurulsa da yerel ligler bitse tamamen çok mutlu olurum. Sadece Avrupalı kulüplerle oynayalım.

Küfür edecek birsey yok ,herif sonraki maçlarda beleş penaltı almak rakibe kirmizi aldırmak icin konuşuyor gayet doğal ve olması gerekenler bunlar
Herif dümdüz fb köpekliği yapmış açıklamalara bakılırsa kendinden çok fb nin yolunu açmaya ve bizim ilerleyen haftalarda doğranmamızı amaçlayan açıklamalar.

Serdal Adalı: "Tiyatro mu oynuyoruz? Takım iyi oynamadı deniliyor, oraya gelemiyoruz ki daha. Her maç bu olaylar futbolun önüne geçer mi? Art niyetli olduklarını düşünüyorum. Fenerbahçe'ye de benzerleri var, onları savunmak bana düşmez; ama son iki haftadır onlar da VAR'da boğulmuş."

Baska takimlar dedigi Galatasarayi kastediyor.Galatasaray zaten Osimhensiz Sanchezsiz İlkaysiz Yunussuz oynadi.Yedek kulubemizde oyuncu yoktu o zaman guzeldi tabi
Cok ovundukleri Super Kupa macinda ne kadar eksik oldugumuzu da unutuyorlar sanirim.

Fbliler, Super Kupa'da koyduk, yine koyariz falan diyorlar. Sanki ayni takimla cikacagiz :)

İşte futbolda asıl olması gerekenle bunlar. Futbol birlikte eğlenmek bazen de birlikte üzülmek, bizi normal hayatın dertlerinden biraz uzaklaştırmak için var. Ayrıştırmak, düşmanlaştırmak vb. için değil.
76 yildir iki isiticiyi tamir ettirmeyen dursunun şunu yaptik ha bakin demesi vs de boş sov açıkcası kendi taraftarina isiticiyi yaptirmayip , poset dagitan adam ingilizler geliyor yiginla medya var diye yapiyor bunu samimiyetten degilki.

"KİMSE BEŞİKTAŞ'TAN EFENDİLİK BEKLEMESİN""ALİ KOÇ 7 SENE UĞRAŞTI, YAPAMADI!" Serdal Adalı: "Portekizli ekibin düzgün, tutarlı ve dürüst olduklarına inanmıyorum. Galatasaray ile bir bağlantılarına dair cümle kuramam. VAR odası Pentagon gibiydi, önünden geçemezdik. Nasıl işlediğini bilmiyorum. Sane'nin kartında… Birinci pozisyonu da seyredersen aralarında hiçbir fark yok. İlk 8 haftada yapacaklarını yapıyorlar. Portekizlilerin telefon kayıtlarını da isteyeceğim. Artık kimse Beşiktaş’tan efendilik falan beklemesin. Ali Koç 7 sene uğraştı, işte yapamadı. Senelerdir dile getirilen bir problem var. VAR’da bu kadar hata olur ve bize mi olur hep!"
Ali Koc oven bjk baskani. Nedense sasirmiyorum :)

Böyle açıklamalara devam etsinler. Taraftarlarını ne güzel uyutuyorlar.

Birisi 7 sene paralı başkanlarının her dediğine inandılar. Yapı dedi, hakem dedi, gerçek şampiyon bizi dedi, sahadan çekerim ha dedi, yabancı VAR, yabancı hakem isteriz dedi, dedi de dedi. Milyonlarca euro transfer yapıp şampiyon olamadılar. Azıcık uyanır gibi olup başkanı kuyruğuna teneke yollayıp gönderdiler. Yeni gelene umut bağladılar. 8-9 beraberlik alıp kendi sahalarında Anadolu takımlarını yenemediler. Avrupa'da karşılarına Preimer ligin düşme potasındaki Nottingham Forest çıkınca çok güçlüler, bilmem kaç milyon euroluk bütçeleri var, bizim hedefimiz lig, Galatasaray Avrupa'da yorulacak gibi yalanlarla taraftarı uyutup elendiler. ( Yalan çok bunlarda ) . Her sezon son bel bağladıkları ise bizim deplasman maçlarımızın zor olduğunu ve puan kaybedeceğimiz yalanına inandırdılar taraftarlarını.

Diğeri ise 3-4 sezondur kasım ayında lige havlu attı. Gelene gidene puan dağıttılar. Çorap değiştirir gibi başkan ve hoca değiştirdiler. Onlar da milyon eurolar harcayarak çöp transferler yaptılar. Göndermek için futbolculara yalvardılar, kulüp aradılar resmen. Sonra çakma efsaneleri hocaya bel bağladılar. Adam bir sezon önce yorumcuyken yönetimlere, futbolculara sallıyordu. Sonra akıllanır gibi olup birkaç transfer yaptılar. Skorlar iyi gelince kendilerini tahıl ambarında sandılar. utanmasalar şampiyonluk hesapları yapacaklardı ki yapan trolleri de vardı. Onlar da fbnin algısına başvurup hakem bahanesine sarıldılar.

Böyle devam etsinler. Bizim hiiiççç şikayetimiz yok. Taraftarlarını kandırmaya devam etsinler. Bizim hedefimiz Avrupa ve ligde başarılı olmak. Geri adım atmak yok.

Salıncak diye dalga geçiyoruz da salıncak falan değil bu.

Bunlar resmen sarı lacivert dildoya oturmuşlar hop hop hopluyorlar.

Herif dümdüz fb köpekliği yapmış açıklamalara bakılırsa kendinden çok fb nin yolunu açmaya ve bizim ilerleyen haftalarda doğranmamızı amaçlayan açıklamalar.

Serdal Adalı: "Tiyatro mu oynuyoruz? Takım iyi oynamadı deniliyor, oraya gelemiyoruz ki daha. Her maç bu olaylar futbolun önüne geçer mi? Art niyetli olduklarını düşünüyorum. Fenerbahçe'ye de benzerleri var, onları savunmak bana düşmez; ama son iki haftadır onlar da VAR'da boğulmuş."
Aynı noktaya geliyoruz ,bu tarz söylemlere şaşırmayın artik ,herifler gs in sahipsiz olduğunu goruyor sen gs düşmanı olsan susarmisin yada daha beterinimi yaparsın valla bence az bile yapıyorlar ben olsam dozaj arttirirdim ,4 senedir bu kulübün hocasida baskanida yöneticisi de tek bir kisi
Bu tarz söylemleri gorunce ben gülüyorum hafif geçmişler diyorum
Bu arada akli başında gs taraftari bunlara tepki gösteriyor ama maalesef azinligiz cunku gs taraftarının çoğu da koyundan farksız hic iplemiyorlar tribunlere gelen kitle bunun en buyuk kanıtı
Gs genel kurul uyeleride bu yaşananların diğer sorumlusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt