- 18 Mayıs 2011
- 22.308
- 12.087
- 1.873
Bu fiyatlarla bu başarılarla herkes yeniler sanırım kombineyi... Yeni kombine almak isteyen zor alır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Balta icin pozisyon bilgisi cok iyi derlerdi deli olurdum.Hic bir ozelligi yoktu suan ki bekleri gorunce daha da iyi anliyorsun.Futbolcularin cogu tuttugu takimlarda oynamiyor ve para onlar icin onemli.Emekli oluncada hangi takimdan emekliyse o takimi tutuyormus gibi davraniyor.Bu hakan baltanin oyunculugunda hic sevmezdim. Cok agirdi bi bek icin. Stoper icinde ayri yetersizdi. Sanki torpilli oynuyordu. Demekki GSli degilmis herif ta bastan beri hersey kariyer icin. Birde paf takimi antrenörü oldu bizde. Madem menerlisiniz veya jklisiniz oranin alt yapisina bas vuraydiniz. Neyse gercektende konusmaya bile degmez böyleleri.
Olay ne çözemedim renktaşLaz usağının kal krizi olayı doğruymuş hastanede yatmış epey
Iyi iste gideydi oralarda paflarin hocasi olaydi. Ama yok son dsamlaya kadar menfat edecek.Hakan Balta icin pozisyon bilgisi cok iyi derlerdi deli olurdum.Hic bir ozelligi yoktu suan ki bekleri gorunce daha da iyi anliyorsun.Futbolcularin cogu tuttugu takimlarda oynamiyor ve para onlar icin onemli.Emekli oluncada hangi takimdan emekliyse o takimi tutuyormus gibi davraniyor.
Tff baskani kalp krizi geçirdi hastanede yatıyor demişlerdi 1 ay once kimse dogrulamamisti o olay dogruymusOlay ne çözemedim renktaş
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah renktaş sağolasın açıklaman içinTff baskani kalp krizi geçirdi hastanede yatıyor demişlerdi 1 ay once kimse dogrulamamisti o olay dogruymus

Borussia Dortmund Genel Müdürü Lars Ricken, Salih Özcan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını doğrulamış. Yerli statüsü TFF tarafından daraltılırsa takımda yer bulabilir milli oyuncu.
Borussia Dortmund Genel Müdürü Lars Ricken, Salih Özcan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını doğrulamış. Yerli statüsü TFF tarafından daraltılırsa takımda yer bulabilir milli oyuncu.
Çok düz bir herif.
Biz talip olursak Yüksek Yıldırım en az 5m € bons ister. Salih düz topçu da olsa bazı zorunlulukları karşılıyor hazır bonservisi elindeyken hem de 98 doğumlu. Bizde yedek kalır da bjk veya ts oynatabileceği için daha yüksek maaş verebilir tabii.Celil'i tercih ederim isteyeceği maaşı da düşününce.
Bu sezonu bırak 2 yıl daha sözleşmesi var Kaan da başa bela. 2028 yılına kadar ne diye uzattıysalar sözleşmesini...Kaan ayhan daha iyi bundan
Celil'i Kutucu ile takas yaparak alırsın gayet. Ayrıca 5 milyon bonservis verdin diyelim alacağı maaş 1-1.5 milyon euro olur ama Salih imza parası ile birlikte 3-3.5 milyon yıllık ister. Ayrıca Avrupa kupalarında Salih yabancı kontenjanı iken Celil alt yapı yetişme kontenjanında kısaca Celil her türlü daha mantıklı tercih olur.Biz talip olursak Yüksek Yıldırım en az 5m € bons ister. Salih düz topçu da olsa bazı zorunlulukları karşılıyor hazır bonservisi elindeyken hem de 98 doğumlu. Bizde yedek kalır da bjk veya ts oynatabileceği için daha yüksek maaş verebilir tabii.