GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yazin Tottenham kesinlikle Pape Sarr'i satmak isteyecek. Acaba bize duser mi
Camavinga hic gercekci degil ama hayali bile guzel tabii

Orkun
Hakan Ç
Kamavinga
Dijk
Leao

Yazin reçetesi

Hayal var gerçek var.

Hayallerden bahsetmek için bu sezon gibi çok sezonlara ihtiyacımız var. Şimdilik gerçekler ile devam.

Bir de böyle bir ligde mücadele ederken Avrupa için çok fazla hayaller kurmamak lazım. Ligimizin, rakiplerimizin kalitesi, futbol yönetimi her yıl düşüyor. Seviyenin giderek düştüğü yerde seviyeni yükseltmen çok zor.

Yine dediğim gibi gurur duyduk gibi söylemler abartı olabilir, Jk değiliz sonuçta, beklentiyi bu sezonkinden ilerisine taşımamız gerek.

Sen nasıl buldun ben sana sorayım, değerlendir bakalım bu sezon ŞL serüvenimizi.

Torreira boyunun dezavantajını avrupa maçlarında yaşıyor. Fizikli rakip oyuncu iki adımla bir kaç metre katediyor ve Torreira yetişemiyor. Lemina zaten stoperler arasına gömülüyor kayboluyor çoğunlukla. Thuram tarzı oyunculara yönelmeliyiz.

Hayal var gerçek var.

Hayallerden bahsetmek için bu sezon gibi çok sezonlara ihtiyacımız var. Şimdilik gerçekler ile devam.

Bir de böyle bir ligde mücadele ederken Avrupa için çok fazla hayaller kurmamak lazım. Ligimizin, rakiplerimizin kalitesi, futbol yönetimi her yıl düşüyor. Seviyenin giderek düştüğü yerde seviyeni yükseltmen çok zor.

Yine dediğim gibi gurur duyduk gibi söylemler abartı olabilir, Jk değiliz sonuçta, beklentiyi bu sezonkinden ilerisine taşımamız gerek.

Sen nasıl buldun ben sana sorayım, değerlendir bakalım bu sezon ŞL serüvenimizi.

Değerlendirilcek çok bişi yok sonuçlar bize

İçerde taraftarla bişiler yaptığımızı,dışarda taraftar desteği olmadığı için sıçtığımızı gösteriyo

Sadece netice olarak kotardık gözüyle bakıyorum son 16 yapıldığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt