GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakıştıramadım bu açıklamaları kendisine

Eskiden 1 hokka 2 hokka oynardık, sürekli hokkalardım kendisini

Sessiz sakin biriydi

Ulan bu zabi videolarda ne fena gözüküyordu şimdi maçta futbola zorla başlamış gibi

Ve halen bunların şikeci abilerinden puan alacaklarını düşünenler var. Sezonun en rahat maçı olacak şikeciler için.
Ben de eskiden oyle dusunuyordum ama biraktim boyle kesin konusmayi. Temkinliyim artik. bjk'ye hep salincak dedik ki oyleler ama aralarindaki maclarda fb'ye mac satmadilar ilginc sekilde.

Karikoy'deki son 8 fb-bjk macinda:

bjk 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 maglubiyet almis. :)

Ben de eskiden oyle dusunuyordum ama biraktim boyle kesin konusmayi. Temkinliyim artik. bjk'ye hep salincak dedik ki oyleler ama aralarindaki maclarda fb'ye mac satmadilar ilginc sekilde.

Karikoy'deki son 8 fb-bjk macinda:

bjk 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 maglubiyet almis. :)
Bu kadar nefretin ardindan domalmazlarsa sasarim

Ulan bu zabi videolarda ne fena gözüküyordu şimdi maçta futbola zorla başlamış gibi

1773091263363.webp

Sergen JK'dan kovulduktan sonra kesin 1 tur da fener yapmak isteyecektir. O yüzden kendi kariyeri için feneri yenmeye bakar.
Bir de bu yıl ligde daha derbi bile kazanamadı. Fenere de yenilirse, daha sezon bitmeden hedefte olacak ayrıca.
Yani yatış olacağını sanmıyorum ama, o kadro kalitesi ve oyun ile güçlerinin yetme ihtimali çok düşük.
Tek avantajları deplasmanda oynayacak olmaları maçı. Fener iç saha baskısını asla kaldıramıyor bu yıl, JK bir de set oyunu hiç bilmiyor. Ama es kaza kontradan atabilirler.

Bu kodumun yeteneksizler ordusu o kadar çok konuştu ki, kendi aralarındaki maçta bakın görün ne hakem hataları olacak ve çıkıp konuşamayacaklar bile.

dursun tren kaçmadan çan çin çon yap bizi bak yeni dünyanın devi bu adamlar.

hala bu herifle makul sayılabilecek açıklamalar yapıyor

sana başkan diyenin

Dursun Özbek: "TFF Başkanı'nı rahatsızlığı döneminde ziyaret ettim. Daha sonra görüşmedim. Görüşmelerimiz de manipüle edildiği için tercih etmiyorum. TFF Başkanı'nı Liverpool maçına bekliyoruz." (343)

O koreoda torreirda olmasa cok büyük ayip olur, baslarim osimhene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt