GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tescilli sikeci serefsiz herifleri utanmadan kulüplerine baskan yaptıkları yetmiyor bi de konusturuyorlar.

Bir de fair-play ayağına maç sonu bunlara hak ettiği paylaşımları da yapmadık. Aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum.

Ve halen bunların şikeci abilerinden puan alacaklarını düşünenler var. Sezonun en rahat maçı olacak şikeciler için.
Sergeni pek sevmem ama o tarz bir adam degil ki daha oncede söyledim bu sene derbileri iyi oynatıyor takımında mallar kirmizi yemese 2 tane derbi galibiyeti vardi feneri yaris disi bırakmıştı ki kupa macinda dışarıda tokatladı

76 yildir iki isiticiyi tamir ettirmeyen dursunun şunu yaptik ha bakin demesi vs de boş sov açıkcası kendi taraftarina isiticiyi yaptirmayip , poset dagitan adam ingilizler geliyor yiginla medya var diye yapiyor bunu samimiyetten degilki.
Sonuçta bu tüm engelli taraftarlar için yapılan bir şey bu maçtan sonra sökmeyecekler herhalde. Onun dışında zaten yönetim övgüsü yok o mesajda genel olarak futbolun ifade etmesi gereken anlam için yazmıştım. Isıtıcılar konusunda da tamir edildi haberleri olduğunda da yazmıştım. O sistem çok eskidi bir yeri tamir etsen bile bir sorun çıkar o yüzden komple bir şekilde yeni teknoloji ile değişmesi lazım diye yazmıştım.

Hep bir ağızdan aynı zırvayı söylüyolar şimdi topuk yerdeymiş orkun trabzonda basarken hahahahshsgdj allah rakibin de şereflisini versin

tarihin en iyi paylaşımı olan salıncak paylaşımının tam zamanı

bi de bu salaklarla karşılıklı paylaşım yapmama anlaşması yapmışlar

ulan ne safsınız kazansalar ali samiyenin mezarına kadar paylaşacaklardı

Bjknin hakkının yendiğini düşünüyorum

Bizden daha çok çelme takıyolardır fbye

Sivas da aynı şekil 2 kere son anda fbye çelme takıp şampiyonluğa engel oldular

Ne gol atmış avom kışın ismi çıkmıştı bizle yazın kontratı bitiyor umarım ilgilenir bizimkiler. 23 yaş altı kontenjanına iyi hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt