GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanmiyom kral ama gorecez bakalim
bi yil kirasini uzatma opsiyonlari var onu kullanirlar herhalde adami oynatiyolar cunku
Profesyonel futbolcumuz Przemyslaw Adam Frankowski'nin, 2025/2026 Futbol Sezonu dahil olmak üzere 1+1 yıl uzatma opsiyonlu geçici transferi ve 2026/2027 Futbol Sezonu sonunda zorunlu satın alma şartına bağlı olarak 2027/2028 Futbol Sezonu için kesin transferi konusunda Stade Rennais Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre, Stade Rennais Football Club tarafından şirketimize;
2025/2026 Futbol Sezonu için 2.750.000 Euro,
2026/2027 Futbol Sezonu için 2.750.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir.
Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesiyle birlikte, Stade Rennais Football Club tarafından Şirketimize ödenecek kesin transfer bedeli 5.700.000 Euro olacaktır.
Ayrıca, söz konusu anlaşmada 2027/2028 Futbol Sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere maksimum 1.300.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödemesi yer almaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Zorunlu satin alma yaziyor kap27/28 itibariyle

Profesyonel futbolcumuz Przemyslaw Adam Frankowski'nin, 2025/2026 Futbol Sezonu dahil olmak üzere 1+1 yıl uzatma opsiyonlu geçici transferi ve 2026/2027 Futbol Sezonu sonunda zorunlu satın alma şartına bağlı olarak 2027/2028 Futbol Sezonu için kesin transferi konusunda Stade Rennais Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre, Stade Rennais Football Club tarafından şirketimize;
2025/2026 Futbol Sezonu için 2.750.000 Euro,
2026/2027 Futbol Sezonu için 2.750.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir.
Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesiyle birlikte, Stade Rennais Football Club tarafından Şirketimize ödenecek kesin transfer bedeli 5.700.000 Euro olacaktır.
Ayrıca, söz konusu anlaşmada 2027/2028 Futbol Sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere maksimum 1.300.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödemesi yer almaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Zorunlu satin alma yaziyor kap27/28 itibariyle
uzun suredir aldigim en iyi haber

Bu Lpool köpeği bir daha Rams Park'a gelirse çirkeflik neymiş gösterelim. Kırılmayan kemik, yapılmayan çirkeflik kalmasın. Hala sinirden kendime gelemedim. Adamın kolu kırılmış hayvan gibi tepiniyorlar neymiş zaman geçiyormuş. İt oğlu itler.

Boey Sanchez Singo Jakobs Sallai Torreira Sara Lemina Sane Lang Osimhen Icardi

Singo-Sane-Icardi-Sallai ile yollar ayrılır tahminim. 1 defans, 1 10 numara çözmek lazım. Tabi birde yedek forvet problemi var.

Dijk ve Bruno gelse tadından yenmez ama her türlü yerli havuzu güçlendirilmeli. 10 yabancı işi yine en çok bizi etkiliyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan/Günay/Apokerim/Eren/Kaan/Ilkay/Gökdeniz/Yunus/Ahmet Kutucu/Can Armando.

Uğurcan-Apokerim-Barış hariç net dediğimiz isim yok. Ilkay malesef geri dönemedi sakatlıktan yaş itibari ile pek dönecek gibide değil. Mutlaka buraya transfer yapılmalı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi bir hocamiz olsada büyük ihtimal yinede elenirdik ama heralde en azindan daha farkli bir futbol izleyip basimiz dik ayrilirdik. CL de artik belki sporting disinda en iyi takimlar kaldi. Yani bu seviye girmemiz icin cok daha iyi bir takim olmamiz gerek ve daha iyi bir hoca sart.
Deplasmanda daha iyi bi oyun sart. Birde sporting bi süpriz yapabilir.

sallai'de son haftalarda bence zaten düşüş var ısrar edilmesini çok anlamıyorum singo sağ bek lemina stoper olduğu bi denklemde dün ne olurdu merak ediyorum
Sallai yi elestirmiyorum aslinda kapasitesi belli yararli oyuncu mu yararli oyuncu ancak buyuk maclarda rotasyon oyuncusu olur ancak cunku Orjin sag bek Boey ve Singo varken Yunus Sane Baris Lang varken Sallayi her turlu rotasyon oyuncusu olur.

10+4 kurali feci el kol baglayacak
Kaleye kontenjan harcamayacagimizi ve hocanin gencolari rotasyondan ote gormedigini dusunursek her mevkiye sadece bi yabanci topcu koyabilecez
Seneye elde minimum 4 sag bekle acacagiz yazi: Singo, Sallai, Frankowski, Jelert
Ki belki Boey de alinacak yani
Bizim taraftar bu kurala neden takıntı yaptı anlamış değilim gs taraftari harici konuşan yok,bu kuralı cikaramazlar ali ,ozellikle fb kadro hic uymuyor keza anadolu takımları da cok yabancıları var uzun kontratlar var yani isteselerde çıkaramazlar bu kuralı bence

Düsünüyorum da harbiden su 10+4 ün icinden cikamiyorum

Sallai
Singo
Sanchez
Jakobs
Sara
Lemina
Torreira
Sane
Osi

Nhaga

9+1 su an bütün kiraliklar ve sözlesme bitenleri cikarttigimda. Lang + Boey alirsak 11 oluyor. Hadi sallai gitti diyelim 10

Sadece +3 u21 alabiliyoruz ya bu tffnin gelmisini gecmisini ya

Düsünüyorum da harbiden su 10+4 ün icinden cikamiyorum

Sallai
Singo
Sanchez
Jakobs
Sara
Lemina
Torreira
Sane
Osi

Nhaga

9+1 su an bütün kiraliklar ve sözlesme bitenleri cikarttigimda. Lang + Boey alirsak 11 oluyor. Hadi sallai gitti diyelim 10

Sadece +3 u21 alabiliyoruz ya bu tffnin gelmisini gecmisini ya
Gayet iyi daha ne olacak. U23 diyip yabana atmayalım 11 oynayacak kalitede alırsın. 1 kanat 1 merkez 1 forvet al yeter. Orta sahayada Türk olarak Çalhanoğlu al geniş bi kadron olur

Yine yanlış geçen bir transfer dönemi oldu.
Bu takımın defansı, orta sahayı, kanatları ve forveti yedekleyecek 4 transfere ihtiyacı vardı. Sadece Lang doğru transfer oldu kısa vadede.

Sanchez ve Abdulkerim'i rotasyona sokacak bir stoper,
Lemina-Toreira'yı yedekleyecek bir orta saha,
Olmazsa olmaz bir yedek forvet alamadık.

Para-limit sorunu mu vardı yoksa yönetim-hoca mı bunu göremedi bilmiyorum.

Aspirilla büyük ihtimal seneye olmaz. Nhagada Portekiz de bir kulübe kiralanır.

Birlikte oynayan kadro yaşlanıyor ve doymuşluk var.

Sanchez, Toreira, Barış gitti gidecekler.

Abdulkerim daha ne kadar performas verebilir? Yaş ilerledikçe defoları daha ortaya çıkıyor.

Yunus ayrı triplerde. Bir haller oldu Sane ve Lang transferlerinden sonra.

İlkay emekliliğin eşiğinde.

Sallai mücadeleci ancak kapasite bir yere kadar. İyibir yedek ve joker.

Boey, Lang kiralık. Bonservisleri de yüksek.

Kaan, Ahmet Kutucu artık yedek bile olacak seviyede değiller.

İcardi sakatlığında zaten bu takımdan gitmişti. Çünkü ne kadar istekli olsa da Osimhen'in arkasında bekleyecek. İkinci forvet olmayı kabullenemedi.

Okan Buruk'un hayali üst üste 5.şampiyonluk ve rekor ve sonrasında Avrupa'da bir takımı çalıştırmak. Ancak hırslarına yenik düşüyor. Kendini geliştirmek yerine her sezon tekrar ediyor: Oyuncuya dayalı sistem ve tek taktik önde baskı.
İcardi, Sane ve Osimhen'i istediği zaman çıkaramıyor. Ne zaman çıkacaklarına onlar karar veriyor.

Şampiyonluk gelirse hoca ile devam edilir. Ancak kadroda sancılı bir yeniden yapılanma olur.

Gayet iyi daha ne olacak. U23 diyip yabana atmayalım 11 oynayacak kalitede alırsın. 1 kanat 1 merkez 1 forvet al yeter. Orta sahayada Türk olarak Çalhanoğlu al geniş bi kadron olur
Kusura bakmayin ama kurallarla felan ilerleyemezsin. Hele sinirlandirmalar ile, tesvik ver prim ver ama kisiltlama nedir Allah askina hangi devirdeyiz

Yazin para durumumuz nasıl olacak acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt