Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne açıklaması?Premier Lig açıklama yapmış. Bu saatten sonra alayınıza boru.
fb maçı öncesi olan haftaiçi gençlerbirliği ile zaten kupa maçımız var, isteseler de koyamıyolardı orayaErteleme maçını fb maçı öncesine de koyabilirlerdi o yüzden laf etmiyorum gayet iyi bence tarihi
Hakem mahvetmis bizi
Irkçılık yapıyor diyorlar usta. Şerefsizler.Ne açıklaması?
Irkcilikmis, kolu kirilan oyuncumuz siyahi. Kiran kisiye irkcilik yapsak savundugumuz kendi oyuncumuza hakaret olmazmi bu? Hic mi beyininiz yok aciklama yaparken.Irkçılık yapıyor diyorlar usta. Şerefsizler.
Öncelik stoper ve forvet, bu sezon bunun sıkıntısını çok çektikSeneye büyük bir yapılanma lazım özellikle orta sahanin her bolgesinde
Neymiş büyük yapılanmaSeneye büyük bir yapılanma lazım özellikle orta sahanin her bolgesinde
Söyledik ya orta saha yapilanmasi. Beni niye zorbaliyon. Hayırlı bayramlarNeymiş büyük yapılanma
Gördüm açıklamayı. Kulübün açıklama yapıp ırkçılığın dünyada yeri yok diyerek destek vermesi gerek. Sosyal medyada ırkçı yorumlarda bulunan hesaplar tespit edilip, kulüple ilişiği var ise derhal sonlandırılacaktır vs tarzı bir şey yazmak gerek. Polemiğe girilecek bir olay değil bu fb veya jk malları ile atışır gibi. Titiz davranmak gerek. Mou geçen yıl burada yaptığını yapayım dedi linci yedi Vinicius olayında.Irkçılık yapıyor diyorlar usta. Şerefsizler.
Hoca bu nasıl faul ya? (Liverpoollular temsili)
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi