GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B6LLiIIj_400x400.jpg

Daha dengeli oyun set oyunu vs mi diyon yok sanmıyom. Ama yazın iyi bi adam indirirsek osinin yanına iste osi yokken icardi yerine daha iyi light osi gibi biri olursa bir seyler daha iyi olabilir.
Bize herseyden once iki tane top class orta saha lazim, Osimhen kalitesinde.

Lemina - Torreira'nin artik miladi dolmak uzere, bu maclari oynayamiyorlar.

Daha dengeli oyun set oyunu vs mi diyon yok sanmıyom. Ama yazın iyi bi adam indirirsek osinin yanına iste osi yokken icardi yerine daha iyi light osi gibi biri olursa bir seyler daha iyi olabilir.
Bİ bok olmaz her maç full presle mi oynanır

Bi takım ayağında 2 saniye top tutamaz mı baskı kıramaz mı ya acziyete üzülüyorum ben yoksa skor 4-0 çok bişi değil

Uğurcan
Singo Davinson Van Dayk Jacobs
Locatelli Thuram
Akliouche Trincao Krava ( kenan)
Osimhen

Buna benzer kadro ile her şeyi hayal edebiliriz

Değerlendirilcek çok bişi yok sonuçlar bize

İçerde taraftarla bişiler yaptığımızı,dışarda taraftar desteği olmadığı için sıçtığımızı gösteriyo

Sadece netice olarak kotardık gözüyle bakıyorum son 16 yapıldığı için
Taraftar desteği ile apayrı oynadığımız yadsınamaz da evimizdeki maçları bişiler yaptık diye geçiştirmen biraz acımasızca. Bişilerden fazlasını yaptık bence.

Dışarısı doğru. En ufak sallantıda devriliyoruz.

Bir ara seninle evimizdeki maçlar için niye hala cehennem diye bahsediliyor, artık bunu diyen yok diye bir konu üzerine iki kelam etmiştik. Değişti mi bu sezon ile o fikrin biraz? Rakipler ve dış basında atmosferden sürekli bahsedildi neticede.

Taraftar desteği ile apayrı oynadığımız yadsınamaz da evimizdeki maçları bişiler yaptık diye geçiştirmen biraz acımasızca. Bişilerden fazlasını yaptık bence.

Dışarısı doğru. En ufak sallantıda devriliyoruz.

Bir ara seninle evimizdeki maçlar için niye hala cehennem diye bahsediliyor, artık bunu diyen yok diye bir konu üzerine iki kelam etmiştik. Değişti mi bu sezon ile o fikrin biraz? Rakipler ve dış basında atmosferden sürekli bahsedildi neticede.
Taraftar desteğiyle ilerledik değil de o destekle dik durduk desek daha doğru takım bişi yapmazsa destek de işe yaramazdı hak yiyemem

Ama deplasmanda sıfırsak demek ki içerdeki taraftar desteğine biraz daha önem atfetmek gerekiyomuş (bende onu ettim)

Evet hatırlıyorum da konu o değildi,ben iç sahadaki maçlarda dış basının ve rakiplerin gsnin oyunundan ziyade atmosferi/taraftarı/ambiansı önde tutmasından rahatsızdım nitekim bu sezon da öyle oldu yine oyundan ziyade atmosferle anıldık

Kaç kere gittik şampiyonlar ligine ama bir kere bile 0 çekmedik

Bizde Ahmet kutucu var lan o oynasın forvette herifi unuttum. Trabzon maçında oynayabilir. İcardiye tercih ederim

Ts-Göz beraberlik kocaeli gbirliği yenelim. Fener maçına Osi yetişsin şampiyonuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt