GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönem Cragnotti diye zengin ve güçlü başkanları vardı.
98-99 sezonunda son haftaya lider girip takıldılar ve Milan şampiyon oldu.
99-2000 sezonunda ise Juventus son haftaya lider girip yağmurlu havada deplasmanda takılınca Lazio şampiyon oldu.
98-2001 arası avrupanın en güçlü takımları arasındaydılar, gerçekten çok güçlüydüler o dönem.
Sonra 2001’de Sven Göran Eriksson bırakıp İngiltere milli takımının başına geçince bir daha götü toparlayamadılar.
Evet ama Sven ile değil de parayla alakalı idi. Avrupa'da 99 kupa galiplerini de almışlar + süper kupa
O zamanlar Milan'in rakiplerini destekledigim için tutardım

Pozisyona VAR bence karismamali. Hem asiri sert temas yok üstüne Alanya topu kapiyor ve sonra yine kaybediyor ve ondan sonra gol oluyor. Bunun siniri olmali yoksa istersen 2 dakika geriye gidip belki birsey bulursun takimin golunu vermeyi istemiyorson.

videoda aşağı odaklan diyor. pozisyonu tam yakalayamadım. 1.54-1.55 de göztepelinin krampona dikkat et

Alanyalı’nın ayağı Göztepelininkine değiyor ama Alanyalı götürüyor orada, öncesinde Göztepeli ayağa dokunuyor mu kısmı da bu açılarda net gözükmüyor.

Göztepeli dokunmuşsa faul.

Hızlı oynatınca faul yok gibi geliyor bu slow motion olayının yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.

Slow motion'a göre net faul veririm, normal hızda bakarsam faul vermem.

videoda aşağı odaklan diyor. pozisyonu tam yakalayamadım. 1.54-1.55 de göztepelinin krampona dikkat et

Ayaga Goztepe'li kosarken temasta bulunuyor, hatta Goztepe'linin adimlamasi da bozuluyor bu yuzden. Temas mevcut. Faul icin yeterli mi degil mi onu cozemiyorum ama %51 faul gibi geliyor bana.

Singo’yu satacaksak direkt nakit 50 alırız. Lang bence hala soru işareti. Napoli kolay kolay iyi paralara satamaz.Niye Napoli’nin kimseye satamadığı oyuncuyu 30 35’e sayıp, büyük potansiyel Singo’yu 15’e verelim. Çok enteresan şeyleri kabulleniyorsunuz.

Bu bayan hakemi bizim maclara versinler bizim oyuncular daha iyi oynar ozaman

Bu adamı geri getirelim yav

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt