GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu koşan adama temas arkadan faul. basiti olmaz o işin aynısını Yunus a yapıldı geçen haftalarda. Fiziksel mücadele sonucu oluşan bir temas değil.
Abdülkerim her birebirde yapıyor bunu, faul çalındığını pek görmedim, bunda da birşey yok.

En hafif tabir, yoruma açık olur onda da hakem yorum hakkını kullanıp vermiş golü.

Koşan adama temas faul, basiti olmaz gibi bir ifadenin de kural kitabında yazdığını sanmıyorum.

Abdülkerim her birebirde yapıyor bunu, faul çalındığını pek görmedim, bunda da birşey yok.

En hafif tabir, yoruma açık olur onda da hakem yorum hakkını kullanıp vermiş golü.

Koşan adama temas faul, basiti olmaz gibi bir ifadenin de kural kitabında yazdığını sanmıyorum.
Admirm

Virgil van Dijk
Bernardo Silva
Manuel Ugarte
Noa Lang

Ok miyiz

ligin tek taşalı hakeminin kadın olması diğerlerinin şerefsizliğinin göstergesidir heralde.

Bunun da patronu fener başkanı olunca yalakalık seviyesi arttı.

Arkadan yapılan temas fauldür zaten. Koşan adama ufacık dokunuş bile dengesine bozmasına neden olur. Kitapta kural dışı temasta avantaj sağlaması der. Burada dokunan avantajı sağlıyor, adam topuk/bilek tutuyor.

Bunun da patronu fener başkanı olunca yalakalık seviyesi arttı.

hala daha 5 büyük ligde falan diyor ya yemin ediyorum bunun ıqsu da düşük sadece futbolu bilmiyor değil düz kafa da çalışmıyor ya.Wolvesin bile iyi kadrosu var tabii üstteki takımı yenebilir de verdiği örnek direkt mallık bunun örneğine anca Yunanistan,Ukrayna,İskoçya gibi sürekli 1-2 takımın şampiyon olduğu ve diğer takımların arasında uçurum olan liglerden verebilir.Şu verdiği örnek saçmalık sadece başka da bir şey değil.

Arkadan yapılan temas fauldür zaten. Koşan adama ufacık dokunuş bile dengesine bozmasına neden olur. Kitapta kural dışı temasta avantaj sağlaması der. Burada dokunan avantajı sağlıyor, adam topuk/bilek tutuyor.
Her temas faul olmaz, böyle birşey yok. Ben omuza olan müdaheleden bahsediyorum ayrıca.

Her temas faul olmaz, böyle birşey yok. Ben omuza olan müdaheleden bahsediyorum ayrıca.
bahsettiğim bu
1773692567905.webp

Canım sıkılıyor maç olsaydı da izleseydik...

net 1 foğül bence üstten çekince adamın altta adımı atmasına mani olmuş bu vesileyle da alttan da ayağına vurmuş tabi basit olmasına basit ama izleyen bir hakemin buna faül demesi şarttır. gel gelelim faulün üstünden 2 dk fln maç oynanıp top o esnada alanyaya geçtiği için ztn var control yapılması mantıksız o yüzden eğri doğruya denk bi durum olmuş asena hanım için.

top alanya'ya bile geçmiş yav herif şaban gibi topu geri iade etmiş. bizim konya deplasmanı davulcu dy gibi üstüne vazife olmayan işe kalkmış var'daki çok bilmiş, asen hanım da şerefiyle ağzının payını vermiş. kendi zamanında hakemleri soyunma odasına kilitleyen sahte kabadayı bu hanımın da saçını filan çekerek görevindne alır heralde. lig için fazla delikanlı bir kardeşimize benziyor.

videoda aşağı odaklan diyor. pozisyonu tam yakalayamadım. 1.54-1.55 de göztepelinin krampona dikkat et

Olay ne bilmiyorum ama burada faul yok... ayağa temas yok çünkü... Bir açı herkesi yanıltmış... çağırmışlar vara... ama ön açıdan oyuncunun kendini yere attığını görüyorum ben... bence hakem haklı...

Olay ne bilmiyorum ama burada faul yok... ayağa temas yok çünkü... Bir açı herkesi yanıltmış... çağırmışlar vara... ama ön açıdan oyuncunun kendini yere attığını görüyorum ben... bence hakem haklı...
1 saniye sonrasında sol ayağı, bilek/topuğa temas ediyor
1773693511732.webp

Bu kadın hakemin kulağına fisildamislar muhtemelen, derbiye seni vericez arkandayız istediğin kararı ver filan diye

göztepe macına göz ucuyla ara ara baktım kadın pozisyonlara çok uzak kalıyor gördügüm kadarıyla

verdigi penaltı tam ucuz dzeko burak yılmaz penaltısı

göztepenin 2.golde bencede foul var akan oyunda daha iyi anlasılıyor

ederson millş takıma alınmamış mı ben mi yanlıl görüyorum? Derhal irtibata geçip yaza bağlayalım, gel bize mtyr gir diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt